Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Aj taki ciekawy, wręcz osobliwy temat a ja to przegapiłem :hmm: Później myslałem, ze bedzie w powtórce ale dosłownie chyba przed samym materialem wazniejszy okazał się pan Kaczynski wystepujacy z USA :neutral: A to juz bylo ponad moje siły :lol2:
Zauwazylem, ze Dagmara ma chyba dobre kontakty z ta pania na capsie. Bo czesto Ja pyta o rozne kwestie :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Re: Dagmara Kaczmarek

Post autor: epsztajnek »

Zauwazylem, ze Dagmara ma chyba dobre kontakty z ta pania na capsie. Bo czesto Ja pyta o rozne kwestie
Ta pani, ( zresztą kobietka całkiem,całkiem ... fajna ) to obecnie Nadworny Psycholog TVN 24
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Don Matteo »

epsztajnek pisze:to obecnie Nadworny Psycholog TVN 24
Niewykluczone, że znały się ze studiów... koleżanka po fachu :lol2:
epsztajnek

Dagi dziś na żywo w PzP
ObrazekObrazek ObrazekObrazek Obrazek ObrazekObrazek
epsztajnek

Dagi w DnŻ. Szkoda, że nie wystąpi w paśmie wieczornym, z zapowiedzią serwisu o 20:00 na stojąco. Ma dziś do tego odpowiedni strój ;)
Charakteryzatorzy zrobili dziś Dagmarze wielokolorowe powieki, jak kiedyś Joasi K :D
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
epsztajnek

Dziś na głowie wdzięczny koczek :D
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:Dziś na głowie wdzięczny koczek
Właśnie się zastanawiałem, kiedy Daga wystapi w serwisach, w spiętych włosach a dziś taka niespodzianka :tanczy:
Bardzo ładnie się prezentuje w tej fryzurze :spiewa: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Pierwszy raz widzę dziś Dagmarę na żywo za stołem prezenterskim tak 'na dobre'. :D Może w nowej fryzurze prezentuje się bardzo ładnie, ale jest strasznie spięta i zdenerwowana. Po rozmowie z gościem nie podała mu nawet ręki, tylko kurczowo trzymała się kartki. Wypieki na twarzy nie są spowodowane nadmiarem różu. Na pewno wpływ na to mają dzisiejsze wydarzenia, bo dyżury niedzielne są na ogół ostoją spokoju. Do tego w którymś z serwisów doszła awaria promptera. :xx:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie chcę, aby wyglądało to tak, że za wszelką cenę bronię Dagmary, ale jak byś widział debiut Dagi w serwisach 23 sierpnia, to wtedy mógłbys powiedzieć, że jest spięta. Teraz wg mnie radzi sobie dobrze - pomyłek, jak to powiedział kiedyś maxxx: jak na lekarstwo.
Camilo pisze:Po rozmowie z gościem nie podała mu nawet ręki, tylko kurczowo trzymała się kartki.
To prawda, nie podała mu ręki, ale z tym kurczowym trzymaniem kartki to przesada :grozi:
Nie zrozum mnie źle, ale w mojej opinii, to trochę się czepiasz :ech:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Don Matteo pisze:jak byś widział debiut Dagi w serwisach 23 sierpnia, to wtedy mógłbys powiedzieć, że jest spięta
Niestety, nie widziałem debiutu Dagmary, ale 23 sierpnia na pewno nie był tak napięty. :neutral: Debiut Dagi dla mnie jest dzisiaj, a wszystkich prezenterów staram się oceniać miarą wprost proporcjonalną do możliwości. Wiem, na jak wiele ją stać. :cicho: Od dobrych na ogół wymaga się więcej. Chyba, że wymagam od niej za dużo? :hyh: Sorry. :rozglada:
maxxx

Bede się upierał: Dagmara wszystko super :plus: ;)
A dzisiaj to super dotyczyło rozmów z centrum awantur :lol2: Miejsce:Góra Kalwaria , czas: 17:17 , dowodzenie: Dagmara Kaczmarek :spiewa: Asfaltownie i sortownie urzędnicy sobie chcą wybudowac i jak to w takich sytuacjach bywa mieszkańcy tego nie chca :nie: Pani redaktor bardzo aktywna, rządzalska :tanczy: Ale tak ma być, bo te ludziska to by na głowe wyszły :lol2: Kilka ujęć, sorry za jakość :? :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Żałuję, że nie obejrzałem, jak Pani redaktor radzi sobie w akcji na żywo (a pewnie szkło jej, jak zawsze - znakomicie - maxxx - dzięki za capsy :aniol: ) a bierze się to z tego, że Daga rzadko bywa w PzP no i po prostu (szczerze mówiąc) nie po drodze mi do tego programu :rozglada:
maxxx pisze:Bede się upierał: Dagmara wszystko super
Ja tym bardziej :lol: ponieważ nie mam absolutnie NIC do zarzucenia, jeżeli chodzi o pracę Dagmary :nie: :brawa:
maxxx pisze:dowodzenie: Dagmara Kaczmarek
Bardzo spodobało mi się to określenie :D coś na podobę żargonu wojskowego (dowódca dywizji TVN24 :lol2: )
epsztajnek

ObrazekObrazek Obrazek
maxxx

Daga ponownie w 'PzP' :aniol: Chyba Don Matteo musisz baczniej śledzić to pasmo :spiewa:
W Łodzi dziś, chyba Kasia Pasikowska poszła na urlop :aniol: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:lol2:
Obrazek
:lol2:
epsztajnek

Rano wizyta w Laskach na terenie budowy nowej szkoły - rozmowa z niewidomymi dzieciakami, po południu Sejm.
ObrazekObrazek Obrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