Masz trzy moje na osłodęI wszystkie capsy przepadły :uhh: ??

Moderator: Łukasz
Co za pamięć :o !! :tanczy: wpadeczka była przeuroczaepsztajnek pisze:W tej chwili mija pierwsza rocznica niezapomnianej wpadki z odsłuchem , uwiecznionej na avatarze Obiego.
Heh :? !! Na pewno nie było tak słodko , jak wówczas , kiedy to Agatka częstowała rogalikamiCóż, w tym roku Agata nie poczęstowała kolegów rogalami marcińskimi . Tematem zajmował się dziś Przybylski.
Mi też udało się dogrzebać do weekendowych capsówmarcinkowsky pisze::tanczy: :jupi: Dzia :* !! I nie zrozum tego całusa dosłownie :grozi: !!
To czysty i wybuchowy entuzjazm
![]()
!!
No to już przynajmniej wiem jak Agatka się prezentowała :tanczy: !!
Ale i tak nadal nie wiem tyle , ile wy wiedzieliście , jak jeszcze nie usunięto tych weekendowych postów!!
Najchętniej zasypałbym Cię całusami :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !!not that kind pisze:Mi też udało się dogrzebać do weekendowych capsówNiestety są w strasznym nieładzie, ale myślę, że aż tak bardzo Wam ten chaos nie będzie przeszkadzał?
![]()
Jak ja jej współczujęepsztajnek pisze:Agata przesłuchuje "zielonych" nad Gopłem.
JesussssMisterna konstrukcja z tyłu głowy :devil:
Spodziewałbyś się ,że ktoś nas tak pokocha i tak się o nas zatroszczy w necie , zanim poznałeś notkę i epsztajnekaobieżyświat pisze:..ale jesteście kochani :*
..mi nie starcza czasu by odświeżyć forum do takiej postaci jak przed usunięciem postów
..ale cieszę się że jeszcze raz pofatygowaliście się i daliście capsy :*
....a wiesz ..... kiedyś to była codzienność niemal :/ !! Teraz wszystko wygląda z goła inaczej :/ !!..ale miałem fuksa dzis :tanczy: :jupi: :jupi:
..niewyobrażalnego wręcz![]()
Może jutro zobaczymy ją znów za stołem prezenterskim..zasiadłem na wolną jedyną chwilkę przed kompem![]()
..uruchamiam podgląd tvn24 i kogo widzę:o
..Agatkę :tanczy:![]()
..stała co prawda na zamglonej A2![]()
..ale skoro taka reporterska dola i Agatka się na nią godzi to czemu my mielibyśmy się nie godzić![]()
![]()
Och , cieżka dola reportera się kłanianot that kind pisze:Jest zimno i na dodatek tiry śmigają jej pod nosem
WasSpodziewałbyś się ,że ktoś nas tak pokocha i tak się o nas zatroszczy w necie , zanim poznałeś notkę i epsztajneka
"Zgoła" pisze się razem. Ale dobrze ciebie rozumiem, jak się patrzy na piękne dziewczyny, dziwne myśli przychodzą nam do głowyTeraz wszystko wygląda z goła inaczej
A więc chcesz powiedzieć , że dałeś ponownie capsy tylko i wyłącznie z miłości do Agatki i ani tycio z miłości , czy raczej sympatii do nas :uhh: ??epsztajnek pisze:WasSpodziewałbyś się ,że ktoś nas tak pokocha i tak się o nas zatroszczy w necie , zanim poznałeś notkę i epsztajneka![]()
![]()
Wiecie dobrze, że ktoś inny jest tutaj kochany :cicho:
Ty diable :devil: !! :grozi: Musisz mi wytykać takie błę...... znaczy się słabości"Zgoła" pisze się razem. Ale dobrze ciebie rozumiem, jak się patrzy na piękne dziewczyny, dziwne myśli przychodzą nam do głowyTeraz wszystko wygląda z goła inaczej
..nie wiem czy cośsię w tej materii zmieniłomarcinkowsky pisze:A więc chcesz powiedzieć , że dałeś ponownie capsy tylko i wyłącznie z miłości do Agatki i ani tycio z miłości , czy raczej sympatii do nas :uhh: ??epsztajnek pisze:WasSpodziewałbyś się ,że ktoś nas tak pokocha i tak się o nas zatroszczy w necie , zanim poznałeś notkę i epsztajneka![]()
![]()
Wiecie dobrze, że ktoś inny jest tutaj kochany :cicho:
![]()
..należy głośno mówić o swoich słabościachTy diable :devil: !! :grozi: Musisz mi wytykać takie błę...... znaczy się słabości"Zgoła" pisze się razem. Ale dobrze ciebie rozumiem, jak się patrzy na piękne dziewczyny, dziwne myśli przychodzą nam do głowyTeraz wszystko wygląda z goła inaczej!!
![]()
![]()
..wyrozumiałość fana ponad stanMasz oczywiście rację we wszystkim , co napisałeś!!
Choć dzisiaj to ostatnią rzeczą , jakiej sobie bym życzył , to oglądanie nagiej Agatki w tej relacji -dla jej dobra oczywiście
!! Zakładając , że nie jest morsem
!!
..dobrze kolego obczajasz :tanczy:Może jutro zobaczymy ją znów za stołem prezenterskim?? W końcu byłaby jej kolej
!!
Tym bardziej , że jak już jest na tej A2 , to może w drodze do Warszawy właśnie :tanczy: !!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości