[TVN] Twarzą w twarz
Moderator: Łukasz
Re: Twarzą w twarz
Moim zdaniem druga seria nie będzie tak ciekawa jak pierwsza,ponieważ jest robiona na siłę i widać to niestety juz po 1 odcinku.
A według mnie druga seria zapowiada się o wiele bardziej ciekawie niż pierwsza i pierwszy odcinek drugiej serii bardzo mi się podobał.

zdecydowanie sie zgadzam:Dr_r16 pisze:A według mnie druga seria zapowiada się o wiele bardziej ciekawie niż pierwsza i pierwszy odcinek drugiej serii bardzo mi się podobał.![]()
TVN innowacja i nowoczesność...
Małaszyński w wywiadzie dla Plejady też stwierdził, że scenariusz drugiej serii wydaje Mu się ciekawszy od scenariusza pierwszego sezonu. 

-
- Początkujący
twarzą w twarz to mój ulubiony serial. 1 edycji nie oglądałem ale 2 edycja jest rewelacyjna
Zauważyłem, że w tej edycji oprócz piosenki do jakiej tańczą uczestnicy podawany jest też taniec jaki tańczą.
A parodia YCD w wykonaniu uczestników była świetna
Kuba: Nie ten temat? :uhh:

A parodia YCD w wykonaniu uczestników była świetna

Kuba: Nie ten temat? :uhh:
Witam wszystkich użytkowników forum! Mam pytanie - czy TVN planuje nakręcenie 3. serii serialu "Twarzą w twarz"?
Nie było takich informacji, ale wątpię żeby TVN chciała kręcić kolejną serię "Twarzą w twarz".
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

P.Małaszyński, w wywiadzie dla Świata Seriali powiedział, że zakończenie II serii zostawi furtę, dla III transzy, oraz że 'TwT' od początku było przemyślane jako trylogia 

Liczą się tylko Fakty.
Jeżeliby powstałą 3 seria to myślę, że dadzą ją o innej porze bo wyniki 2 serii nie są aż tak świetne...
Ja oglądałem już ostatni odcinek TwT i zakończenie ewidentnie wskazuje na to że będzie trzecia seria.
zgadzam się, na bank bedzie 3 seria, w ddtvn małaszyński też o tym cos przebąkiwał 

Obejrzałem ostatni odcinek 2. serii i teraz jestem już pewnien - będzie 3. seria "Twarzą w twarz"
teraz bedzie dochodzenie kim jest angielska dama
no i waszakowie na celowniku