No i poszli za logiką...maxxx pisze:Jak pójda za logiką to wydaje mi się realniejszy czwartek i piątek - tak jak w tamtym tygodniu

Serwis o 11

Moderator: Łukasz
Łaskawcy :tanczy: Jak są już tacy logiczni to o jutrze proszę pamiętaćDon Matteo pisze:No i poszli za logiką...![]()
Wiem , że to nie do mnie pytanie ale mnie jak najbardziejTaka długość Cię satysfakcjonuje![]()
![]()
I teraz najlepszeepsztajnek pisze:Czasami się zastanawiam , jak kobiety się nie pogubią w swoich bogatych kolekcjach obuwia ?![]()
Tak i nie :rozglada:Taka długość Cię satysfakcjonuje![]()
Nie pozostaje mi oczywiście nic innego jak przyklasnąć temu stwierdzeniu :brawa: :tanczy:epsztajnek pisze:Tak, bo Joa w wygląda w spódnicy wspaniale niezależnie od długości.
Wszystko prawda. Ale ja patrze na to co było w tamtym roku i wcześniej , więc i tak wykonała milowy krok w dziedzinie spódnic. :aniol:Nie, bo chodziło mi o coś zupełnie innego : takie spódnice jak dzisiaj, Joanka nosi przez całe lato.
Wczoraj,w PzP, po raz pierwszy spróbowała długości 3/4.
Ojjj pewnie , że by było super ale szanse na to są znikomeWięc w ramach kolejnych eksperymentów przydało by się coś w stylu dżinsowej spódniczki Dagmary K
To jedna z wielu nierozwikłanych tajemnic tego wątku.konsta pisze:Przepraszam, że pytam ale nie bywam tu zbyt często i może umknął mojej uwadze być może poruszany już temat ale czy red. Joanna ma męża tzn. czy to jest obrączka na palcu czy pierścionek ?
Fajnie mieć przyjaciela w pracy - jeszcze w takim specyficznym środowisku :aniol: A miec taką przyjaciółke to ..Jedyne, co wiemy, to o Asi bliskiej przyjaźni z Maćkiem Warsińskim.
A wiesz , że masz racje :tanczy:Camilo pisze:Cudowna osóbka, zjawiskowa istota. :jupi:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], marcin3usb i 20 gości