Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: epsztajnek »

Tak na wszelki wypadek, gdyby notkowa automata nie objęła tego kapitalnego spojrzenia :)
Obrazek
A dziś Agata wprowadziła trochę prywaty :> Pożegnała nas widokiem rynku poznańskiego . Ciekawe, czy jutro pokaże Szczecin :devil: :devil: :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Spodnie , jak spodnie, ale pantofle to może i pożyczone :devil: Agata je miała tylko przez klika minut, by szybko powrócić do swoich cichobiegów.
Wybaczam jej :D !! Potrafię sobie wyobrazić , że noszenie czegoś.....buta na takiej szpili nie jest niczym przyjemnym :nie: !! Kiedyś sam nosiłem....nie szpile :devil: !! Ale niewygodne , choć modne buty i niemiło to wspominam :devil: !!
Wygoda ponad wszystko -a zwłaszcza wygodne buty decydują o naszym samopoczuciu :D !! Agatka może te swoje kozaczki nosić , byle się do nas uśmiechała :) !!
Wreszcie w raporcie zrobili Agatce zbliżenie, choć nie maksymalne :tanczy:
Dzisiaj chyba napiszę na kontakt tvn24 w tej sprawie :plus: !! :devil: !!
epsztajnek pisze:Tak na wszelki wypadek, gdyby notkowa automata nie objęła tego kapitalnego spojrzenia :)
Obrazek
Kiedy w skład spojrzenia wchodzi tak piekny i zmysłowy czynnik -jak powyższe oczęta Agatki , każde zaobserwowane zjawisko zwane spojrzeniem trzeba rozebrać na czynniki pierwsze :szalony: !! I dzięki Ci epszt , żeś uczynił ku temu sposobność :rydzyk: !! :brawa:
A dziś Agata wprowadziła trochę prywaty :> Pożegnała nas widokiem rynku poznańskiego . Ciekawe, czy jutro pokaże Szczecin :devil: :devil: :devil:
[/quote][/quote]

Też mnie to zdziwiło i zaskoczyło pozytywnie :) !! Czyżby tęskniła za domciem :) ?? :) A co do Szczecina :lol2: !! Zapewne po ostatnim weekendzie spędzonym na zachodnim Pomorzu , ma z tym rejonem szczególnie miłe wspomnienia :lol2: !! :lol: :D :D 8) Więc kto wie, kto wie :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
albi
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: albi »

Śledzę TVN24 non stop i nie rozumiem zachywtu Agatą. Jedynym jej atutem jest uroda, dziennikarsko kiepsko, żadnego charakteru. Mdła w swoich reporterskich relacjach, niepewna w serwisach. Za stołem prezenterskim siedzi długo, a jedynym postępem jest mniej wpadek. Inni, którzy dużo później dołączyli do grona prowadzących idą jak burza, rozwijają się - chociażby Cholewiński, który gości na stałe w Dniu na Żywo, Dzień Dobry TVN. Agata dostaje ochłapy, wieczory, gdy nic sie nie dzieje, poranki, gdy inni są na urlopach.
epsztajnek

W czym Cholewiński jest lepszy od Tomaszewskiej :shock: :?:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nawet wiem czym podyktowana ta powyższa wypowiedź ;) !! Muszę przyznać , że też się zastanowiłem , czemu np. Ania Kleina prowadzi Dzień na żywo , a Agatka jeszcze nigdy nie prowadziła :> ??

Z tym , że moja interpretacja była z goła odmienna od powyższej :devil: !! Właściwie , t o jedyną odpowiedzią z mojej strony było niezrozumienie tej sytuacji , bo losy prezenterskie Agatki śledzę od początki i non stop :] i nie widzę , żeby jej warsztat odbiegał w czymś od warsztatu innych "starszych" wyjadaczy , a nawet co niektórych przewyższał ;) !!
Teraz brak mi rozmów prowadzonych przez Agatkę, bo i w tej materii nieraz sprawdziła się pierwszorzędnie na wizji :brawa: !! :)

No i prime time'owe pasmo porankowe nie nazwałbym "ochłapem" :spiewa: !!

