Jesień 2008 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2008 w TVN
W sumie nie dziwię się, że Dexter dostał kategorię 18+ - przykładowa scena: poćwiartowane ciało, zapakowane w szary papier, ładnie rozłożone w bramce na lodowisku. 

Pojawiły się reklamy z wykorzystaniem scen z tego głównego promosu jesiennej ramówki TVN. Widziałem już taki zwiastun "Na Wspólnej" i "Twarzą w twarz". W prawym dolnym rogu pojawia się mała belka...
{ w podobie tej
)
... z informacją kiedy to można zobaczyć.
{ w podobie tej

... z informacją kiedy to można zobaczyć.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Oto przykład:

ale faaajnie wszystko jest takie spójne logiczne, podoba mi się! brawo
TVN innowacja i nowoczesność...
Dexter leci w HD na kanale TVN HD. To pierwszy zagraniczny serial w HD na tym kanale.
Ja nazwalbym raczej upscale niz HD ale ladnie serial sie prezentuje. Teraz sie szykuje do kolejnego sezonu na nScreen!
Początek jesiennej ramówki dla TVN niezbyt udany ;-)
1 odcinek drugiej serii "Twarza w twarz" oglądało tylko 2,3 mln osób /18 proc. udziału.
1 odcinek drugiej serii "Twarza w twarz" oglądało tylko 2,3 mln osób /18 proc. udziału.
TVN przez pierwsze dwa dni dostał mocno po twarzy. Bardzo mocno. Słaby start Szymona i Twarzą w twarz no i spadek "Na wspólnej". Szczerze dotychczas to właśnie NW było serialem który lubiałem oglądać.. w poniedziałek po raz trzeci zobaczyłem "Barwy szczęscia" i naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyli, czuć styl Ilony Łepkowskiej. Ciekawy jestem jaki będzie ruch TVN jeśli oglądalnosć "Na wspólnej" nie wzrośnie
a jaki ma byc? konsekwentnie dalej beda puszczac nw po 20 

TVN innowacja i nowoczesność...
mam pytanie kiedy bedzie Hela w opałach 4 seria bo wczesniej bylo pisane ze pojawi sie we wrzesniu i jej nie ma w ta niedziele ani nastepna ??
Zapewne stwierdzili, że 16:30 w niedzielę to za wczesna pora... Ja myślę, że serial pojawi się w listopadzie o 17:30 po zakończeniu premierowych odcinków Superniani. Zresztą już o tym było pisane...
-
- Czasem tu wpada
A jeśli można wiedziec to skad macie już wyniki za pierwsze 2 dni? Możecie podac jakis link?
Pojawiła się październikowa ramówka.
Zrezygnowano z powtórek Sądu i Sędzi. O godzinie 12:05 będzie powtórka BrzydUli, potem powtórka programu (Milionerzy itd.), w-11, detektywi, seriali zagraniczny i od 15:45 ramówka: Rozmowy w toku, Sąd i Sędzia, BrzydUla i Detektywi.
W niedzielę o1 7 jest wpisane Kapitalny Pomysł/ Superniania :mhm:
Zrezygnowano z powtórek Sądu i Sędzi. O godzinie 12:05 będzie powtórka BrzydUli, potem powtórka programu (Milionerzy itd.), w-11, detektywi, seriali zagraniczny i od 15:45 ramówka: Rozmowy w toku, Sąd i Sędzia, BrzydUla i Detektywi.
W niedzielę o1 7 jest wpisane Kapitalny Pomysł/ Superniania :mhm:
No i ceny reklam wysokie - przy "MAM TALENT!" po 108 tysięcy (w dwóch blokach), w "Tańcu z gwiazdami" 97 tysięcy (też w dwóch blokach). 

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!