marcinkowsky pisze:Agatka czasami się zdarzało , że za coś lub o coś się na Bogu duch winnych widzów boczyła :uhh: !! :rozglada: Nie mówiąc już o fanach !!
..najwięcej to przed nami ukrywa
Jak byk na korridzie :devil: !! Dosyć , że pary z nosa nie puszcza nie kopie nogą w piachu :devil: !!
..wystaw czerwoną płachtę kiedy pojawi się Agatka i sprawdź :devil:
..najbliższa okazja niestety dopiero za 3 godziny
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..a już myślałem że nikt nie machnął capsów kiedy Agatka w ciemnych tonacjach - tak jak tygrysy lubią najbardziej
..dzięki noteczko :* :*
..przepięknie Agatka wygląda kiedy włoży na siebie takie ciemne barwy
..ta kompozycja - barwy ubrania i kolor jej oczu i włosów to mieszanka wybuchowa :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..a już myślałem że nikt nie machnął capsów kiedy Agatka w ciemnych tonacjach - tak jak tygrysy lubią najbardziej
..dzięki noteczko :* :*
Wielkie dzieki :* !! Szkoda jedna k trochę tego podsumowania dnia !! Być moze ostatniego uśmiechu przed urlopem Agatki , ale widać miałas ciekawsze rzeczy do roboty , aniżeli siedzenie przed telewizorem i poźniej robienie dla nas capsów !!
..przepięknie Agatka wygląda kiedy włoży na siebie takie ciemne barwy
..ta kompozycja - barwy ubrania i kolor jej oczu i włosów to mieszanka wybuchowa :tanczy:
Ciecho imbecylu :cicho: !! :stop: Bo zrobi nam zna złość i będzie się ubierać w same beże :devil:
obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:
..o 23. znów był krótki serwis a podsumowanie o 23.30
..czyli coś nam zwrócili
Wczoraj wyjątkowo dołożyli serwis o 21:40 - ale to chyba aby wypełnić czas między długim dokumentem, a "Szkłem..."
..serio
..jasna cholera :/
..że też nie wiedziałem
..długi był to serwis
..masz może jakiś caps :rozglada:
Dołączam się do prośby , bo też o tym wynalazku nie wiedziałem :spiewa: !! :? :/
Zwróciłem na to uwagę i mam nadzieję, że nie był to tylko jednorazowy wybryk realizatora :rydzyk:
..i tylko jeszcze mieć nadzieję że Agatka kiedyś znowu zagości w Poranku :rydzyk:
[/quote]
O jakich zbliżeniach z prezenterem piszecie :o ?? Brzmi obiecująco !! :tanczy:
PS. A jak tam próbowałeś numeru z płachtą :> ?? :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
A skąd wiesz , dokąd ten naszyjnik sięga :> ?? :devil:
obieżyświat pisze:
..to nie kłódki tak w ogóle tylko jakieś klocki
..Agatka widać lubi bawić się jeszcze klockami
..no ewentualnie mogą to być jeszcze jakieś kamienie
..oby nie kamienie ciążące u szyi :devil:
Klocki kamienne -oby nie za ciężkie i oby nie były kamieniem u nogi :devil: !! Co też te kobiety na siebie potrafią uwiesić , żeby wzbudzić kontrowersję :devil: !!
..Agatka zdążyła jeszcze być w pełnym serwisie i..
Sejm sejmem , ale ja jeszcze widziałem Agatkę po 17 !! Jakieś zmiany ostre porobili i teraz trzeba obczaić , od kiedy do kiedy reporterzy lajfują , coby w przyszłości nic nie przegapić :] !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!