Wieczorem jej nie będzie..więc albo będzie wieczorem
..albo nie będzie jej wcale![]()
Jest w Trzęsaczu koło Rewala - domyślamy się, co ją w weekend wygnało na Zachodnie Pomorze

Moderator: Łukasz
..więc epszt wszystko wyjaśnił :hahaha:epsztajnek pisze:Wieczorem jej nie będzie..więc albo będzie wieczorem
..albo nie będzie jej wcale![]()
Jest w Trzęsaczu koło Rewala - domyślamy się, co ją w weekend wygnało na Zachodnie Pomorze
..w więc to takmarcinkowsky pisze:Tylko nie wiem , w jakiej miejscowości :hmm: !! :ech: Ale daję sobie uciąć lewą rękę , że nadawała relację gdzieś z okolic Szczecina :devil: !!Z wiadomych względów moja ta pewność
!! :devil:
..to był cykl 'Polska na jesień' więc pewnie coś jeszcze zobaczymyCholera jasna -tak mnie zaskoczyli tą relacją , że niestety nic z niej nie wiem :/ !! Widziałem tylko , że Agatka stała przy jakichś ruinach zamczyska, czy czegoś w podobie , a później kamera odleciała nad morze!!
Dzięki epsztobieżyświat pisze:..więc epszt wszystko wyjaśnił :hahaha:epsztajnek pisze:Wieczorem jej nie będzie.
Tak a nie inaczej :devil: !!..w więc to tak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agatka nad morzem i przy zamczysku -dama dworu..to był cykl 'Polska na jesień' więc pewnie coś jeszcze zobaczymy:rydzyk:
Nie przy zamczysku , a przy kościele .... więc nie dama dworu, a ... zakonnica ?Agatka nad morzem i przy zamczysku -dama dworu
Heheehhe :devil: !! Dobre :devil: !! Ciekawe jak ze ślubami czystości :> ??epsztajnek pisze:Nie przy zamczysku , a przy kościele .... więc nie dama dworu, a ... zakonnica ?Agatka nad morzem i przy zamczysku -dama dworu![]()
x:
Informuję..ale myślę że znalazłby się ktoś łaskaw na tyle żeby poinformować tu o lafiku albo materiałku Agatki
..z jednej strony - dzięki za infoepsztajnek pisze:Informuję![]()
Dziś, PzP.
..mimo to jak tylko znajdę wolną chwilkę przekopię cały portal tvn24Zgodnie z tradycją, sam (z)agatkowy głos :uhh:
Pech albo opieszałość z naszej strony :hmm: !! Nie od dzisiaj wiadomo o naszej "nieskorości" do oglądalności "PzP" :spiewa: !! I są tego takie a nie inne efekty :/ !! :ech:obieżyświat pisze:..z jednej strony - dzięki za infoepsztajnek pisze:Informuję![]()
Dziś, PzP.![]()
..z drugiej - cholera jaki pech - nie widziałem :/
Znalazłem wolną chwilkę za Ciebie i.... i na nic mi się to zdało :ech: !! :spiewa: Nie natknąłem się na chociażby cień Agatki materiału :ech: !! Fakt faktem , że pojęcia nie mam o tematyce materiału , więc jeśli epszt byłbyś jeszcze łaskaw powiedzieć oczym traktował Agatki materiał , to byłbym wdzięczny :rydzyk: !! Bo co prawda kilkanaście materiałów przejrzałem "na ślepo" , ale nie dąło to efektów , a może jednak gdzieś ten materiał Agatki na serwerach się znajduje :mhm: ??..mimo to jak tylko znajdę wolną chwilkę przekopię cały portal tvn24Zgodnie z tradycją, sam (z)agatkowy głos :uhh:
..nawet nie znając treści materiału postaram się go znaleźć
O parze emerytów uprawiających wyczynowo sport.więc jeśli epszt byłbyś jeszcze łaskaw powiedzieć oczym traktował Agatki materiał , to byłbym wdzięczny
Ahaepsztajnek pisze:O parze emerytów uprawiających wyczynowo sport.
..wielkie dzięki za doinformowanie marcinkowsky'egomarcinkowsky pisze:Ahaepsztajnek pisze:O parze emerytów uprawiających wyczynowo sport.!! Dzięki
!!
..no superNo dokładnie to ten materiał!!
http://www.tvn24.pl/2167394,12690,0,1,1 ... wideo.html
Z tym ,że napisu wcześniej nie widziałem , bo jakość była gorsza , niż teraz!!
Materiał super -komentarz Agatki jak zawsze wymyślny i momentami zabawny , a filmowa muza jak najbardziej na miejscu!! :brawa:
Mów do niej jeszcze , a ona i tak zrobi nam na przekór :devil: !!obieżyświat pisze: ..tylko w przyszłości jak już Agatka weźmie się za robienie materiału o poznańskim podwórku to niech się też na nim pokaże :>![]()
......co prawda dopuszczałem myśl , że Agatka dzisiaj będzie , ale jakoś mało w to wierzyłem..a co dzisiejszego wieczora to lada chwila wszystko będzie jasne
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], marcin3usb i 20 gości