A dziś Agata wprowadziła trochę prywaty :> Pożegnała nas widokiem rynku poznańskiego . Ciekawe, czy jutro pokaże Szczecin :devil: :devil: :devil:
Moderator: Łukasz
Wybaczam jejepsztajnek pisze:Spodnie , jak spodnie, ale pantofle to może i pożyczone :devil: Agata je miała tylko przez klika minut, by szybko powrócić do swoich cichobiegów.
Dzisiaj chyba napiszę na kontakt tvn24 w tej sprawie :plus: !! :devil: !!Wreszcie w raporcie zrobili Agatce zbliżenie, choć nie maksymalne :tanczy:
Kiedy w skład spojrzenia wchodzi tak piekny i zmysłowy czynnik -jak powyższe oczęta Agatki , każde zaobserwowane zjawisko zwane spojrzeniem trzeba rozebrać na czynniki pierwsze :szalony: !! I dzięki Ci epszt , żeś uczynił ku temu sposobność :rydzyk: !! :brawa:
[/quote][/quote]A dziś Agata wprowadziła trochę prywaty :> Pożegnała nas widokiem rynku poznańskiego . Ciekawe, czy jutro pokaże Szczecin :devil: :devil: :devil:
..ktoś jest winny takiej sytuacji :mhm:marcinkowsky pisze:Nawet wiem czym podyktowana ta powyższa wypowiedź!! Muszę przyznać , że też się zastanowiłem , czemu np. Ania Kleina prowadzi Dzień na żywo , a Agatka jeszcze nigdy nie prowadziła :> ??
..no ale fakty są takie że to tylko 'zastępstwo'No i prime time'owe pasmo porankowe nie nazwałbym "ochłapem" :spiewa: !!
..coś jako pierwsze musi uderzyć najmocniejCo do urody pełniutka zgoda -ten atut u Agatki powalił mnie jako pierwszy i muszę stwierdzić ,że najmocniej :hyh: !!![]()
![]()
![]()
..i ta zupełnie premierowa fryzurka :tanczy:Dzisiaj w blueboksie wygląda po prostu nieziemsko pięknie :szalony: !!
Masz na myśli "pogaduszkę" z Arkiem Wierzukiem :> ??not that kind pisze:Agata tak się od czasu debiutu wycwaniła w serwisach, że jej nie poznaję![]()
Święte słowaNo i oczywiście też NIE ROZUMIEM, dlaczego jeszcze ni raza nie prowadziła serwisów w Dniu na żywo :? Zwłaszcza, że m.in., a może zwłaszcza po przejściu trąby powietrznej nad Polską, udowodniła, że radzenie sobie w studio po zaistnieniu nagłej sytuacji, to dla niej bułka z masłem :]
..co za mina :hahaha: :brawa:marcinkowsky pisze::hahaha: !!![]()
Spłakałem się ze śmiechu jak zobaczyłem pierwszy caps :hahaha: !!
![]()
![]()
..Agatka jeszcze piękniejsza niż u mnie w telewizorze :szalony:Reszta już poważna i piękna!!!
![]()
..fakt - aż Agatka sama się zaśmiałaMasz na myśli "pogaduszkę" z Arkiem Wierzukiem :> ??not that kind pisze:Agata tak się od czasu debiutu wycwaniła w serwisach, że jej nie poznaję![]()
Dobre to było :hahaha: "Mam nadzieję , że się widzimy.....to znaczy ja Cię widzę , a Ty mnie słyszysz" :hahaha:
..nikogo nie zdziwię kiedy napiszę że po mojej teżŚwięte słowaNo i oczywiście też NIE ROZUMIEM, dlaczego jeszcze ni raza nie prowadziła serwisów w Dniu na żywo :? Zwłaszcza, że m.in., a może zwłaszcza po przejściu trąby powietrznej nad Polską, udowodniła, że radzenie sobie w studio po zaistnieniu nagłej sytuacji, to dla niej bułka z masłem :]!! Jakże po mojej myśli :tanczy: !!
No co tu dużo ukrywaćobieżyświat pisze:..nikogo nie zdziwię kiedy napiszę że po mojej też![]()
![]()
Nie , nie ma..a dzis to nie ma raportu
..czy może jest :>
Czasami, kiedy próbuje się uśmiechnąć, wychodzi jej taki grymas :/obieżyświat pisze:..co za mina :hahaha: :brawa:marcinkowsky pisze::hahaha: !!![]()
Spłakałem się ze śmiechu jak zobaczyłem pierwszy caps :hahaha: !!
![]()
![]()
![]()
Czemu dałeś taką niezadowoloną emotkę :> ??epsztajnek pisze:Czasami, kiedy próbuje się uśmiechnąć, wychodzi jej taki grymas :/
..ehemarcinkowsky pisze:Czemu dałeś taką niezadowoloną emotkę :> ??epsztajnek pisze:Czasami, kiedy próbuje się uśmiechnąć, wychodzi jej taki grymas :/Przecież ten grymas jest słodki -moim zdaniem
!!
..bo problem w tym że tak właśnie jestNo co tu dużo ukrywać!! Teraz doszedłem do poniższej konkluzji
!! Agata jest najpiękniejszą prezenterką in the world[...]
..no z tym to się akurat nie mogę zgodzić :nie:i to ją dyskwalifikuje w wyścigu do fotela prezenterki DnŻ!! Jest tak piękna , że mogłaby poprzez to stać się niewiarygodną.......
!!!
Jaki nowoczesny zbereźnik :grozi: !!obieżyświat pisze:..no z tym to się akurat nie mogę zgodzić :nie:i to ją dyskwalifikuje w wyścigu do fotela prezenterki DnŻ!! Jest tak piękna , że mogłaby poprzez to stać się niewiarygodną.......
!!!
..bo w przypadku Agatki kiedy uroda idzie w parze..a właściwie trójkącie (żeby było nowocześniej) z inteligencją i profesjonalizmem nie ma mowy o żadnej niewiarygodności :nie:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości