maxxx pisze:Znalazła sobie faceta....do przeglądania KONTAKTu 24
No w końcu szefowa PzP Co bedzie sie sama fatygować, jak może powiedzieć do któregoś, że ma przejrzeć kontakt i wybrać coś najciekawszego
W ogole co Joaśka zrobiła z włosami :hmm: Przecież w tych długich wyglądała super, tak jak u Ciebie maxxxie we avie.
No i teraz 'kompromisu' sie nie da utworzyc...
arczi pisze:No w końcu szefowa PzP Co bedzie sie sama fatygować, jak może powiedzieć do któregoś, że ma przejrzeć kontakt i wybrać coś najciekawszego
Ano własnie. Pewnie, że tak Ale niech się pofatyguje w innych aspektach swojej pracy, bo juz sie od nas całkiem wyalienuje
W ogole co Joaśka zrobiła z włosami Przecież w tych długich wyglądała super, tak jak u Ciebie maxxxie we avie.
No i teraz 'kompromisu' sie nie da utworzyc...
Bo Asia jest taka jak Honda: "Bez kompromisów" Było takie hasło reklamowe.
Ale zgoda całkowita co do meritum. Ale coz mozemy zrobic..nie slucha się Nas - to pewne :spiewa:
P.S A ten avik to tak wlasnie na przekór.(niech sobie zobaczy jak "okropnie" wyglądała :racja: x:
Popatrzmy na to z innej perspektywy. 2 razy dłuższy magazyn wymaga 2 razy dłuższego przygotowania. Jak się nie ma, co się lubi... :spiewa: W zeszłym roku, gdy zaczęła prowadzić, było zresztą podobnie.
Camilo pisze:Popatrzmy na to z innej perspektywy. 2 razy dłuższy magazyn wymaga 2 razy dłuższego przygotowania. Jak się nie ma, co się lubi... W zeszłym roku, gdy zaczęła prowadzić, było zresztą podobnie.
Czy ja wiem; kwestia dwóch zapowiedzi więcej :rozglada: Dobra, lepiej skończyć ten temat, bo to drażliwy temat
Juz byla o tym nie jeden raz mowa: Joasia może jest happy z tego powodu Jednak takie DnŻ jest wyczerpujące, kilka godzin ładnych na dużym skupieniu - nie każdy to lubi. A tak to ma program swój, rytm pracy stały - może Joanna to ceni sobie, bo mi nie wyglada na markotna z tego powodu :nie:
O 17:44 rozpoczęła się jesień, ciekawe czy pani redaktor miała tego świadomość
Mała galeria
Dodam tylko sugestie, że Joanny program zaczyna pełnic misje. Czyli nie tylko pokazuje, ale od czasu do czasu zaczyna rozwiązywać różne sprawy. Czekać tylko aż się z Joy zrobi tvnowska Elżbieta Jaworowicz. :spiewa:
Wczoraj Jej nie było. Ale powinna wziąć przyklad z kolegi Jaconia, ktory dal radę pogodzić dzielne sekundowanie w PzP z poźno-wieczornym DpD :rozglada:
Oczywiscie taki bezlitosny bym nie był(że niby codziennie), ale incydentalnie to czemu nie
P.S Popilnujcie Jej dzialanosci :rydzyk: Bo Ona lubi bywac jak Jej nie ogladam :spiewa: Pojawie sie wkrotce. :spiewa:
Za Joanną to nigdy nie trafisz kiedy zniknie a kiedy nie :hmm: Ale dziś już jest, co mnie ogromnie cieszy. :aniol: Sorry, ze tak post pod postem :stop: Ale nie chce by to poszło na zmarnowanie
Rozwijaja te reporterskie wędrowki, dzis az cztery lajfy.
Zobaczcie kto tam w prawym boku przygotowywuje się pilnie do dzisiejszego dyżuru. Pytanie czy tylko do PzP czy również zaszczyci DnŻ?!
Niestety słabe ujęcie udało mi się złapać pod koniec, ale przez 3/4 wypowiedzi Zaleskiej dla DDTVN, Joasia w tle żywo gestykulowała do kogoś i kręciła się jak mucha w smole.