pawell pisze:U mnie ju¿ dawno (mo¿e z miesi¹c temu) wy³¹czyli te dwie Vivy. :? W ich miejsce u mnie dali: zamiast VIVY - 4fun tv, a za VIVE Plus - ITV.jott kott pisze:(...)Czy u kogoœ te¿ jeszcze wy³¹czono Vivê...?(...)
To widze, ze i tak jestem w calkiem komfortowej sytuacji - mam Vive Polska, MTV Polska, VH-1 Polska i 4fun.tv - a za dwie zdjĂŞte Vivy mam dostaĂŚ jeszcze coÂś dodatkowego (tak mi w Telewizji Kablowej powiedzieli) - ciekawe tylko co, bo te wszystkie telewizje muzyczne ktĂłre np. na Cyfrze+ sÂą, jakieÂś "Deluxe Music", "Hit Channel", "Video Italia" i inne takie, to szmira nieziemska jest, ani trochĂŞ siĂŞ do Vivy nie umywa :\
Szkoda, przyznam ¿e to dla mnie szok - interesujê siê muzyk¹ sporo czasu, Viva by³a ze mn¹ odk¹d zacz¹³em to robiÌ bardziej serio ('96-'97 rok), a tutaj nagle taka niemi³a niespodzianka, i jeszcze na dodatek nie wiadomo do koùca dlaczego (z tego co wiem Viacom kupi³o Vivê od Dietera Gornego ³adnych parê miesiêcy temu, bêdzie nawet z pó³ roku, wiêc czemu teraz wy³¹czaj¹?

itv ssie niemoÂżebnie, 4fun.tv dawaÂłoby nawet momentami radĂŞ, gdyby nie 3/4 ekranu zawalone tymi Âśmieciowatymi, pokemonowatymi "czatami", zza ktĂłrych widaĂŚ dosÂłownie maÂły wycinek wideoklipu... Ale i tak Viva Plus ze swoim "Get The Clip" rzÂądziÂła, chciaÂłbym mieĂŚ jÂą z powrotem :\pawell pisze:Ten pierwszy kanaÂł jeszcze moÂże byĂŚ, ale ten drugi nie.
Tez jestem ciekawy dlaczego juÂż ich w Polsce nie ma. :uau:
BTW: Ciekawe czy zakaz reemisji dotyczy wszystkich krajów poza ich rodzinnymi Niemcami, czy tylko wybranych (np. tych, które swoje lokalne oddzia³y telewizji maj¹ - pamiêtam, ¿e jak wesz³o MTV Polska to wy³¹czyli mi MTV Europe, ale zmiana by³a natychmiastowa, a polsk¹ Vivê ju¿ mam ³adnych parê lat)...
Nic nie rozumiem... :\ :mhm:
[ Dodano: Sob Kwi 01, 2006 10:07 am ]
redaktor pisze:U mnie Viva i Viva Plus jak by³y tak dalej s¹.jott kott pisze:(...)Czy u kogoœ te¿ jeszcze wy³¹czono Vivê...?(...)
No nie no, to ktoœ tu robi mnie w bambuko w TKP Poznaù chyba...khornik pisze:U mnie w Multimediach wy³¹czono VIVE PLUS i wlaczyli VH1 a VIVA niemiecka i ta polska zostaly.
A jakie sieci kablowe macie...?