zwłaszcza ..arczi pisze:zwłaszcza, że wczoraj Magda Kaliniak zapraszała na za dziesięć siódma

Moderator: Łukasz
zwłaszcza ..arczi pisze:zwłaszcza, że wczoraj Magda Kaliniak zapraszała na za dziesięć siódma
Uczą się na błędach. Dziś alkohol już przez samo hamaxxx pisze:Mianowicie przy zapowiedzi Beaty dużą czcionką było napisane 'ALKOCHOL'
Ja przez długi czas nie trawiłem Beaty. Ostatatnio jednak mocno zmieniłem opinię na jej temat.corner pisze:Dla mnie większą wpadką Wydarzeń jest obecność pani Grabarczyk obok tej zapowiedzi . Naprawdę, uważam, że słabo się nadaje do czytania newsów.
Pewnie będe niepopularny, ale powiem, że ja lubie panią Beate G.corner pisze:Dla mnie większą wpadką Wydarzeń jest obecność pani Grabarczyk obok tej zapowiedzi . Naprawdę, uważam, że słabo się nadaje do czytania newsów.arczi pisze:Ja przez długi czas nie trawiłem Beaty. Ostatatnio jednak mocno zmieniłem opinię na jej temat.
Faktycznie jakąś superprezenterką nie jest, ale nie mam jej absolutnie nic do zarzucenia, może tylko drobne przejęzyczenia. Przede wszystkim jest profesjonalistką i to się liczy
Bardzo dobrze za to sprawdza się w roli publicystki, taka twarda sztuka. Jej reportaże też były na najwyższym poziomie
Ano własnie po kilku mniej lub bardziej udanych eksperymentach postawiła na oto widoczną na zdjęciu powyzej fryzure. Jak dla mnie super :brawa:arczi pisze:Ostatnio troche zmieniła wizerunek, przyciemniła włosy i zmodyfikowała fryzurę Wizerunek jak najbardziej korzystny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości