[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

peterq90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: peterq90 »

To w 9 edycji może zatanczy pani z kiosku na rogu.To dopiero bedzie gwiazda że wszyscy spadną z fotela jak ją zobaczą.
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Agata Kulesza +
Anna Popek -
Katarzyna Walter +
Ilona Felicjańska -
Marta Żmuda-Trzebiatowska +
Sylwia Gruchała +
Natalia Lesz ------
Paweł Stasiak -
Oleg Sawkin +
Krzysztof "Diablo" Włodarczyk ------
Alan Andersz +
Marek Włodarczyk +
Sambor Czarnota +
ten surfer cały ------

Jak widać, trzy osoby mi się niezbyt podobają, trzy są beznadziejne a reszta na plus :) Ogólnie, bardzo fajny zestaw. Kibicuję dla Kasi Walter i Sylwii Gruchale.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Adrian ;P pisze:Większość ludzi nie zwraca dużej uwagi na to kto tańczy, bo program i tak będą oglądać. Jak dla mnie osoby z tej edycji takie słabe nie są - Lepsze od tych z 5 edycji na pewno :)
Też tak myślę, owszem interesuje mnie kto będzie tańczył, ale nie wzbudza to moich większych emocji bo program i tak będę oglądała, zresztą od pewnego czasu nazwiska już nie są tak ważne/Figura :ech: / tylko raczej to, co nam uczestnicy pokażą, i to nie tylko w tańcu :P. Myślę, że miłą niespodziankę może zrobić Oleg Sawkin, aktor ma dużo uroku /troszkę mniej niż Domogarow :) /, a program chyba jednak w większości oglądają kobiety, więc kto wie, czy aktor nie znajdzie sie w SMSowej czołówce
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Kilka par:
Ilona Felicjańska i Robert Kochanek
Alan Andersz i Blanka Winiarska
Agata Kulesza i Stefano Terazzino
Katarzyna Walter i Czarek Olszewski
Sylwia Gruchała i Rafał Maserak
Marek Włodarczyk i Kamila Kajak
Krzysztof Włodarczyk i Agnieszka Pomorska
Sambor Czarnota i Magda Soszyńska-Michno
Marta Żmuda i Adam Król
Anna Popek i Łukasz Czarnecki

No skład nie zachwyca, tak jak VI i VII edycji, ale nie jest aż tak źle. W zasadzie to już gwiazd z górnej półki które by chciały wystąpic jest bardzo mało, a może już w ogóle - co pokazuje obecna edycja. Pozatym gwiazdy pokroju Muchy, Szapołowskiej czy Zelnika wolą mniej ryzykowny 'sport' - raz, śpiewac jest sie latwiej nauczyc niż tańczyc, a i praca bezkontuzyjna.

Jeśli chodzi o faworytów, to mam 3- Kuleszę, Żmudę i Andersza. Ale oczywiście te 'typy' mogą się zmienic, bo wiadomo nie każdy sympatyczny umie tańczyc :D
Liczą się tylko Fakty.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

czerk pisze:
No skład nie zachwyca, tak jak VI i VII edycji, ale nie jest aż tak źle. W zasadzie to już gwiazd z górnej półki które by chciały wystąpic jest bardzo mało, a może już w ogóle - co pokazuje obecna edycja. Pozatym gwiazdy pokroju Muchy, Szapołowskiej czy Zelnika wolą mniej ryzykowny 'sport' - raz, śpiewac jest sie latwiej nauczyc niż tańczyc, a i praca bezkontuzyjna.
Ale Taniec jednak ogląda więcej ludzi :D Joś spada... Ostatnia edycja tylko 3,5 mln a teraz może być nawet poniżej 3 milionów :lol2:
peterq90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: peterq90 »

Moje faworytki są 2 :
Marta Żmuda Trzebiatowska
Katarzyna Walter

Pierwszy facet do odlotu to: Krzysztof ''Diablo'' Włodarczyk
Pierwsza pani do odlotu to: Natalia Lesz
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Dla mnie pierwszy powinien odlecieć Sambor Czarnota, a z pań Katarzyna Walter :lol2:
Isadora
Bywalec
Bywalec

A mnie też się wydaje, że pierwszy odleci "Diablo", pasowałaby mi również Lesz, ale po historii z festiwalem raczej nie sądzę, przy okazji niestety odlecą również tancerze, którzy zapewne modlą się :rydzyk: , żeby "gwiazda" nie była kontuzjogenna/Stachursky :ech: /, gwiazdy są w lepszej sytuacji, bo pewnie na taką okoliczność dostają nowego tancerza.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Z tym mówieniem, że nie ma porządnych gwiazd trochę przesadzacie :P Dla każdego dana osoba jest gwiazdą - dla jednego Andersz dla innego Marek Włodarczyk... Jak ktoś interesuje się sportem to udział Sylwii Gruchały czy Włodarczyka to duże zaskoczenie :D Trochę starsi będą zachwyceni z udziału Pawła Stasiaka, ich idola z dzieciństwa :) Moja mama jest akurat zachwycona, że on wystąpi :lol2:
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

