Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Don Matteo »

maxxx pisze:Jak pójda za logiką to wydaje mi się realniejszy czwartek i piątek - tak jak w tamtym tygodniu
No i poszli za logiką... :lol2:
Serwis o 11 :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Don Matteo »

epsztajnek pisze:Już wiemy, że Joasia zaakceptowała dolną część damskiej garderoby, ale nawet zaczyna eksperymentować z długością
P.S. Joasiu, spróbowałaś z dłuższą, spróbuj z krótszą
Taka długość Cię satysfakcjonuje :?: :lol2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Don Matteo pisze:No i poszli za logiką... :lol2:
Łaskawcy :tanczy: Jak są już tacy logiczni to o jutrze proszę pamiętać :lol2: Ale narazie tak jak Joasia często mówi zajmijmy się tym co na bieżąco w Tvn24 ;)
A całkiem się działo :tanczy: Najpierw gdy Joasia zapowiadała inny temat pojawił się na ekranie Mariusz Sidorkiewicz szykujący się do lajfa :lol2: Asia musiała się trochę z tego tłumaczyć :lol2: Ach i obiecuje nam wspaniałe widoki na pokazach z okazji 90 letniej rocznicy lotnictwa. :tanczy:
Później pojawił się gość. Pan z mazowieckiej 'Solidarności' :rozglada: O manifestacji jutrzejszej było . W ogóle calkiem śmieszna była ta rozmowa ale w pozytywnym znaczeniu oczywiście :grozi: Joa tego pana dopytywała czy ulotki zapraszające dziennikarzy Tvn24 i innych na tą manifestacje to jak ten pan mówił jest ten ' zryw społeczny ' :lol2: Trochę się mętnie tłumaczył więc pani redaktor miała malą satysfakcję :P Drugi caps jest obłędny :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Na żywo to fajniej wyglądało jak się popatrzyła w bliżej nieokreślony punkt :tanczy:

Tak ..to teraz trochę Joasi samotnej :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A na koniec , a no właśnie przy ekranie ( :rydzyk: :tanczy: ) analizowała cene wyposażenia dzieciaka do szkoły :lol2: Zeszyciki , ołówki ,korektory , ekierki - jakoś tak fajnie to podawała :lol2: Szkoda , że tak krótko ;) A na koniec odeszła z wielka gracją , co wyżej uwiecznił Don Matteo :arrow:

Obrazek

Obrazek
Wiem , że to nie do mnie pytanie ale mnie jak najbardziej ;)
epsztajnek pisze:Czasami się zastanawiam , jak kobiety się nie pogubią w swoich bogatych kolekcjach obuwia ? :lol2:
I teraz najlepsze :shock: Joanna sobie przebrała butki , bo jestem pewien , że po 11 miała na sobie te żółte z wczorajszego ' PzP' :lol2: Było to widać przy lotach kamerowych :lol2: A teraz już klasyczne przy ekranie 8)
Więc wypada mi tylko ponowić Twe wyżej zacytowane przeze mnie pytanie :hmm: :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Może juz nie bede Was zanudzał :> Dodam reszte capsów z Asią w roli głównej oczywiście ;) :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Tak i nie :rozglada:
Tak, bo Joa w wygląda w spódnicy wspaniale niezależnie od długości.
Nie, bo chodziło mi o coś zupełnie innego : takie spódnice jak dzisiaj, Joanka nosi przez całe lato. :brawa:
Wczoraj,w PzP, po raz pierwszy spróbowała długości 3/4.
Więc w ramach kolejnych eksperymentów przydało by się coś w stylu dżinsowej spódniczki Dagmary K :D
maxxx

epsztajnek pisze:Tak, bo Joa w wygląda w spódnicy wspaniale niezależnie od długości.
Nie pozostaje mi oczywiście nic innego jak przyklasnąć temu stwierdzeniu :brawa: :tanczy:
Nie, bo chodziło mi o coś zupełnie innego : takie spódnice jak dzisiaj, Joanka nosi przez całe lato.
Wczoraj,w PzP, po raz pierwszy spróbowała długości 3/4.
Wszystko prawda. Ale ja patrze na to co było w tamtym roku i wcześniej , więc i tak wykonała milowy krok w dziedzinie spódnic. :aniol:
Więc w ramach kolejnych eksperymentów przydało by się coś w stylu dżinsowej spódniczki Dagmary K
Ojjj pewnie , że by było super ale szanse na to są znikome ;( Jakoś mi to do Niej nie pasuje pomny doświadczeń ubraniowych Joanny :rozglada: Nie wiem czy by to przeszło chociaż Anita nie tak dawno .. :spiewa:

Ale schodze na ziemie .. a żeby było na tej ziemi w tej materii całkiem sympatycznie to potrzeba Joasi jutro w Dnż. 8)
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: konsta »

Przepraszam, że pytam ale nie bywam tu zbyt często i może umknął mojej uwadze być może poruszany już temat ale czy red. Joanna ma męża tzn. czy to jest obrączka na palcu czy pierścionek ?
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

konsta pisze:Przepraszam, że pytam ale nie bywam tu zbyt często i może umknął mojej uwadze być może poruszany już temat ale czy red. Joanna ma męża tzn. czy to jest obrączka na palcu czy pierścionek ?
To jedna z wielu nierozwikłanych tajemnic tego wątku. :D Wszystko wskazuje jednak, że to jedynie pierścionek. Jedyne, co wiemy, to o Asi bliskiej przyjaźni z Maćkiem Warsińskim. :lol2:
maxxx

Mniemam , że weekend był bezowocny z Naszego punktu widzenia :uhh: Ale to weekendowa norma od której wyjątki są raz na czas. :rozglada: Ale jutro jest wrzesień - urlopu nie ma i nie bedzie :lol2:
To tak mozna krotko podsumować ' nasze wakacje ' z Joanną - ależ to brzmi hiperbolicznie :tanczy:
Przełomu nie było ( nie licząc wspominany już nie jeden raz bardzo miły ubraniowy :aniol: :brawa: ) , ale żeby nie było tak narzekalsko pare razy wystapiła w tym ' Dniu na Żywo ' , co zostalo skrzętnie uwiecznione w annałach wątku ;) A tak patrząc na to obiektywnie ( :lol2: ) to naprawde wiele tego wolnego nie miała , więc trzeba docenić to :D
Tak więc jesień idzie , mam nadzieję , że nie schroni się w magazynku na dobre :rydzyk: Wszak to już roczek zaraz padnie ..
Jedyne, co wiemy, to o Asi bliskiej przyjaźni z Maćkiem Warsińskim.
Fajnie mieć przyjaciela w pracy - jeszcze w takim specyficznym środowisku :aniol: A miec taką przyjaciółke to .. :roll: - ale to truizm. ;)
Ale przechodząc do korelacji Bogini - fan :lol2: Warto by było , by się jutro ta Pierwsza pojawiła :rydzyk:
Jejku ale się rozpisałem , to chyba ta mała przerwa tak wpływa :tanczy: Ale sa to rzeczy ważne :lol2:
maxxx

Dziś magazyn trwał 40 minut - ho ho 8) Rozmowa była , tym razem Joanna maglowała wiceburmistrza Lublina odnośnie losu uchodźców - chyba odetchnął z ulgą jak mu podziekowała za rozmowe bo wyraźnie się ucieszył :lol2:
Poza tym monitorowała Gustava - ten huragan - mówiła , że ujęcia ze Sky News są bardzo niepokojące , no bo tak było :rozglada: Kadrowali Ją normalnie , więc w ' PZP ' bez większych zmian. No taki tylko na pasku delikatny lifting , odrobine błękitu :aniol: Proszę oto Joanna :aniol: :arrow: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Gdy włączyłem, był materiał. Zobaczyłem odświeżone logo - pomyślałem, że może zaoferowali jakieś nowe studio. Po chwili nadzieja zgasła, ale pojawiła się Joasia. :tanczy: Dla mnie, po raz pierwszy od dokładnie miesiąca. :tanczy: Cudowna osóbka, zjawiskowa istota. :jupi: Normalnie odrodzenie. :lol2:
maxxx

Coś to ' PZP' ubogacili w stylu niedzielnych wydań , ciekawe czy to zmiana na stałe czy tylko potrzeba chwili by zapełnić M24 , który nie wystartował nie wiedzieć czemu. :rozglada: Tam wiele Joasi więcej nie ma , raczej dłużej musi czuwać w studio.
Dziś rozmów nie miała , wyręczyli koledzy Lewandowski i L.Kabłak.
Camilo pisze:Cudowna osóbka, zjawiskowa istota. :jupi:
A wiesz , że masz racje :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx

Dziś Dżoanka miała małe przygody :) Najpierw podczas zapowiedzi tematów wyrwało Jej się ' do piątej ?! ' :tanczy: Pewno chodziło do której kamery ma się do Nas patrzeć :) Potem reporterowi wysiadł mikrofon i przedwcześnie powrócono do studio ale Joasia była przygotowana :D :arrow:

Obrazek

Obrazek

Strasznie lubie jak się bawi tym dlugopisem , symbol władzy nad rozmówcami :lol2:
Obrazek

Później miała ciekawą rozmowe z profesorem konsultantem d/s transplantologii :arrow:

Obrazek

Zachęcali do wypełniania takich zobowiązań . Ale to poważna już decyzja :rozglada: :arrow:

Obrazek

Wow do 17:55 dziś :spiewa:
maxxx

No to teraz Asia musi codziennie sobie umawiac rozmówców :D Strażniczka ludzkich spraw ( :lol2: ) dzisiaj gościła najpierw ojca pobitego chłopaka ( znana sprawa ) a później dyrektorke szkoły ( też znana sprawa ) :rozglada:
Humorek kiedy jest tylko okazja daje znac o sobie co mnie bardzo cieszy :tanczy: A kiedy trzeba poważna i słuchająca swoich gości . Jak zawsze przewspaniała i bardzo miła dla swoich gości ( 'wszystkiego najlepszego' itp ) :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A na końcu sobie odpięła kabelek i wyjęła , co rzadko czyni :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Tak jakoś mi się skojarzyło :)
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