Co do urody pełniutka zgoda -ten atut u Agatki powalił mnie jako pierwszy i muszę stwierdzić ,że najmocniej :hyh: !! :lol2: :lol2: :lol2:

Dzisiaj w blueboksie wygląda po prostu nieziemsko pięknie :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Agata tak się od czasu debiutu wycwaniła w serwisach, że jej nie poznaję :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i oczywiście też NIE ROZUMIEM, dlaczego jeszcze ni raza nie prowadziła serwisów w Dniu na żywo :? Zwłaszcza, że m.in., a może zwłaszcza po przejściu trąby powietrznej nad Polską, udowodniła, że radzenie sobie w studio po zaistnieniu nagłej sytuacji, to dla niej bułka z masłem :]
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Nawet wiem czym podyktowana ta powyższa wypowiedź ;) !! Muszę przyznać , że też się zastanowiłem , czemu np. Ania Kleina prowadzi Dzień na żywo , a Agatka jeszcze nigdy nie prowadziła :> ??
..ktoś jest winny takiej sytuacji :mhm:
..ale na pewno nie Agatka :nie:

..no chyba że się powściąga z wyrażeniem zgody na zaistnienie w DnŻ :devil:
No i prime time'owe pasmo porankowe nie nazwałbym "ochłapem" :spiewa: !!
..no ale fakty są takie że to tylko 'zastępstwo' ;)
..co nie zmienia faktu że występ w prime timie ;)
Co do urody pełniutka zgoda -ten atut u Agatki powalił mnie jako pierwszy i muszę stwierdzić ,że najmocniej :hyh: !! :lol2: :lol2: :lol2:
..coś jako pierwsze musi uderzyć najmocniej :lol2:
..później dochodzi z czasem cała reszta :)
..i w końcu ma się przed oczyma ideał :szalony:
Dzisiaj w blueboksie wygląda po prostu nieziemsko pięknie :szalony: !!
..i ta zupełnie premierowa fryzurka :tanczy:
..no i dość intensywny make up :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:hahaha: !! :lol: :lol: Spłakałem się ze śmiechu jak zobaczyłem pierwszy caps :hahaha: !! :lol: :lol:

Reszta już poważna i piękna :P !!! :lol2:
not that kind pisze:Agata tak się od czasu debiutu wycwaniła w serwisach, że jej nie poznaję :D
Masz na myśli "pogaduszkę" z Arkiem Wierzukiem :> ?? :lol2: Dobre to było :hahaha: "Mam nadzieję , że się widzimy.....to znaczy ja Cię widzę , a Ty mnie słyszysz" :hahaha:
No i oczywiście też NIE ROZUMIEM, dlaczego jeszcze ni raza nie prowadziła serwisów w Dniu na żywo :? Zwłaszcza, że m.in., a może zwłaszcza po przejściu trąby powietrznej nad Polską, udowodniła, że radzenie sobie w studio po zaistnieniu nagłej sytuacji, to dla niej bułka z masłem :]
Święte słowa ;) !! Jakże po mojej myśli :tanczy: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze::hahaha: !! :lol: :lol: Spłakałem się ze śmiechu jak zobaczyłem pierwszy caps :hahaha: !! :lol: :lol:
..co za mina :hahaha: :brawa: :lol:
Reszta już poważna i piękna :P !!! :lol2:
..Agatka jeszcze piękniejsza niż u mnie w telewizorze :szalony:
not that kind pisze:Agata tak się od czasu debiutu wycwaniła w serwisach, że jej nie poznaję :D
Masz na myśli "pogaduszkę" z Arkiem Wierzukiem :> ?? :lol2: Dobre to było :hahaha: "Mam nadzieję , że się widzimy.....to znaczy ja Cię widzę , a Ty mnie słyszysz" :hahaha:
..fakt - aż Agatka sama się zaśmiała :lol:
..i bardzo dobrze - uśmiech ma przecie cudny :P :D
Święte słowa ;) !! Jakże po mojej myśli :tanczy: !!
..nikogo nie zdziwię kiedy napiszę że po mojej też :?: :lol2:

..a dzis to nie ma raportu :(
..czy może jest :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..nikogo nie zdziwię kiedy napiszę że po mojej też :?: :lol2:
No co tu dużo ukrywać ;) !! Teraz doszedłem do poniższej konkluzji :) !! Agata jest najpiękniejszą prezenterką in the world i to ją dyskwalifikuje w wyścigu do fotela prezenterki DnŻ :lol2: !! Jest tak piękna , że mogłaby poprzez to stać się niewiarygodną....... :lol: !!! .....oki -już kończę :D !! :xx:
..a dzis to nie ma raportu :(
..czy może jest :>
Nie , nie ma ;( !! Ale jest za to napisany 5-minutowy serwis , którego ( z doświadczenia wiem ) , że nie będzie :/ !! :twisted:
Więc dzisiaj Agatka zaszaleje dopiero o 23.00 :ech: !! :spiewa:
A tak ładnie się uczesała......i odziała :lol2: !! :lol2:
Ostatnio zmieniony niedziela 19 paź 2008, 19:28 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
epsztajnek

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze::hahaha: !! :lol: :lol: Spłakałem się ze śmiechu jak zobaczyłem pierwszy caps :hahaha: !! :lol: :lol:
..co za mina :hahaha: :brawa: :lol:
Czasami, kiedy próbuje się uśmiechnąć, wychodzi jej taki grymas :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Czasami, kiedy próbuje się uśmiechnąć, wychodzi jej taki grymas :/
Czemu dałeś taką niezadowoloną emotkę :> ?? :D Przecież ten grymas jest słodki -moim zdaniem :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Czasami, kiedy próbuje się uśmiechnąć, wychodzi jej taki grymas :/
Czemu dałeś taką niezadowoloną emotkę :> ?? :D Przecież ten grymas jest słodki -moim zdaniem :lol2: !!
..ehe :lol2:

..jest słodki :P

..nawet jeśli powstaje w skutek przymuszenia się do uśmiechu :lol2:
No co tu dużo ukrywać ;) !! Teraz doszedłem do poniższej konkluzji :) !! Agata jest najpiękniejszą prezenterką in the world[...]
..bo problem w tym że tak właśnie jest :) :spiewa:
i to ją dyskwalifikuje w wyścigu do fotela prezenterki DnŻ :lol2: !! Jest tak piękna , że mogłaby poprzez to stać się niewiarygodną....... :lol: !!!
..no z tym to się akurat nie mogę zgodzić :nie:

..bo w przypadku Agatki kiedy uroda idzie w parze..a właściwie trójkącie (żeby było nowocześniej :P ) z inteligencją i profesjonalizmem nie ma mowy o żadnej niewiarygodności :nie:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
i to ją dyskwalifikuje w wyścigu do fotela prezenterki DnŻ :lol2: !! Jest tak piękna , że mogłaby poprzez to stać się niewiarygodną....... :lol: !!!
..no z tym to się akurat nie mogę zgodzić :nie:

..bo w przypadku Agatki kiedy uroda idzie w parze..a właściwie trójkącie (żeby było nowocześniej :P ) z inteligencją i profesjonalizmem nie ma mowy o żadnej niewiarygodności :nie:
Jaki nowoczesny zbereźnik :grozi: !! :lol2: :lol2: Trójkąty...... trójkąty :lol: !! :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie zbereźnik :nie:
..tylko do trzech cech nie pasowało określenie 'para' :lol2:

..a jednak Agatka była :tanczy:

..krótko ale była o 20. :)

..i zaprosiła niestety dopiero na 23. :(