Moderator: Łukasz
Uuuubuuuuuuobieżyświat pisze:..znaczy się że dzis nie zobaczymy ani stóp ani nóg Agatki
..a wczoraj było taaaakkk cuuudnie![]()
![]()
Jesteś pewien , że to bluebox :mhm: ?? Jeśli tak , to ja w takim razie dałem się nabrać :devil: !! bo myślałem , że to prawdziwe studio :devil: !!..dzis już Agatka w marynarze![]()
..w ciemnych tonacjach![]()
..w lepiej wymyślonym tle dla blue boxsa :devil:
Dzięki ,dzięki :* !! Pięknie na wszystkich capsach , a uwodzicielsko zwłaszcza na pierwszym z tymi przymrużonymi oczkami :szalony: !!obieżyświat pisze:..pięknie![]()
..i uwodzicielsko![]()
..dzięki noteczko :*
Nowy user :o ??LethalOne pisze:Krotkie wejscie o 23.00 :uhh:
Słuszne spostrzeżenie. Zgodne z moim punktem widzenia. Dlatego żaden serwis z wczorajszego dnia nie zasilił mojego archiwum :nie:Choć jakby streścić je jednym capsem , to wyglądałoby tak samo jak ten serwis z 23
Poczekaj niech się zastanowię :mhm: ??not that kind pisze:A mogą być moje capsy :> :devil:
..przez Twoją niewyparzoną gębę o mały włos mogliśmy obejść się smakiemmarcinkowsky pisze:Słuszne :rozglada: ?? Czy to było moje spostrzeżenie :rozglada: ??x:
O cholera :hmm: !! :hyh:
..można sobie przy odrobinie wolnego czasu usiąść wygodnie i delektować się do wolimarcinkowsky pisze:Co my tu mamy?? Śliczności mamy :jupi: !!!
Capsy w większości tak promienne , że już sobie życia nie wyobrażam bez nich!! :tanczy: :brawa: :brawa: :brawa:
..i żal że ten weekendowy dyżur a niedzielny zwłaszcza był tak ubogi w serwisyAjjjhhhh!!
Cóż za tonacje -nasze ulubione , bo ciemne :szalony: !!! :tanczy: :brawa:
Dajcie jej trochę Wolnego! :jupi:obieżyświat pisze:..na domiar złego teraz Agatka przepadła
Nika pisze:Dajcie jej trochę Wolnego! :jupi:obieżyświat pisze:..na domiar złego teraz Agatka przepadła
Dokładnie o tym samym myśleliśmy :devil: !!W końcu po pracowitym weekendzie przyszedł czas wypocząć i szansa, by w końcu choć na chwilę spotkać się z ukochanym.
Tomasz będzie miec masę roboty - trzeba będzie rozmasować obolałe stopy po sobotnim występie w szpilkach.
Kiedyś to były weekendyobieżyświat pisze:..i żal że ten weekendowy dyżur a niedzielny zwłaszcza był tak ubogi w serwisy
Okrutna dziewczynka dziś zauważyła, że Agatce skończyła się juz wolność i przygotowała materiał especially for Prosto z Polski.marcinkowsky pisze:Okrutna z Ciebie dziewczynka
!!
:hahaha:
Od Wolnego teraz to Agatka -młoda ambitna kobieta powinna stronić i jedyną alternatywą jest rzucić się w wir pracy -wtóruję obi'emu :devil: !!Ale niestety tym razem nie jest tak jak byśmy chcieli :ech: !! :spiewa
A wiem to , bom widział ów materyjał :tanczy: !!Nika pisze:Ale nadal nie jest tak jak byście chcieli, bo nie było jej ani sekundę na wizji, jeno głos dała.
..a jam nie widziałmarcinkowsky pisze:A wiem to , bom widział ów materyjał :tanczy: !!Nika pisze:Ale nadal nie jest tak jak byście chcieli, bo nie było jej ani sekundę na wizji, jeno głos dała.![]()
..no chyba raczej nie w WarszawieAgatka pracuje , pytanie gdzie :mhm: ?? Bo ja , ją i wczoraj i dzisiaj (wydawało mi się :devil: P) , że ją widziałem w studio warszawskim :mhm: ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], TommyC i 18 gości