Pewnie samouczka :hmm: Ale juz kilka razy pisałem, że Ona jest genialna z tymi swoimi minami Mimiczna mistrzyni Ale jakby była aktorka, to by miała problemy z paparazzi :rozglada: A tak to tylko My Ją trochę nękamy, ale w dobrej wierze i charytatywnie
epsztajnek pisze:Kto Joannę uczył gry aktorskiej ? :hmm:
:cicho: heloł
na jednym z portali filmowych jest zakwalifikowana jako aktorka-w kryminalnych wystąpiła czy czymś takim :mhm:
No Joasia dziś uczciwie przepracowała dzień :brawa:
maxxx pisze:Więcej wiary w Joasie Bo ja to tak sobie myślę, że robi to też trochę dla Nas :mhm:
joasia jaką pamiętam z początku naszej znajomości (mojej i Maxxxa -żeby spiskowa teoria dziejów nie pojawiła się na forum )to Joasia sprawiała wrażenie jakby nam na złość robiła -z resztą z tego powodu wielu postów się doczekała :mhm:
adam pisze:joasia jaką pamiętam z początku naszej znajomości
No tak właśnie począłem czytać i sobie mysle: o kurcze zaczyna się ciekawie :cicho:
(mojej i Maxxxa -żeby spiskowa teoria dziejów nie pojawiła się na forum )
Jak znasz maxxxa to juz masz alibi :spiewa:
to Joasia sprawiała wrażenie jakby nam na złość robiła -z resztą z tego powodu wielu postów się doczekała :mhm:
I co ja mam teraz powiedzieć ?! :hyh: Potwierdze podpadne Joannie, zaprzecze-nie wyjdę w twych oczach najlepiej x:
To może powiem dobranoc-dyplomacja w cenie
PS W tych sobotnich wydaniach PZP Joasia ma dużo szybsze zapowiedzi-jak karabin maszynowy :tanczy:
Kamilu, ty coś wiesz :rozglada: :grozi:
Czyżby jedna z największych ( jeżeli nie największa ) zagadka tego wątku miała szczęśliwe rozwiązanie ? :aniol: :buzi:
Camilo pisze:Wiesz, że Asia strzeże swej prywatności jak lew. Uszanujmy to. :cicho:
Oczywiście, że uszanujemy. Przynajmniej ja na pewno -obiecuje :aniol: Parafrazując ostatnio modną reklamę "..nadszedł ten czas..."żeby solidarnie nabrac wody w usta :aniol: Damy rade
Milczenie - przyjaciel, który nigdy nie zdradzi.
Co to za poczet przysłów polskich Można dodać jeszcze to takie bardziej popularne "mowa srebrem, milczenie złotem" :aniol: