Polsat News
Moderator: Łukasz
Re: Polsat News
No właśnie - oglądalność skoczy, jak Polsat News pojawi się w kablówkach. Poza tym o Polsat News jeszcze mało kto wie. Może czas na jakąś kampanię informacyjną? Choćby w Polsacie.
Odnoszę wrażenie, że w Polsat News brakuje ludzi. :rozglada: Do Rosji wysłany został Grzegorz Kozak - wydawca ''Wydarzeń'' i prezenter programu ''To był dzień na świecie'', a wieczorne pasmo prowadzi m.in. Bogusław Chrabota. Panowie dobrze sobie radzą na wizji, ale powinni dać szanse młodym. Kłopot w tym, że tych niewielu w stacji. Osoby zarzucające, że TVN24 jest obozem pracy, powinny wiedzieć, że nie tylko. Np. Magdalena Sobkowiak jest dziś od rana w Siemiatyczach i miała relacje jeszcze dla ''Wydarzeń'', w czasie gdy TVN24 zrobiła drugą zmianę.

Mój ulubieniec z tej stacji

Ten Pan wcześniej w TV Biznes pracował z tego co wiem. Ale faktycznie jest dobry, jakieś 2 tygodnie temu trafiłem na debatę ekonomiczną z jego udziałem- zastępował Joannę Wrzesniewską- i muszę przyznać, że sprawdził się w roli publicysty bardzo dobrze- jak pisałaś, konkretny i zawsze świetnie przygotowany
Poza prezentowaniem informacji biznesowych przygotowuje takze reportaże.

Poza prezentowaniem informacji biznesowych przygotowuje takze reportaże.
Trzeba umieć poszukać. :> Do załogi TV Biznes dołączył we wrześniu 2006 roku, wcześniej pracował w RMF Classic.Nika pisze: Bo w google wyskakuje wszędzie jakiś siatkarz o jego nazwisku.

Z innej beczki. Korespondentką PN w Waszyngtonie została Zuzanna Falzmann, która pracowała już m.in. w TVN, Polsacie Zdrowie i Uroda i w TVP Sport. Była także gospodynią magazynu ''VIP'', emitowanego niegdyś w Czwórce.

Szkoda, że na razie do skutku niedoszły ''Wydarzenia dnia''. Pomysł programu za szybko wypłynął do mediów, podłapał to Durczok i już po kilku miesiącach mogliśmy oglądać ''Fakty po Faktach''. Dodatkowo tytuł podchwycił niedawno Puls. Widzom PN pozostają ''Wydarzenia tygodnia'' z Ewą Jarosławską i emitowana od poniedziałku do soboty ''Interwencja Extra'' (w jej miejsce miały być ''Wydarzenia dnia''). :rozglada:
Dodam ponadto, że dziś w popołudniowym ''Wydarzeniach'' był gość - Przemysław Talkowski, prowadzący ''Biznes Informacje''.
Dodam ponadto, że dziś w popołudniowym ''Wydarzeniach'' był gość - Przemysław Talkowski, prowadzący ''Biznes Informacje''.
Dzisiaj zakodowano sygnał Polsat News. Kanał teraz dostępny jest wyłącznie w ofercie CP i UPC.
Dołączam jeszcze pewnego linka - prezentacja stacji.
Dodam, że kilkanaście dni temu Solorz mówił o możliwym połączeniu TV Biznes z Polsat News.media2 pisze:Polsat rozesłał więc do operatorów sieci kablowych ofertę, która zawiera m.in. promocję na podpisanie umowy na wszystkie kanały Polsatu oraz propozycję zawarcia umowy na pojedyncze kanały tematyczne. Polsat, w swojej ofercie dla operatorów kablowych, oferuje nadal programy Polsat Sport i Polsat Sport Extra, a uzupełnieniem oferty programów sportowych jest Polsat Sport HD.
Dołączam jeszcze pewnego linka - prezentacja stacji.

Z tego co wiem ten kanał jest niekodowany. Czyli jest tzw. kanałem Free To Air (FTA) prawda? A czy będzie tak nadal, czy go zakodują w najbliższym czasie?
//////////
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Polsat News zastosował taką samą belkę jak TVN24 "Z ostatniej chwili" również żółta z czarnymi literami. Ale w Polsacie jest bardziej estetyczniej umieszczona.
Widziałam, puszczali też na "zwykłym" Polsacie. I niestety dla TVN, ze wszystkich trzech wywiadów z Tuskiem jakie widziałam w ciagu weekendu (włączając ten z TVP przeprowadzony przez Kraśko i Lisową) to ten Rymanowskiego najmniej mi się podobał.
Ta żółta belka jest lepsza, bo przynajmniej widać, że coś jest pilne. Wcześniej nie rzucało się to w oczy. A czy estetycznie? Polimeryzowałbym.
Hehe dobre. Chyba coś z chemią Ci się pomyliło. Polemizowałbyś raczej.corner pisze: Polimeryzowałbym.

//////////
Specjalnie tak napisałem. Taki slang usenetowy.