[Polsat] Wydarzenia

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Właśnie miałem zabrac głos w tej sprawie :twisted: Kompletnie po dyletancku to rozwiązali wprowadzając widzów w błąd pisząc na pasku ,że tuż po meczu beda 'Wydarzenia' :tanczy: Nawet brakło im czasu na koncowe napisy tylko zniknąl obraz tak oo :D A na reklamy czas był :lol: Rozumiem ,że studio trzeba było opuścić , ale to powinni skrócic o jeden,dwa materiały. :stop: Albo poprostu opoźnić start następnego programu przewidzianego w Polsat News :stop:
arczi pisze:zwłaszcza, że wczoraj Magda Kaliniak zapraszała na za dziesięć siódma
zwłaszcza .. ;(
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

''Wydarzenia'' w Polsat News również trwały - uwaga - 3 minuty. Z tych polsatowskich różniły się tylko tym, że Kalince ostatnie słowo przerwali jingielkiem i pojawiły się napisy. Drugi dzień i nawet się nie dali w pełni wykazać. Skandal! Liczyłem, że chociaż w Polsat News obejrzę pełne wydanie, ale pewnie obawiali się, że w każdej chwili mogą wejść na antenę głównego Polsatu. :x
monetowy_chlopak

Re: Wydarzenia

Post autor: monetowy_chlopak »

A nie mogli poprostu zrezygnować z Świata według kiepskich :?: :spiewa: I zrobić tak:

16:45 Wydarzenia (na żywo)
17:10 Sport (na żywo)
17:15 Pogoda (na żywo)
17:25 Siatkówka mężczyzn: finał Ligi Światowej (na żywo)
po 19 i jak wiadomo wczoraj mecz skończyłsie 19:45 i dać na 15 lub ewentualnie więcej jeśli mecz by wcześniej sie skonczył studio meczowe :hmm: albo poposrou po meczu o 19:45 Się kręci :cicho:
Camilo
Guru
Guru

Chyba zepsuły się wrota. :cicho: Główne wydanie zaczęło się samą czołówką i od razu przejściem do pierwszego tematu. :rozglada:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Ostatnio dość często zdarzają się wpadki na samym początku. Jakiś czas temu, po otwarciu tych - to słowo bardzo mi się podoba :D - wrót (dobrze odmieniłem? :rozglada: ) czołówka w ogóle nie ruszyła, prezenterka nie wiedziała co zrobić, więc na kilkanaście sekund zapadła cisza. Po chwili przeszła do zapowiedzi pierwszego tematu, ale... patrzyła do złej kamery.

A niby to takie nowoczesne... :lol2: :cicho:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Camilo
Guru
Guru

Dziś w ''Wydarzeniach'' po raz pierwszy widziałem Michała Szpaka. Dotychczas produkował się dla Polsat News. Nie wiem, czy była to najlepsza decyzja, bo głos ma niemalże identyczny, co Michał Kwiatkowski.
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Wrota to dobry pomysł, ale często się psują :D kiedyś tylko lewe się otworzyło :)
Camilo
Guru
Guru

Wydawcą ''Wydarzeń'' została Agnieszka Mosór - reporterka programu.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To żadna nowość. Agnieszka Mosór jest wydawcą już co najmniej kilka miesięcy :]
Camilo
Guru
Guru

Nawet, jeśli tak było, to jej nazwisko jako wydawcy nie pojawiało się często. Dziś natrafiłem na nie pierwszy raz. :hyh:
maxxx

Wydarzenia zanotowały dzis według mnie dosyć wstydliwą wpadke. Mianowicie przy zapowiedzi Beaty dużą czcionką było napisane 'ALKOCHOL' :lol2: Ktoś się chyba nie popisał :nie:
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

Hihi. Dla mnie większą wpadką Wydarzeń jest obecność pani Grabarczyk obok tej zapowiedzi ;). Naprawdę, uważam, że słabo się nadaje do czytania newsów.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Mianowicie przy zapowiedzi Beaty dużą czcionką było napisane 'ALKOCHOL'
Uczą się na błędach. Dziś alkohol już przez samo ha :D
corner pisze:Dla mnie większą wpadką Wydarzeń jest obecność pani Grabarczyk obok tej zapowiedzi . Naprawdę, uważam, że słabo się nadaje do czytania newsów.
Ja przez długi czas nie trawiłem Beaty. Ostatatnio jednak mocno zmieniłem opinię na jej temat.
Faktycznie jakąś superprezenterką nie jest, ale nie mam jej absolutnie nic do zarzucenia, może tylko drobne przejęzyczenia. Przede wszystkim jest profesjonalistką i to się liczy :D
Bardzo dobrze za to sprawdza się w roli publicystki, taka twarda sztuka. Jej reportaże też były na najwyższym poziomie.

Obrazek

Ostatnio troche zmieniła wizerunek, przyciemniła włosy i zmodyfikowała fryzurę :D Wizerunek jak najbardziej korzystny.
maxxx

corner pisze:Dla mnie większą wpadką Wydarzeń jest obecność pani Grabarczyk obok tej zapowiedzi . Naprawdę, uważam, że słabo się nadaje do czytania newsów.
arczi pisze:Ja przez długi czas nie trawiłem Beaty. Ostatatnio jednak mocno zmieniłem opinię na jej temat.
Faktycznie jakąś superprezenterką nie jest, ale nie mam jej absolutnie nic do zarzucenia, może tylko drobne przejęzyczenia. Przede wszystkim jest profesjonalistką i to się liczy
Bardzo dobrze za to sprawdza się w roli publicystki, taka twarda sztuka. Jej reportaże też były na najwyższym poziomie
Pewnie będe niepopularny, ale powiem, że ja lubie panią Beate G. :D Arczi w zasadzie dotknał clue sprawy, pozostaje mi się tylko zgodzić. Czasami jest lekko rozkojarzona, ale juz taka jest. Teraz to już i tak pokazuje całkiem ludzka twarz, dawniej była bardziej zacięta :) Krótko mówiąc dobra dziennikarka.I taka z charakterkiem 8)
arczi pisze:Ostatnio troche zmieniła wizerunek, przyciemniła włosy i zmodyfikowała fryzurę Wizerunek jak najbardziej korzystny.
Ano własnie po kilku mniej lub bardziej udanych eksperymentach postawiła na oto widoczną na zdjęciu powyzej fryzure. Jak dla mnie super :brawa:
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

Jeśli chodzi o panią Grabarczyk, to lubię ją jako publicystkę, podczas rozmów z gości (program "To był dzień" w Polsat News), ale nie znoszę nadmiaru jej ciągle zachrypłego głosu, nad którym nie może zapanować. Dlatego nie wiem kto ją wsadził do Wydarzeń.
ODPOWIEDZ