[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Uważam, że nie jest to wygórowana cena, widownia jest bardzo niewielka...
Wiadomo, że chętnych do zobaczenia YCD i TzG , a pewnie i Mam talent na żywo jest więcej niż miejsc, stąd te bilety, przyznam, że już dzisiaj warto kupić bilety na odcinki finałowe, bo te zapewne rozejdą się, jak świeże bułeczki 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Odpadłą Popek i dobrze. Chociaż wolałbym, ze Felicjańska odpadła... Zmuda dostała prawie 50 % głosów widzów
Czy teraz zamiast podziękowań będziemy słuchać różnego rodzaju promocji
Tydzień temu Stasiak reklamuje płytę, a teraz Popek zamiast podziękować ''Zaprasza do telewizyjnej dwójki o 8 na Pytanie na śniadanie''
Nie wiem czy tylko ja, ale to wyglądało tak jakby Popek była zła i chciała zrobić na złość TVNowi promując Pytanie Na Śniadanie
Może tylko ja odniosłem takie wrażenie... Więc jutro raczej Popek w Dzień Dobry TVN nie zobaczymy 

Czekając na Teraz albo nigdy zobaczyłem tylko koncówkę TzG i jak zobaczyłem Popek, która z zaciętą miną, że przegrała, zacząła reklamować swój program w tvp2 to...Po prostu żal. Dobrze, że odpadła.
Też odniosłam wrażenie, że Popek była wyraźnie niepocieszona, być może nie miała za co dziękować jurorom i Olszewskiemu, albo miała to w nosie, ale przynajmniej widzom, którzy na nią głosowali mogła podziękować, bardzo złe wrażenie zrobiła pani z telewizji :ech: , co do reszty to kiedyś Galiński powiedział, że nie mamy dobrze tańczących gwiazd i chyba, niestety, miał rację, najbardziej podobała mi sie Gruchała, Żmuda jak dla mnie przereklamowana, oceniana jest chyba głównie przez pryzmat urody i ogólnego pozytywnego wrażenia jakie robi, stąd też pewnie ta największa ilość SMSów, ciekawe czy za tydzień "gwiazdy" wypadną trochę lepiej w tańcu :?
Sylwia wyglądała cudownie, zatańczyła świetnie 
Popek przyda sie takie wiadro zimnej wody ;p
A i wykonanie przez wokaliste z orkiestry 'Jak anioła głos' mierniutkie..
ogólnie aranże do rumby trochę nietrafione, powinno być spokojniej, ale to takie moje zdanie

Popek przyda sie takie wiadro zimnej wody ;p
A i wykonanie przez wokaliste z orkiestry 'Jak anioła głos' mierniutkie..
ogólnie aranże do rumby trochę nietrafione, powinno być spokojniej, ale to takie moje zdanie
dla mnie i dobrze odpadla ta popek bo nie przepadam za nia , a wlasnie zdziwiona bylam ze na marte zmude prawie 50 % glosow czyli jak nam tyszkiewicz wywrozyla pewnie bedzie liderka i bedzie dostawac najlepsze i najwyzsze oceny w kazdych odcinkach , fajnie wg tez tanczyla agata ze stefano , przecietnie lesz zdziwilam ze takie nawet dobre oceny dostane , a reszte takie sobie bylo aa rumba fajna byla tej gruchaly tylko bardziej przypominala freestyle niz rumbe, myslalam ze odpadnie walter ale dobrze ta popkowa odpadla a wlasnie jescze moze wiecie widzow bylo 2 odcinka ??
Między Sylwią a Popek była wczoraj prawdziwa przepaść jakości. No, może jeszcze Kulesza zatańczyła fajnie.
Aha, wczoraj pierwszy raz zobaczyłem ósmą edycję "Tańca z gwiazdami" i znowu przekonałem się, że mam do czynienia z najlepszym show w telewizji. Naprawdę, wszystkie pozostałe nowości i starocie, przy "Tańcu..." wypadają słabo. To jednak jest wielki format.
Aha, wczoraj pierwszy raz zobaczyłem ósmą edycję "Tańca z gwiazdami" i znowu przekonałem się, że mam do czynienia z najlepszym show w telewizji. Naprawdę, wszystkie pozostałe nowości i starocie, przy "Tańcu..." wypadają słabo. To jednak jest wielki format.
Tak jak nigdy w żadnej edycji 2 się nie sypały, tak w 8 edycji pojawiają się dość często... Padła dzisiaj w historii programu pierwsza jedynka dla Stave i Anii :? A smsów mają w tej chwili najwięcej 

To nie Stave, tylko Steve
Zasłużyli nawet na zero, a nie na jedynkę. Chyba ten Steve ma duużo bogatych przyjaciół...

Odpadła Sylwia Gruchała.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Szkoda, bo wolałbym żeby odpadła Walter, Felicjańska albo Steve... Po 3 odcinkach widzę 4 gwiazd, które radzą sobie świetnie - Kulesza, Andersz, Żmuda-Trzebiatowska i Lesz 

Też mi się wydaje, że tą czwórkę będziemy jeszcze długo oglądać, ale fakt, że przyjemnie się na nich patrzy :brawa:
Żałuję, że odpadła Gruchała, wolałabym ją oglądać dalej w programie niż Felicjańską czy Allena/choć sympatyczny/
Żałuję, że odpadła Gruchała, wolałabym ją oglądać dalej w programie niż Felicjańską czy Allena/choć sympatyczny/
ej no wezcie kto glosuje na tego steva'a czy felicjanska, przeciez oni tancza jak drewno czy polacy naprawde nie widza jak oni tancza strasznie , ja tez wolabym zeby walter odpadla mam nadzieje ze w nastepnym odcinku odpadnie felicjanska lub walter, kurcze ale jak dalej beda odpadac ci co o wiele tanczyli to bedzie jakies totalne przegiencie ;/ , wiecie co wszyscy chwala tego andersa ze dostal 40 pkt ale przeciez nie tylko on dostal te 40 przeciez kulesza zatanczyla rewelacyjne tango i tez dostala 40 pkt , lesz nawet miala fajne tango niz ta zmuda
T oceny jury z każdą edycją się jakby zmieniają. Do 6 edycji 10 nie były dawane tak często, dopiero bardziej pod koniec programu nawet od Tyszkieiwcz i Wodeckiego. Od 6 edycji 10 padają bardzo często w każdym odcinku. Teraz zaczyna być tak z oceną 2...
Oglądalność rośnie
Wczoraj było aż 4 718 239
Oglądalność rośnie