czerk pisze:No skład nie zachwyca, tak jak VI i VII edycji, ale nie jest aż tak źle. W zasadzie to już gwiazd z górnej półki które by chciały wystąpic jest bardzo mało, a może już w ogóle - co pokazuje obecna edycja. Pozatym gwiazdy pokroju Muchy, Szapołowskiej czy Zelnika wolą mniej ryzykowny 'sport' - raz, śpiewac jest sie latwiej nauczyc niż tańczyc, a i praca bezkontuzyjna.
Pomyśl proszę jak coś piszesz. Śpiewać łatwiej niż tańczyć? Jak ktoś się nie urodził ze słuchem i głosem, to nic nie jest w stanie nauczyć go śpiewac. Z tym się trzeba urodzić. Taniec towarzyski nie wymaga wielkich predyspozycji, ot trzeba mieć dwie nogi i trochę chęci.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

mks pisze:
czerk pisze:No skład nie zachwyca, tak jak VI i VII edycji, ale nie jest aż tak źle. W zasadzie to już gwiazd z górnej półki które by chciały wystąpic jest bardzo mało, a może już w ogóle - co pokazuje obecna edycja. Pozatym gwiazdy pokroju Muchy, Szapołowskiej czy Zelnika wolą mniej ryzykowny 'sport' - raz, śpiewac jest sie latwiej nauczyc niż tańczyc, a i praca bezkontuzyjna.
Pomyśl proszę jak coś piszesz. Śpiewać łatwiej niż tańczyć? Jak ktoś się nie urodził ze słuchem i głosem, to nic nie jest w stanie nauczyć go śpiewac. Z tym się trzeba urodzić. Taniec towarzyski nie wymaga wielkich predyspozycji, ot trzeba mieć dwie nogi i trochę chęci.
Popieram :lol: Gdybym kiedykolwiek miał wystąpić w jakimś programie tego typu wybrałbym właśnie Taniec z gwiazdami :roll:
Isadora
Bywalec
Bywalec

To chyba nie do końca prawda, że do tańca wystarczą dwie nogi i dobre chęci, pamiętam jak Szabatin męczyła się z Olbrychskim, inni tancerze z drewnianym Wesołowskim czy jeszcze bardziej drewnianą Dancewicz, zgodzę się, że nieumiejętnie śpiewając łatwiej się zbłaźnić/Herbuś, Janocha, Zając/, bo mikrofon niestety ;( nie pomoże tak jak partner, np. zauważyłam, jak marnie poruszała się Rusin solo w programie YCD, a razem z Terrazzino doszła :tanczy: :tanczy: do Kryształowej Kuli
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Dlaczego tak wszyscy krytykujecie i skreślacie na początku Natalię Lesz? Za dużo Pudelka i innych bzdur? ;d
To naprawdę miła i sympatyczna dziewczyna, ma kilka ciekawych utworów/singli, które są popularne w telewizji i radiu, jak dla mnie jest lepsza od tych wszystkich zapatrzonych w siebie i obciachowych Dód, Andrzejczuków, Cerekwickich i innych "gwiazd" polskiej muzyki popularnej.
:)
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Lesz ma w sobie potencjał i ma duże szanse. Ładna, zgrabna, po szkole baletowej (choc to sukcesu nie wróży (M.Wójcik)). Oby trafiła na jakiegoś dobrego tancerza ;)
mks pisze:Pomyśl proszę jak coś piszesz. Śpiewać łatwiej niż tańczyć? Jak ktoś się nie urodził ze słuchem i głosem, to nic nie jest w stanie nauczyć go śpiewac. Z tym się trzeba urodzić. Taniec towarzyski nie wymaga wielkich predyspozycji, ot trzeba mieć dwie nogi i trochę chęci.
Dziękuję za zlotą radę :twisted: Nie do końca się wyraziłem - chodziło mi o giwazdę, która ma jakieś predyspozycje głosowe. "Taka" Szapołowska - myślę że wybrała zapewne JOŚ bo bała się kontuzji i swojej kondycji. A myślę że TVN zapłacił by dużo więcej od Polsatu.
Liczą się tylko Fakty.
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

szym pisze:Dlaczego tak wszyscy krytykujecie i skreślacie na początku Natalię Lesz? Za dużo Pudelka i innych bzdur? ;d
To naprawdę miła i sympatyczna dziewczyna, ma kilka ciekawych utworów/singli, które są popularne w telewizji i radiu, jak dla mnie jest lepsza od tych wszystkich zapatrzonych w siebie i obciachowych Dód, Andrzejczuków, Cerekwickich i innych "gwiazd" polskiej muzyki popularnej.
Bo to jest Taniec z Gwiazdami, a nie Taniec z Dziewuchami Lansowanymi przez TVN.
ODPOWIEDZ