I w moich ulubionych :devil: !! Już się nie mogę doczekać raportu !! Oczywiście na stojąco i w całości !! :tanczy:
A tak na serio , to poza butkami , nie ma się do czego przyczepić !! Fryzurka jak najbardziej na tak !! Marynara też jedna z lepszych !! I to co pod nią bardzo sympatyczne !! Żyć nie umierać !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
..aż dwa razy
..noteczko - przecież my wiemy że Ty nigdy nie próżnujesz :tanczy:
..dzięki - Agatka jest najpiękniejsza na świecie
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
!! A ona jest !!
I do tego w swoich ulubionych butkach
I w moich ulubionych :devil: !! Już się nie mogę doczekać raportu !! Oczywiście na stojąco i w całości !! :tanczy:
..ja nawet ją podejrzałem :devil:
..i poznałem po butach właśnie :devil:
..niech żyją te kozaczki..czy cokolwiek innego to jest
A tak na serio , to poza butkami , nie ma się do czego przyczepić !! Fryzurka jak najbardziej na tak !! Marynara też jedna z lepszych !! I to co pod nią bardzo sympatyczne !! Żyć nie umierać !!
..jest perfekcyjnie
..już nie mogę się doczekać kolejnych serwisów :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky pisze:
Co prawda bez kozaczków :devil: !! ale też miło się patrzyło :tanczy: !!
..apropos kozaczków
..tak sobie pomyślałem w trakcie trwania raportu (choć zdaniem Agatki był to 'serwis' :devil: ) że skoro Aghatka zabrała ze sobą kozaczki to ma zamiar zostać w Warszawie na dłużej
..a raport był oczywiście bezbłędny
obieżyświat pisze:..apropos kozaczków
..tak sobie pomyślałem w trakcie trwania raportu (choć zdaniem Agatki był to 'serwis' :devil: ) że skoro Aghatka zabrała ze sobą kozaczki to ma zamiar zostać w Warszawie na dłużej
Może zazimuje , co :> ?? Ja jestem za :tanczy: !! Ma m już nawet dla niej pasmo !!
..a raport był oczywiście bezbłędny
Tylko , że nic dziwnego ,że pomylił się Agatce z serwisem -bo miał charakter serwisu !! Jakby jakaś rozmowa się doń wkradła , to byłoby zupełnie inaczej !!
not that kind pisze:Streszczenie raportu w moim wydaniu
No po prostu bomba i nie tak znowu okrojone to streszczenie , jak to mają w zwyczaju być streszczane te streszczenia !! Dzięki :* !!
No a teraz dłuższa przerwa !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
marcinkowsky pisze:Może zazimuje , co :> ?? Ja jestem za :tanczy: !! Ma m już nawet dla niej pasmo !!
..to w takim razie zabrała kozaczki takie na mały śnieg
Tylko , że nic dziwnego ,że pomylił się Agatce z serwisem -bo miał charakter serwisu !! Jakby jakaś rozmowa się doń wkradła , to byłoby zupełnie inaczej !!
..nie doprosimy się :nie:
not that kind pisze:Streszczenie raportu w moim wydaniu
No po prostu bomba i nie tak znowu okrojone to streszczenie , jak to mają w zwyczaju być streszczane te streszczenia !! Dzięki :* !!
..jak tu nie dziękować kiedy widok zapiera dech w piersiach :szalony:
No a teraz dłuższa przerwa !!
..trzeba jakoś tę Agatkową pustkę wypełnić
..paradoksalnie: 'do dna' :devil:
Spodnie , jak spodnie, ale pantofle to może i pożyczone :devil: Agata je miała tylko przez klika minut, by szybko powrócić do swoich cichobiegów.
Wreszcie w raporcie zrobili Agatce zbliżenie, choć nie maksymalne :tanczy: