Agata Wolna
Moderator: Łukasz
Re: Agata Tomaszewska
Niestety sami podkreślacie ten główny atut Agaty urodę. Brakuje jej charakteru i pewności Cholewińskiego, szefowie uznali nawet, ze pracujace krocej w serwisach Kleina czy Dagmara są wiarygodniejsze i lepsze od stresującej się, bez wyrazu Agaty. Jej brakuje dynamizmu, intelektu, wiedzy.
-
- Fan Forum
..uroda dotarła do mnie jako pierwsza
..myślę że to zrozumiałe
..jestem tylko mężczyzną
..ale cała reszta..czyli inteligencja..intelekt..wiedza i opanowanie..to wyszło w trakcie
..kiedy pierwsze emocje po tym jak oszołomił mnie widok Agatki opadły
..z a problemem pt.: 'dlaczego nie Agatka..a inni tak' zostawiam Cię i odsyłam do osób które tym sterują
..ja ci nie pomogę

..myślę że to zrozumiałe

..jestem tylko mężczyzną

..ale cała reszta..czyli inteligencja..intelekt..wiedza i opanowanie..to wyszło w trakcie

..kiedy pierwsze emocje po tym jak oszołomił mnie widok Agatki opadły

..z a problemem pt.: 'dlaczego nie Agatka..a inni tak' zostawiam Cię i odsyłam do osób które tym sterują

..ja ci nie pomogę

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
No i cholera o czymś przez te 500 stron trzeba było u diaska pisać -facetowska natura się odzywa w obliczu nieziemsko pięknej kobiety :devil: !!obieżyświat pisze:..uroda dotarła do mnie jako pierwsza![]()
..myślę że to zrozumiałe![]()
..jestem tylko mężczyzną![]()

Ohhhjjjj -jakby tak sie przyjrzeć dokładniej , to trochę ... no a nawet całkiem sporo też o tej materii i takiej odsłonie Agatki tutaj było..ale cała reszta..czyli inteligencja..intelekt..wiedza i opanowanie..to wyszło w trakcie![]()

Opadły :> ?? Ciekawe ,kiedy..kiedy pierwsze emocje po tym jak oszołomił mnie widok Agatki opadły

A ja przecież do licha już stworzyłem teorię i mi jej tu nie podważać..z a problemem pt.: 'dlaczego nie Agatka..a inni tak' zostawiam Cię i odsyłam do osób które tym sterują![]()
..ja ci nie pomogę

Uważaj , żebyś się na tym zdaniu nie przejechał i nie wtórował decyzjom władz TVN-u ; ) !! Już tu raz nam Pan Moderator , po tym jak Agatki długo na wizji nie było i wszyscy myśleli , że już prezenterką nie jest , sugerował podobne do Twoich opinii i nie minął tydzień , a Agatka w serwisach znów się pojawiła , wiecccc...Brakuje jej charakteru i pewności Cholewińskiego, szefowie uznali nawet, ze pracujace krocej w serwisach Kleina czy Dagmara są wiarygodniejsze i lepsze od stresującej się, bez wyrazu Agaty. Jej brakuje dynamizmu, intelektu, wiedzy.

I warto to było sprawdzićobieżyświat pisze:..a jednak Agatka była :tanczy:
..krótko ale była o 20.![]()
..i zaprosiła niestety dopiero na 23.

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Bywalec
Oj, wydaje mi się, że i oni nie mają na to pytanie racjonalnej odpowiedzi :spiewa: :devil: Jak na wiele innych zresztąobieżyświat pisze:..z a problemem pt.: 'dlaczego nie Agatka..a inni tak' zostawiam Cię i odsyłam do osób które tym sterują![]()
..ja ci nie pomogę

-
- Stały bywalec
Cholera jasna :/ !! Napisałbym , że Agatka przepięknie wyszła na tych capsach , ale się waham ....
wiadomo , żeby znów nie napytać sobie tym biedy
!!
Zaraz się uduszę.... poczerwieniałem już
, ale tego nie napiszę :nie: !!
:hyh:
Podejrzanie dzisiaj radosna Agatka :mhm: ?? W Szczecinie dzisiaj królowała Ala Rucińska :> ??
Ejjjhhhh....teraz to już zawsze będzie podejrzenie o inspirację tego zadowolenia na buzi Agatki
!! 

