Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

adam pisze:Kto zawalił??? :shock:
epsztajnek pisze:Ty dobrze wiesz , kto :devil: :cicho:
:spiewa:

Hm, galeria już jest. 8) Ale chyba małe klony warto dodać :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niezłe synchro :lol2:

Obrazek
adam pisze:ten emotikon wskazuje na mnie??? :shock:
Weź to na siebie. Skąd wiesz, być moze Twojego polotu zabrakło potrosze :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: adam »

maxxx pisze:Weź to na siebie. Skąd wiesz, być moze Twojego polotu zabrakło potrosze :spiewa:
Przez chwilę myślałem że nieopatrznie po dłuższej nieobecności pojawiłem się na forum i wystraszyłem Joasię :D
maxxx

adam pisze:Przez chwilę myślałem że nieopatrznie po dłuższej nieobecności pojawiłem się na forum i wystraszyłem Joasię :D
Nie no gdzie :lol2: Bardziej chodziło mi o to, że wtedy gdy to wszystko było w fazie załatwiania może przydałby się Twój kojący wpływ na Joe :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Nie no gdzie :lol2: Bardziej chodziło mi o to, że wtedy gdy to wszystko było w fazie załatwiania może przydałby się Twój kojący wpływ na Joe :D
Maxxx znamy się nie od dziś :stop: Lepiej mi psucie wychodzi niż pomaganie :rozglada: :lol2:
maxxx

I Tusk ze Skrzypkiem musieli się wbić w środek magazynu ;( Ale nie dla każdego Joasia jest pępkiem medialnego świata :lol2: :arrow:

ObrazekObrazek

Obrazek
adam pisze:Lepiej mi psucie wychodzi niż pomaganie :rozglada: :lol2:
A coś Ty taki autorefleksyjny? :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:I Tusk ze Skrzypkiem musieli się wbić w środek magazynu ;( Ale nie dla każdego Joasia jest pępkiem medialnego świata :lol2: :arrow:
walczą z Joasią o oglądalność???- nie mają szans!!! :lol2:
maxxx pisze:A coś Ty taki autorefleksyjny? :D
A ..........jakoś tak ...........może dlatego że święta się zbliżają :mhm:
8000 post się zbliża :cicho:
maxxx

adam pisze:walczą z Joasią o oglądalność???- nie mają szans!!! :lol2:
No pewnie, że nie!! :lol2: Ja np miałem bumelke od połowy. Więc później jak sie macherzy zajmą słupkami i wyjdzie, że dziś oglądalność drastycznie spadła wszystkie konferencje na drugi raz odejdą w cień :jupi:
8000 post się zbliża :cicho:
To jest nie do pojęcia jak w naszych umysłach mogło się zrodzić 8000 pomysłów na posta :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia czarującą osobą jest więc chyba nie ma co się dziwić :D

Około 9-tej widziałem jak przemknęła po studio więc i dziś zagości w pzp
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

więc i dziś zagości w pzp
Akurat dziś pojawiła się troszkę wcześniej :D
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
epsztajnek

Wykorzystując styl koszulowy, podelektujmy się Joasiowym profilem, zwłaszcza szyją :rozglada:
ObrazekObrazek
Tak jakoś mi przyszło do głowy, jak to dobrze, że Joasia nie żyje w czasach Henryka VIII . Kaci króla Henryka uwielbiali takie smukłe szyje :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

dzięki Epsztajnek -właśnie wszedłem na forum i się dowiedziałem od Ciebie :brawa:
epsztajnek pisze:Tak jakoś mi przyszło do głowy, jak to dobrze, że Joasia nie żyje w czasach Henryka VIII . Kaci króla Henryka uwielbiali takie smukłe szyje :devil:
Łabędzia szyja z prawdziwego zdarzenia :D
Długie włosy przykrywały tą część ciała Joasi -powód aby włosy były zawsze krótkie jest dobry :D

Epsztajnek masz nagraną rozmowę Joasi z Kuźniarem ??? a jak nie to czy mógłbyś coś o tym opowiedzieć -kiedyś rozmowy były elektryzujące :lol2:
epsztajnek

Łabędzia szyja z prawdziwego zdarzenia
Jeśli wzruszył ciebie ten widok, zajrzyj na 348 stronę tego wątku
Epsztajnek masz nagraną rozmowę Joasi z Kuźniarem ??? a jak nie to czy mógłbyś coś o tym opowiedzieć -kiedyś rozmowy były elektryzujące
[KUZ] zaczynamy dzień na żywo, ciekawie się się zaczyna, Joanna Kryńska , dzień dobry
[KRY] witam, dzień dobry
[KUZ] no to proszę bardzo, ciąg dalszy nietypowego, wyjątkowego wywiadu z posłanką .....
[KRY] na pewno, ale nie tylko
[KUZ] za sekundę
Ot i cała rozmowa. :>
Z OSTATNIEJ CHWILI - Aśka zaliczyła "wtopę" gramatyczną :< - powiedziała, że odkrycie grobu Kopernika we Fromborku jest jak z filmu z Indianem Jonesem :hmm:
maxxx

15:00 włączyłem telewizję :cicho: Patrze a tu Święto: Joasia serwisuje :jupi: To chyba na ten Dzień Życzliwości tvn Nam Dżoasie podarował :brawa: Miło :lol2:
adam pisze:Joasia czarującą osobą jest więc chyba nie ma co się dziwić :D
No :tanczy: Jakby ilościa postów chciał w pełni oddać czarującość ( :lol2: ) Joasi to byśmy raz dwa zablokowali serwer :lol2:
adam pisze:Łabędzia szyja z prawdziwego zdarzenia :D
Długie włosy przykrywały tą część ciała Joasi -powód aby włosy były zawsze krótkie jest dobry :D
Aby tylko przepiękna łabędzia szyja nie chciała Nam się bardziej ujawniać, bo to by oznaczało jeszcze większe cięcia fryzurowe :cicho:
epsztajnek pisze:[KUZ] zaczynamy dzień na żywo, ciekawie się się zaczyna, Joanna Kryńska , dzień dobry
[KRY] witam, dzień dobry
[KUZ] no to proszę bardzo, ciąg dalszy nietypowego, wyjątkowego wywiadu z posłanką .....
[KRY] na pewno, ale nie tylko
[KUZ] za sekundę
Ot i cała rozmowa. :>
Jejku, a ten to gdzie Ją tak absorbuje przed serwisami :lol2: Ale dialog z Kuzim jak zwykle pod kontrolą Joanny. 8)

Znaczki pocztowe :lol2: :arrow:

ObrazekObrazek

:arrow:

Obrazek

Joasia w wersji nemo ;) :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Z OSTATNIEJ CHWILI - Aśka zaliczyła "wtopę" gramatyczną :< - powiedziała, że odkrycie grobu Kopernika we Fromborku jest jak z filmu z Indianem Jonesem :hmm:
Widziałem i słyszałem :hmm: ale to i tak szczęście w nieszczęściu bo mogła powiedzieć INDIANINEM :rozglada:
maxxx pisze:Jejku, a ten to gdzie Ją tak absorbuje przed serwisami :lol2: Ale dialog z Kuzim jak zwykle pod kontrolą Joanny. 8)
NIE KONIECZNIE KIEDYŚ DOPROWADZAŁ JĄ DO IRYTACJI :xx:
maxxx

adam pisze:NIE KONIECZNIE KIEDYŚ DOPROWADZAŁ JĄ DO IRYTACJI :xx:
No niby tak, ale czemu mnie to nie dziwi :xx:

Zima już idzie, o czym Joasia nieomieszkała z wrodzonym sobie wdziękiem przy okazji śnieżnego łączenia z kolegą Kanikiem poinformować. :lol2: Później wypatrywała śniegu w Zakopanem-"ja nie widzę, państwo pewno widzą lepiej, bo podobno pada" :lol2: Szkdoa tylko, że serwis taki okrojony. :cicho: Ale jest jeszcze 17:10 :aniol:
ODPOWIEDZ