Oglądał ktoś z Was wczorajsze Fakty, a dokładniej materiał Marka Nowickiego

Zdawało mi się, że w tym reportażu słyszałem głos Dagmary

Moderator: Łukasz
''Fakty'' mają tą przewagę, że jak jakiegoś materiału nie obejrzymy, to nic straconego.Don Matteo pisze:Oglądał ktoś z Was wczorajsze Fakty, a dokładniej materiał Marka Nowickiego?
:spiewa: :spiewa: :spiewa: nie tylko jej się to przydarza w ferworze walkiepsztajnek pisze:Dagmara z Sejmu "wniosek lewicy nie będzie wogóle rozpatrzany:hyh:
ten głosik jest na tyle charakterystyczny ze trudno go pomylić z innymCamilo pisze:Była dość aktywna na konferencji prasowej Chlebowskiego.
Za oknem zima, to i strój musi być odpowiedni :spiewa:epsztajnek pisze:no i w bardziej odpowiednim stroju
To już chyba trzeci raz, z tego co pamiętam: nauka bezpiecznej jazdy, kradzież Bentleya i teraz GPS :spiewa:Herman pisze:Wczoraj Dagmara po raz drugi w roli kierowcy w reportazu
Eee czepiasz sięepsztajnek pisze:wniosek lewicy nie będzie wogóle rozpatrzany
A widzieliście, właściwie słyszeliście kiedyś "nieaktywną" Dagusię na konferencji, bo ja nie miałem okazji :nie:Camilo pisze:Była dość aktywna na konferencji prasowej Chlebowskiego.
Może jest fanką motoryzacjiDon Matteo pisze:To już chyba trzeci raz, z tego co pamiętam: nauka bezpiecznej jazdy, kradzież Bentleya i teraz GPS :spiewa:
Zawsze ją słychać :spiewa: Ciekawe jak reagują na to jej koleżanki i koledzy dziennikarze z innych mediówDon Matteo pisze:A widzieliście, właściwie słyszeliście kiedyś "nieaktywną" Dagusię na konferencji, bo ja nie miałem okazji :nie:
Zazdroszczą Jej, że ma taki talentadam pisze:Ciekawe jak reagują na to jej koleżanki i koledzy dziennikarze z innych mediów
Albo mówią ; Kaczmarek ,my też byśmy chcieli o coś zapytać!!!! :rozglada:Don Matteo pisze:Zazdroszczą Jej, że ma taki talentadam pisze:Ciekawe jak reagują na to jej koleżanki i koledzy dziennikarze z innych mediów:spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 26 gości