Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

adam pisze:Jakbym napisał ''śliczny'' to zaraz byście się po mnie przejechali jak po starej łysej kobyle :cicho:
Mogło i tak być. :spiewa:
Troszeczkę nadal uważam ją za ładną :hyh:
Możesz wszystko o Niej napisać, dosłownie co chcesz..ale..ale..ale tylko nie to, że jest ładna :rozglada: Jeszcze troszeczkę :rozglada: Istna potwarz :grozi: :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: adam »

maxxx pisze:Możesz wszystko o Niej napisać, dosłownie co chcesz..ale..ale..ale tylko nie to, że jest ładna :rozglada: Jeszcze troszeczkę :rozglada: Istna potwarz :grozi: :lol2:
Czyli że ten wątek traktuje teraz o nieładnej Joasi :shock: -trochę się tu zmieniło jak mnie nie było :shock:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Dziś nowa ozdoba - rzadkość u Joanny.
Ale mogła tę broszkę wpiąć w drugą klapę, bo się zlewa z mikrofonem :lol2:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek

Przyłapana w czasie, gdy magazyn prowadzi Porada, na jednej z praskich ulic w towarzystwie znanego Wam bliżej jegomościa.
maxxx

adam pisze:Czyli że ten wątek traktuje teraz o nieładnej Joasi :shock: -trochę się tu zmieniło jak mnie nie było :shock:
Z Toba to ta Joasia ma Meksyk :lol2:
epsztajnek pisze:Dziś nowa ozdoba - rzadkość u Joanny.
Ale mogła tę broszkę wpiąć w drugą klapę, bo się zlewa z mikrofonem :lol2:
Niestety się grubo spóźniłem na magazyn ( no powiedzmy, że na magazyn :lol2: ). W pierwszej chwili myslałem, ze to jakiś czarny motyl :tanczy:
Camilo pisze:Przyłapana w czasie, gdy magazyn prowadzi Porada, na jednej z praskich ulic w towarzystwie znanego Wam bliżej jegomościa.
Ja bliżej tego pana nie znam :lol2: Ale za to panią redaktor świetnie kojarzę. :lol2: Miło widzieć, że płaszczyk nic nie stracił na swojej świetności. Noi te okularki-może weźmiecie mnie za głupka, ale byłem więcej niż pewny, że Asia lubi takie okulary :lol2: Ale ta mina taka trochę :cicho: Nieznosząca sprzeciwu :nie: Śliczne zdjęcie :aniol:
epsztajnek

Joaśkę można spotkać na ulicy [.....] :xx: :shock:
Perspektywa ujrzenia bogini okazuje się wcale nie taka abstrakcyjna :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ja bliżej tego pana nie znam
Oj znasz. :lol2:
Noi te okularki-może weźmiecie mnie za głupka, ale byłem więcej niż pewny, że Asia lubi takie okulary
Widać, że uwielbia wszystkie odcienie brązu. :D
epsztajnek pisze:Joaśkę można spotkać na ulicy [.....]
To była - jak już wspomniałem - Praga. Nie wiem tylko, czy warszawska, czy czeska. :rozglada:

Teraz, jak Ją znam, nie spodziewajcie się szybko serwisów w Dniu na żywo. Musi być jakaś zemsta za to zdjęcie. :rozglada:
epsztajnek

To była Praga. Nie wiem tylko, czy warszawska, czy czeska.
Perspektywa na zdjęciu to znajomy widok z Pragi warszawskiej, niedaleko mojego mieszkania. Stąd mój poprzedni wpis.
Ale może rzeczywiście podobne ulice można spotkać w stolicy Czech :(
Camilo
Guru
Guru

Skłaniam się jednak ku czeskiej. Oczywiście dałem tylko fragment zdjęcia, by zachować odrobinę tajemnicy. :rozglada: Myślę, że wybaczycie, ale nie chciałem tu tak wszystkiego zamieszczać, bo to raczej z prywatnych zbiorów pochodzi. :hyh: Jak by co, to mam całe. Ale jej kolega na warszawskiej nie musiałby raczej spoglądać na mapę, co? :D Chciałem zobaczyć też rejestrację tego samochodu w tle, ale niestety - była cała zabłocona. :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Camilo pisze:Chciałem zobaczyć też rejestrację tego samochodu w tle, ale niestety - była cała zabłocona. :spiewa:
Ktoś już pisał o peugeocie Joasi co myjni nigdy nie widział :spiewa:
Camilo pisze:Teraz, jak Ją znam, nie spodziewajcie się szybko serwisów w Dniu na żywo. Musi być jakaś zemsta za to zdjęcie. :rozglada:
Joasia ''mściwą'' osóbką jest-coś o tym wiem :lol2:
epsztajnek pisze:Perspektywa ujrzenia bogini okazuje się wcale nie taka abstrakcyjna :tanczy:
Kiedyś to parę razy ją widziałem ale kiedy przestała pojawiać się na ulicy............. :( :( :(
maxxx pisze:Z Toba to ta Joasia ma Meksyk :lol2:
jeszcze nie uaktywnił się we mnie syndrom ''bożonarodzeniowych życzeń'' :lol2:
maxxx pisze:Miło widzieć, że płaszczyk nic nie stracił na swojej świetności.
najsłynniejszy płaszczyk tego forum -ciekawe czy marynarka jeszcze istnieje :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Czeski film z tym zdjęciem. :lol2:
Jedni lecą na płaszczyk, inni na szkiełka, za to moją uwagę przykuwa torba i... ogromna ciekawość kto był na brakującej połówce fotki?! :hyh:
Dawać mi tu jakąś podpowiedź natychmiast, proszę. :D
maxxx

adam pisze:Joasia ''mściwą'' osóbką jest-coś o tym wiem :lol2:
Czy ten " to oznacza mściwa inaczej :>
adam pisze:Kiedyś to parę razy ją widziałem ale kiedy przestała pojawiać się na ulicy............. :( :( :(
Nie masz wyjścia, musisz podjąć prace na/w Pradze :D
adam pisze:jeszcze nie uaktywnił się we mnie syndrom ''bożonarodzeniowych życzeń'' :lol2:
Jakby to boże narodzenie przebiegało z takimi komplikacjami jak Wasze korespondencje życzeniowe, to by do dziś nie było co świętować :lol2:
adam pisze:najsłynniejszy płaszczyk tego forum -ciekawe czy marynarka jeszcze istnieje :rozglada:
Ajj żeby tylko tego forum. Normalnie na słowo płaszczyk zawsze się ożywiam :lol2:
Nika pisze:ogromna ciekawość kto był na brakującej połówce fotki?! :hyh:
Ciekawość to pierwszy stopień do..dalszej ciekawości :lol2: Ale tak wracając do teraźniejszości, to Joasie dziś trochę chyba wzruszył pan emeryt w PzP. Także to taka empatyczna osóbka :brawa:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Dawać mi tu jakąś podpowiedź natychmiast, proszę.
Afro. :rozglada: Strzelaj!
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Czy ten " to oznacza mściwa inaczej :>
Nie :nie:
maxxx pisze:Nie masz wyjścia, musisz podjąć prace na/w Pradze :D
Ale My mieszkający po właściwej stronie Wisły nie szukamy tam pracy :rozglada: Epsztajnek się zdenerwuje :xx: Sama Joasia poszukała sobie pracy po mojej stronie Wisły :lol2:
maxxx pisze:Jakby to boże narodzenie przebiegało z takimi komplikacjami jak Wasze korespondencje życzeniowe, to by do dziś nie było co świętować :lol2:
Świętowanie to nam nigdy z Joasią nie wychodziło :rozglada:
maxxx

adam pisze:Nie :nie:
Jaki bezpośredni :spiewa:
Ale My mieszkający po właściwej stronie Wisły nie szukamy tam pracy :rozglada: Epsztajnek się zdenerwuje :xx: Sama Joasia poszukała sobie pracy po mojej stronie Wisły :lol2:
O to ja już się w te wasze lokalności nie mieszam :nie: A może Joasia zrobiła to bezwiednie :lol2:
Świętowanie to nam nigdy z Joasią nie wychodziło :rozglada:
No własnie i wypadało by zastanowić się nad podłożem tego wszystkiego :rozglada: Ale moze Ona woli swietować z kim innym, a my do czegoś jesteśmy potrzebni ? :cicho:
ODPOWIEDZ