Uważam, że pod względem muzycznym najlepszym festiwalem w Polsce jest Festiwal TOP trendy w telewizji Polsat. Ma przemyślaną formułę, ma wielkie gwiazdy oraz promuje wschodzące i alternatywne zespoły. Ostatnio ma też niezłą oprawę

Moderator: Łukasz
To za to się płaci ?corner pisze:Niech im idzie na zdrowie, ale ja żałowałbym pieniędzy wydanych na bilet.
Może Feel nawiązywał dialog z ludźmiNo, chyba że w czasie przerw reklamowych działo się tam naprawdę coś niesamowitego .![]()
Nie przesadzałbym z tą wielomilionową publicznością. Patrząc na ilość reklam, słabą promocję i ogólny kit zaprezentowany na antenie wyniki dnia dzisiejszego mogą być kiepściutkie.mks pisze:Ja sobie myśle, co czuje Natalia Lesz, upokorzona i zgnieciona przed wielomilionową publicznością.
Dla Magdy Mołek to podobno kawałek , który zastąpi 'Autobiografie' :rozglada:qmate pisze:Pectus to jakaś pomyłka.
Otóż toBez komentarza
Zwiastuny w co drugim bloku reklamowym, reklama pod logo TVN, reklamy na Onet.pl - czego Ty byś jeszcze chciał? Do promocji w tym roku akurat przyczepić się nie można.podmark pisze:słabą promocję
Według mnie nie był on bardziej udany od poprzednich, ale nie był też kompletną porażką. Był inny od poprzednich - powtarzam to już któryś raz, ale tak było.Marcin pisze:Tegoroczny Sopot uważam za bardzo udany, na pewno bardziej od innych tegorocznych Sopotów
Co do SpiderCamu:Greg Haus pisze:No i świetny spidercam
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości