Jednak sprawa z jej gachem w tvn24 wcale mnie nie ucieszyła, a wręcz przeciwnie :/
Moderator: Łukasz
Jej strój jest jużcoś koło tego tematuobieżyświat pisze:..za to dzis będzie miała okazję założyć togę sędziowską :devil:
Nie przed jakimś , tylko przed Sądem Okręgowym..dzis znów rządzi w Poznaniu i stoi chyba przed jakimś sądem - adekwatnie do tematu
Nom -wymiatać , to nasza Agatka potrafi}{ypnosea pisze:Wow :o Sporo się u Agaty działo w ostatnim czasie, a ja nie miałam dla niej zbyt dużo czasuDzisiaj nadrabiam, bo Agata dzisiaj nieźle wymiata
:tanczy:
A ten "gach" -jak go ładnie nazwałaśJednak sprawa z jej gachem w tvn24 wcale mnie nie ucieszyła, a wręcz przeciwnie :/
PrawdaOna te sądowe, paragrafowe klimaty czujeTo nie pierwszy raz widać :brawa: :brawa:
Z przyjemnością bym narozrabiał , żeby mogła mnie wybronićepsztajnek pisze:W zielonym golfie rzeczywiście wygląda jak pani adwokat.
I jest to rzeczone zbliżenie :szalony: !! :tanczy: A już myślałem , że więcej tego cudownego widoczku nie zobaczę :szalony: !! :* :*not that kind pisze:Dzisiejsza Agata![]()
..ujjj :hmm:epsztajnek pisze:A skąd się wzięło to cholerne szczęście dzisiaj ?
Otóż z pewnych powodów nie zdążyłem dziś rano zaprogramować nagrywarkii zadziałało prawo złośliwości losu :devil:
Agatka nawet w za wielkiej todze wyglądałaby niebywale seksikuomi1 pisze:Niestety ale togi nie są tak dopasowane(tak swietnie skrojone) jak dzisiejszy Agaty strój. Sexy się w nich nie wyglada(wybor rozmiarow jest bardzo ograniczony)![]()
Dzisiaj nie mogło być mowy o nawet podejściu do takiej pomyłki , bo nie było mowy o żadnych podejrzanych , pozwanych , pokrzywdzonych ..... no jedynymi pokrzywdzonymi byli sędziowie , którzy na dzisiaj zapowiedzieli strajk :devil: !!Większość dziennikarzy lubi tematy związane z wymiarem sprawiedliwosci, zwlaszcza sprawami karnymi, gdyz sa bardzo medialne. Tylko dobrze by było gdyby przy tym stron procesowych wystepujących w postepowaniu karnym(pokrzywdzony, oskarzony, podejrzany) nie mylili stronami wystepujacymi w postepowaniu cywilnym(powod, pozwany itp), a wyjasnien z zeznaniami.
No też właśnieAle Agacie rzadko zdarzają się pomyłki...
A oto i onamarcinkowsky pisze:Dzisiaj jeszcze zabłysnęła przed 17.!!
I na koniec powiedziała coś takiego , że można wnioskować , że spieszy jej się do Warszawy
!! Bo oddała temat tym , którzy mogą się w Warszawie dowiadywać o dalszy tok sprawy
!!!
Tak więccc....
..cudowneeeeemarcinkowsky pisze:noteczko :* !! Skarbie Ty nasz najdroższy :* !! Myślałem , że dzisiaj nie czeka mnie tu żadna niespodzianka -bo Agatki w tvn 24 nie było!! A Ty trzymałaś dla nas w zanadrzu tę oto wspaniałość :jupi: !! :tanczy:
Co jeden caps , to piękniejszy!!
![]()
..miło było na pewno pracować w takim miejscuA ostatnim cóż chciałaś wyrazić :mhm: ??Zrozumieć kobietę usiłuję
!! No , ale to Twoje zagranie jest oczywiste
!! Pokazałaś nam ścianę oblepioną medialnym wizerunkiem Agatki -marzenie każdego fana :szalony: !! Dzięki :szalony: !!
Na dłużej , czyli maksymalnie do dzisiejszego wieczoraobieżyświat pisze:..gdybym wiedział o tym co tu czeka na mnie to rychlej bym looknął![]()
..ale teraz na dłużej mi starczy zapasów![]()
Musiałbyś się urodzić w familii jakiego amerykańskiego hip-hopowca , żeby mieć taki full-wypas ekranik :devil: !!..ale mi by starczył jeden wielki na całą ścianę ekran w domu i Agatka non stop na wizji![]()
..nie narzekałbym wówczas![]()
..no i dzis w końcu zobaczymy Agatkę w nowym kadrowaniu :tanczy:marcinkowsky pisze:Na dłużej , czyli maksymalnie do dzisiejszego wieczora!!
Sytuacja obczajona!! W serwisach porankowych Agatki nie ma (nie bardzo na to liczyłem :spiewa: )
!! Z Poznania nadaje ten "nowy" , więc Agatka już na pewno w Warszawie szykuje się na serwisy wieczorno-nocne :tanczy: !!
![]()
..mówiszmarcinkowsky pisze:Musiałbyś się urodzić w familii jakiego amerykańskiego hip-hopowca , żeby mieć taki full-wypas ekranik :devil: !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 18 gości