[TVN/TTV] Nie do wiary
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Na potwierdzenie s³ów lukina link z oficjalnej strony TVN:
http://www.tvn.pl/2007-02-25,,176,program.html
Miom zdanie jest to b³êdna decyzja przeciez mozna daÌ film trwaj¹cy ok 100 minut i wtedy "Nie do wiary" na sta³e wesz³o by do ramówki.
Bo takie okresowanie pokazywanie jednego z najdÂłuzej
ukazujÂących sie programĂłw TVN-u ,ine ma Âżadnego sensu !!!
http://www.tvn.pl/2007-02-25,,176,program.html
Miom zdanie jest to b³êdna decyzja przeciez mozna daÌ film trwaj¹cy ok 100 minut i wtedy "Nie do wiary" na sta³e wesz³o by do ramówki.
Bo takie okresowanie pokazywanie jednego z najdÂłuzej
ukazujÂących sie programĂłw TVN-u ,ine ma Âżadnego sensu !!!
NOWA ERA W TVN
A ja siê niezmiernie cieszê ze zdjêcia NDW z anteny. A to dlatego, ¿e czêsto informacje podawane w tym programie by³y wyssane z palca, a sama ekipa Strefy 11 nie chcia³a z ¿adn¹ inn¹ ekip¹ nawi¹zaÌ wspó³pracy - a dostawali propozycje od Nautilusa, CBUFOiZA i kilku innych. Zawsze odpowiedŸ ze strony Strefy 11 by³a taka sama - "odpieprzcie siê sami se bez was poradzimy"...
-
- Czasem tu wpada
Strefa Tajemnic
"'Nie do wiary" powracają !!!
Niestety nie w TVN.... i w całkowicie zmienionej formule.
Tylko prowadzący Maciej Trojanowski jest -ten sam.
Niestety nie w TVN.... i w całkowicie zmienionej formule.
Tylko prowadzący Maciej Trojanowski jest -ten sam.
Z portalu Media 2[ /i]Już w połowie listopada do ramówki Polsatu wskoczy nowy serial "Strefa tajemnic", który będzie dotyczył paranormalnych, anomalnych lub zagadkowych. Program poprowadzi Maciej Trojanowski, który wcześniej prowadził
"Nie do wiary" na antenie TVN`u. wi
Dziennikarz wykorzysta doświadczenie z poprzedniego projektu, więc nie zabraknie opowieści na temat ufologii lub parapsychologii. Przykładowe tematy to: przeżycia osób mieszkających w nawiedzonych domach lub doświadczenia ludzi, którzy zostali poddani egzorcyzmom.
Program realizuje Agencja Telewizyjna Zoom. Strefa tajemnic będzie transmitowana od połowy listopada w niedziele o godzenie 19:30. Zajmie miejsce Rankingu Gwiazd.
NOWA ERA W TVN
Pisałem o tym w wątku Macieja Trojańskiego.
Po ostatnich spadkach słupków oglądalności, Polsat chce się upodabniać do TVN. Najpierw ''Malanowski i partnerzy'', teraz ''Strefa tajemnic''. Nie sądzę jednak, by w programie poruszali historie mrożące krew w żyłach, bo jest emitowany za wcześnie. Wszystko to będzie pewnie w wersji light.
Magazyn raczej długo nie zagrzeje miejsca w ramówce, jeśli wiosną ma się pojawić druga edycja ''Rankingu gwiazd''. No chyba, że ''Ranking'' zobaczymy o nowej porze. :rozglada:
Po ostatnich spadkach słupków oglądalności, Polsat chce się upodabniać do TVN. Najpierw ''Malanowski i partnerzy'', teraz ''Strefa tajemnic''. Nie sądzę jednak, by w programie poruszali historie mrożące krew w żyłach, bo jest emitowany za wcześnie. Wszystko to będzie pewnie w wersji light.

Re: Nie do wiary
1 nowy odcinek programu będzie można zobaczyć też w TVN we wtorek 28 sierpnia o 22:55 

-
- Czasem tu wpada
Wszystko ładnie, pięknie, ale "Nie do wiary" powinno wrócić na główną antenę. Szkoda, że TVN wykorzystuje swój czas antenowy na promocję takiego chłamu jakim jest TTV.
Według mnie Nie do wiary powinno wrócić na antenę TVN , a nie TTV
Jeśli będzie to tam samo dobry program, jaki był to ważne, że wogóle wraca. Logo w prawym górnym rogu jest mi obojętne.
taa....bo każdy ma ttv -.-
Eeee... DVB-T?
ZNALAZŁEM JESZCZE TTV NA INNEJ STRONIE I TAM JUŻ JEST BEZ LIMITÓW http://www.wlacz.tv/kanal/ttv
Dzisiaj na TTV był pierwszy odcinek Nie do Wiary, można powiedzieć taki prolog opowiadający co będzie w następnych odcinkach. W napisach końcowych można znaleźć adres do konta na fb http://www.facebook.com/strefaniedowiary
-
- Początkujący
Re: [TVN/TTV] Nie do wiary
Mam pytanie.
Szukam odcinków ndw. z lat dziewięćdziesiątych, ale nigdzie nie ma na tvn player również.
Może ktoś wie gdzie są.
Szukam odcinków ndw. z lat dziewięćdziesiątych, ale nigdzie nie ma na tvn player również.
Może ktoś wie gdzie są.
Liczą się tylko fakty