To był jeden z lepszych dziennikarzy Pulsu. Pracę w TVN24 miał zacząć w połowie sierpnia. Już pojawił się na antenie?Adam Kasprzyk, były trójmiejski korespondent programu informacyjnego TV Puls, zostanie gdańskim reporterem kanału TVN 24.
Kasprzyk będzie piątym reporterem w trójmiejskim ośrodku stacji. Obecnie na takim stanowisku pracują tam Anna Kleina, Michał Lewandowski, Daniel Stenzel i Arleta Zalewska.
Adam Kasprzyk z TV Puls związany był od lutego br. Wcześniej przez wiele lat pracował w RMF FM. W przeszłości związany był też z TVP i Polskim Radiem.
Informację o przejściu dziennikarza do TVN 24 podał dziennik "Polska".
http://www.wirtualnemedia.pl/article/24 ... TVN_24.htm
Adam Kasprzyk
Moderator: Łukasz
Adam Kasprzyk
-
- Czasem tu wpada
Re: Adam Kasprzyk
Był dzisiaj, tzn. miał materiał do PiŚ o jakiś ekstremalnych sportach i wypadkach z nimi związanych.maxxx pisze:Na antenie jeszcze nie.
-
- Czasem tu wpada
prezentuje się bardzo dobrze. Mocne wzmocnienie trójmiejskiego ośrodka. Pamiętam go z Pulsu, robił zawsze ciekawe materiały. Oby tak dalej 

nie jestem fachowcem ale jak dla mnie mogl byc super w pulsie ale jako reporter tvn24 jest niefajny...zdenerwowany i ze stresowany (czemu sie w sumie nie dziwie), za szybko mowi, dziwne miny, powtarza sie. najdziwniejsze jest to ze do tej pory bylo to wytykane innym reporterom a tu cisza...na dzien dzisiejszy wg mnie nieciekawy
-
- Nowicjusz
nie zgadzam sie, sprawny wie o czym mowi , przekonujacy . znam go z anteny rmf. gdanski tvn 24 idzie do przodu ! :brawa:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Pan Adam podczas "sylwestra" miał problem by połączyć się ze studiem, ciekawie to wyglądało 

http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
-
- Nowicjusz
Pan Adam jakie ma poczucie humoru, w walentynki uśmiałam się do łez .Poprawił mi nastrój . 

Te wpisy pochwalne to chyba wprowadzajacy ,robia wiecej zlego bo widac i slychac.Nerwowosc,gesty,miny i co slowo Eeeee,Ekanie.Jak popracuje to dorowna do najlepszych a ma do kogo.Merytorycznie w reportazu z awarii w Szymankowie totalne dno.
Nec Temere Nec Timide
Nec Temere Nec Timide
Jak dla mnie sprawia raczej pozytywne wrażenie. Dzisiaj chyba pierwszy raz nadawał z Warszawy :rozglada:
No właśnie, też byłem zaskoczony kiedy po południu zobaczyłem go pod halą KDT. Stały transfer do Warszawy, czy jednorazowa wizyta?
Sprawia wrażenie amatora grającego rolę profesjonalisty.