Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Joasia jest
i to żadna powtórka , tylko wydanie dzisiejsze . Wczorajszy Kuba był tylko dla zmylenia fanów :grozi:

Jak ona się tam ukryła ze jej nie widziałem??
czy coś przeoczyłem??

-
-
Jej oczy są zwierciadłem duszy :szalony:epsztajnek pisze:I co ona ma w oczach![]()
![]()
A tak konkretniej, to ja wiecej szczegółow nie znam :rozglada: Moge tylko podziwiać, co od dawna czynieWiem, już prawie trzy lata się o to pytam :szalony: i odpowiedzi raczej nie uzyskam :spiewa:

Wczoraj niestety nie oglądałem, ale widzę styl koszulowy w pełni

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
Chodziło o dziurę w ziemi, z którą nikt nie daje sobie rady :hyh:Noi uśmiechy, niech zgadne na skutek jakiegos śmiesznego materiału.
No to pięknieChodziło o dziurę w ziemi, z którą nikt nie daje sobie rady

No tak pochwalona została za koszulowe style to.. dołożyła marynarkę

Ooo Dżoana widzę, bardzo korzystnie się ostatnio prezentuje, przedziałek na boku i od razu efekt lepszy
No i widzę raz na jakiś czas zaszczyci Dzień na żywo swoją obecnością, a z tego co pamiętam to od czasu restrukturyzacji i modernizacji PzP takie sytuacje nie miały miejsca... Ale to tylko z korzyścią dla tvn24
Poza tym widzę, że i adam sie odezwał, normalnie dawny team.
Tak przy okazji- Joanna przypomina mi francuksą prezenterke Laurence Ferrari, bardzo podobny typ urody

Na zdjeciu Laurence w specjalnym wyborczym wydaniu dziennika TF1 z Nowego Jorku.

No i widzę raz na jakiś czas zaszczyci Dzień na żywo swoją obecnością, a z tego co pamiętam to od czasu restrukturyzacji i modernizacji PzP takie sytuacje nie miały miejsca... Ale to tylko z korzyścią dla tvn24

Poza tym widzę, że i adam sie odezwał, normalnie dawny team.
Tak przy okazji- Joanna przypomina mi francuksą prezenterke Laurence Ferrari, bardzo podobny typ urody

Na zdjeciu Laurence w specjalnym wyborczym wydaniu dziennika TF1 z Nowego Jorku.
Joasia zawsze prezentuje się baaardzo korzystniearczi pisze:Ooo Dżoana widzę, bardzo korzystnie się ostatnio prezentuje, przedziałek na boku i od razu efekt lepszy![]()

No, wtedy to Tvn 24 jest przez duże "T"No i widzę raz na jakiś czas zaszczyci Dzień na żywo swoją obecnością, a z tego co pamiętam to od czasu restrukturyzacji i modernizacji PzP takie sytuacje nie miały miejsca... Ale to tylko z korzyścią dla tvn24![]()

Zjawia się i znika :rozglada:Poza tym widzę, że i adam sie odezwał, normalnie dawny team.
Ooo, faktycznieTak przy okazji- Joanna przypomina mi francuksą prezenterke Laurence Ferrari, bardzo podobny typ urody![]()

taki mister of america :rozglada:maxxx pisze:Zjawia się i znika :rozglada:
Joasia ładniejszą jestarczi pisze:Tak przy okazji- Joanna przypomina mi francuksą prezenterke Laurence Ferrari, bardzo podobny typ urody![]()

Taki śliczny mister of.. jak już coś :spiewa:adam pisze:taki mister of america :rozglada:
Nie wiedziałem, że Ty masz takie dobre zdanie o JoasiJoasia ładniejszą jesta Ona to już troszeczkę leciwą kobietą jest -nie to co nasza Joasia :nie:

Jakbym napisał ''śliczny'' to zaraz byście się po mnie przejechali jak po starej łysej kobyle :cicho:maxxx pisze:Taki śliczny mister of.. jak już coś :spiewa:
Troszeczkę nadal uważam ją za ładną :hyh:maxxx pisze:Nie wiedziałem, że Ty masz takie dobre zdanie o JoasiŻartowałem