Zaraz się uduszę.... poczerwieniałem już

Podejrzanie dzisiaj radosna Agatka :mhm: ?? W Szczecinie dzisiaj królowała Ala Rucińska :> ??
Ejjjhhhh....teraz to już zawsze będzie podejrzenie o inspirację tego zadowolenia na buzi Agatki

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..masz trochę tlenu :szalony:marcinkowsky pisze:Cholera jasna :/ !! Napisałbym , że Agatka przepięknie wyszła na tych capsach , ale się waham ....wiadomo , żeby znów nie napytać sobie tym biedy
!!
![]()
![]()
![]()

..i zaśnij z tym widokiem :szalony:
..mam nadzieję że pomogło w walce z pseudocenzurąZaraz się uduszę.... poczerwieniałem już, ale tego nie napiszę :nie: !!
![]()
:hyh:

..no co poradzićPodejrzanie dzisiaj radosna Agatka :mhm: ?? W Szczecinie dzisiaj królowała Ala Rucińska :> ??
Ejjjhhhh....teraz to już zawsze będzie podejrzenie o inspirację tego zadowolenia na buzi Agatki!!

..nie każdy mężczyzna rodzi się mega szczęściarzem :/
-
- Stały bywalec
Ahhhhhh..... idealnieobieżyświat pisze:..masz trochę tlenu :szalony:
..i zaśnij z tym widokiem :szalony:

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo :szalony: !!..mam nadzieję że pomogło w walce z pseudocenzurą![]()
Racja..no co poradzić![]()
..nie każdy mężczyzna rodzi się mega szczęściarzem :/

!!

Obojętnie ile razy byś to powtórzył, i tak nic nie zmieni mojego (naszego) zdania na temat Agaty. Co do stresu na wizji, dynamizmu - owszem można polemizować, każdy odbiera przed ekranem inaczej daną prezenterkę/prezentera. Ale co do braku wiedzy i intelektu to mocno przesadziłeś - nie masz podstaw, by wogóle tak sądzić. No chyba, że znasz Agatę osobiście :>, nie przepadasz za nią, a wątek o niej stał się dla Ciebie idealnym miejscem, by się wyżyć.albi pisze:Niestety sami podkreślacie ten główny atut Agaty urodę. Brakuje jej charakteru i pewności Cholewińskiego, szefowie uznali nawet, ze pracujace krocej w serwisach Kleina czy Dagmara są wiarygodniejsze i lepsze od stresującej się, bez wyrazu Agaty. Jej brakuje dynamizmu, intelektu, wiedzy
Imo co do Cholewińskiego to prędzej u niego postawię Agatę za wzór niżeli napiszę, że ma - jak to nazwałeś - charakter. Z kolei nie zauważyłam, żeby Kleina i Dagmara pojawiały się częściej od Tomaszewskiej na antenie. Coś naciągasz fakty pod swoją teorię. Jakby była tak kiepska jak mówisz, to wogóle byśmy jej nie oglądali w żadnym paśmie, ani tym bardziej w reporterce. I to z powodzeniem od paru lat.
-
- Stały bywalec
Nika - niech no złożę na Two policzek ten oto podarunek :* !!
!!
Ale mniejsza z tym
!!
Spać po wczoraj mogłem :devil: !! Mimo , że z oczu nie chciał mi zejść widok Agatki , z uszu wyjść dźwięk jej głosu :szalony: !!
Nie pożegnała się z nami powalającym uśmiechem, ale też nie pożegnała widokiem na Szczecin -jak myśleliśmy , że zrobi
!! Pewnie osobiście nawiedzi wkrótce to miasto
!! :spiewa:

Chodzi pewnie o to , że kolo zobaczył Anię Kleiną w Dnż i od razu zastanowił się ,czemu Agatki jeszcze nie było w tym paśmie , a później dopowiedział sobie całą resztęNika pisze:albi pisze: Ale co do braku wiedzy i intelektu to mocno przesadziłeś - nie masz podstaw, by wogóle tak sądzić. No chyba, że znasz Agatę osobiście :>, nie przepadasz za nią, a wątek o niej stał się dla Ciebie idealnym miejscem, by się wyżyć.

Ale mniejsza z tym

Spać po wczoraj mogłem :devil: !! Mimo , że z oczu nie chciał mi zejść widok Agatki , z uszu wyjść dźwięk jej głosu :szalony: !!
Nie pożegnała się z nami powalającym uśmiechem, ale też nie pożegnała widokiem na Szczecin -jak myśleliśmy , że zrobi

!!

-
- Bywalec
-
- Stały bywalec
Jaka zjawiskowa była ta końcówka :tanczy: !! Wownot that kind pisze:Resztka wczorajszego dnia![]()
![]()

No i widać na capsach ,że Agatka postanowiła ulokować się z prawej strony ekranu w drugiej połowie podsumowania dnia

Serwisem o 23. też zaszalała

I co dalej :uhh: ?? Kiedy teraz następne spotkanie

!!

-
- Fan Forum
..słodko to wyglądałomarcinkowsky pisze:No i widać na capsach ,że Agatka postanowiła ulokować się z prawej strony ekranu w drugiej połowie podsumowania dnia!!

..tego nie wie nikt z nas :/I co dalej :uhh: ?? Kiedy teraz następne spotkanie??
..ale za to życzliwa osóbka przesłała mi coś bardzo miłego i krzepiącego

..pomyśleć że leżało to 3 dni w mojej skrzynce a ja nie miałem czasu by do niej zajrzeć :hmm:
..proszę :jupi:
..już się dzielę

..ahhhhh :szalony:
..zazdrościć fotografowi perspektywy :szalony:
..tylko że ja nie kojarzę kompletnie skąd i z kiedy ta relacja :mhm:
-
- Stały bywalec
:o A jednak to Agatka :o !! Kiedyś podczas szukania Agatki w googlach , na jakimś forum o WOŚP natknąłem się na miniaturki zdjęć , ale nie poznałem , czy to Agatka :o !!
Ale szczęściarz / szczęściara tego (nam jeszcze nieznanego , ale na pewno do poznania
) trafił na lajfującą Agatkę :o !! :tanczy: :brawa:
!! :tanczy:
..ahhhhh :szalony: No i jak tak rzucam okiem tu i ówdzie , to praca ta wygląda bardzoooo imponującoooo
!! :tanczy:
:brawa:
!!
!! zimno mocno chyba podczas tego lajfa nie było
!! Agatka ma na sobie zielony golf i ciemną kurteczkę - toć już trop jakiś jest
!!
Teraz tylko trochę wolnego czasu i poszukać
!!
Wow :o !!obieżyświat pisze:..ale za to życzliwa osóbka przesłała mi coś bardzo miłego i krzepiącego![]()
..pomyśleć że leżało to 3 dni w mojej skrzynce a ja nie miałem czasu by do niej zajrzeć :hmm:
..proszę :jupi:

No pięknie tak soboie móc popatrzeć jak to wygląda praca w telewizji "od kuchni"

..ahhhhh :szalony: No i jak tak rzucam okiem tu i ówdzie , to praca ta wygląda bardzoooo imponującoooo

A już najbardziej to możliwości popatrzenia na Agatkę przy pracy..zazdrościć fotografowi perspektywy :szalony:

Wszystko zapewne jest do sprawdzenia..tylko że ja nie kojarzę kompletnie skąd i z kiedy ta relacja :mhm:

!!

-
- Fan Forum
..trochę się wkurzyłem
..uciekło nam trochę postów
..a na pewno wszystkie z weekendowego dyżuru Agatki
..i co gorsza się ich nie odzyska
..no ale takie jest życie :hmm:
..takie są fakty
..no może jeszcze jeden istotny
..mianowicie że od niedzieli Agatka nie pojawiła się ani na chwilę

..uciekło nam trochę postów

..a na pewno wszystkie z weekendowego dyżuru Agatki

..i co gorsza się ich nie odzyska

..no ale takie jest życie :hmm:
..takie są fakty

..no może jeszcze jeden istotny

-
- Stały bywalec
Ja bardziejobieżyświat pisze:..trochę się wkurzyłem![]()

Nie noooo trgediaaaaa !! :ech: !! Skąd się dowiem , co i jak wyglądało podczas dyżuru Agatki :uhh: !! A słyszałem , że tyle rozmów przeprowadziła :uhh: !! I wszystkie capsy przepadły :uhh: ??..uciekło nam trochę postów![]()
..a na pewno wszystkie z weekendowego dyżuru Agatki![]()
..i co gorsza się ich nie odzyska![]()
Ojjjj -tzw. ekipa "tvnfakty" baaaaardzo mi podpadła :grozi: !!..no ale takie jest życie :hmm:
..takie są fakty![]()

Nie gadaj :uhh: !! Ja ni eoglądałem dzień w dzień , ani w systemie godzina za godziną , alę też ani razu nie widziałem Agatki..no może jeszcze jeden istotny

!!