Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Joanna Kryńska
Rodzice Asi mieszkają w Siemiatyczach i są sąsiadami mojej rodziny 

to było do przewidzenia :mhm:piotrek888 pisze:Rodzice Asi mieszkają w Siemiatyczach i są sąsiadami mojej rodziny
Co wcale nie znaczy ze po za forum nie będziemy o tym plotkować :rozglada:Camilo pisze:Wiesz, że Asia strzeże swej prywatności jak lew.Uszanujmy to. :cicho:
co takiego się stało że już nieCamilo pisze:Już nie. :cicho: :cicho: :cicho: Good luck! :tanczy:epsztajnek pisze:To brzmi bardzo dwuznacznie''Od jakiegoś czasu szukam drogi z tą Panią.''

Pomidor!adam pisze:Co wcale nie znaczy ze po za forum nie będziemy o tym plotkować :rozglada:

Pomidor!adam pisze:co takiego się stało że już nie![]()
![]()
![]()
![]()

Joasia! :

Po tej ostatniej minie to ja bym Jej wolał nie denerwować :nie:
A tak poza tym to wczorajsze wydanie PZP zostało dziś dokoptowane.Także nic w przyrodzie nie ginie

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Zawsze tak mówimy a i tak wychodzi inaczej :rozglada:maxxx pisze:Po tej ostatniej minie to ja bym Jej wolał nie denerwować :nie:
odgrzewane kluchymaxxx pisze:A tak poza tym to wczorajsze wydanie PZP zostało dziś dokoptowane.Także nic w przyrodzie nie ginie

No właśnie... Może dlatego na głównym forum nie wywlekac tematów mocno prywatnych (np. zdjec) ?Camilo pisze:Wiesz, że Asia strzeże swej prywatności jak lew.Uszanujmy to. :cicho:
Zawsze mozna wykorzystac pw.
Ta mina chyba odzwierciedla troche charakter Joymaxxx pisze:Po tej ostatniej minie to ja bym Jej wolał nie denerwować

-
- Fanatyk :)
Pewnie tak jest. Ale tak zdecydowanie to bym nie stwierdził tego, bo Ona to w zakresie min, wyrazów twarzy-żeby dalej nie brnąć-jest wybitnie uzdolnionaarczi pisze:Ta mina chyba odzwierciedla troche charakter JoyKonkretna, twarda sztuka.

Nooo taki 'sposób na zime' to ja rozumiemepsztajnek pisze:U Joanny nowy styl ubraniowy :brawa: :brawa: :brawa:

Za trudne pytanie jak na tą godzinę, to ciśnienie atmosferyczne i ten stan wiedzy. :cicho:A swoją drogą, ciekawe, po kim odziedziczyła te nieziemskie oczy ? :aniol:![]()

i nie chodzi tu o kosmitów !!!!!!!!! :rozglada:epsztajnek pisze:A swoją drogą, ciekawe, po kim odziedziczyła te nieziemskie oczy ? :aniol:
Marynarko kamzelka -naprawdę super :tanczy: -ciekawe czy produkują również w kolorze czerwonym :mhm:
Joy nie będzie, bo transmitują uroczystości z Katedry na Wawelu..
Zawsze planują uroczystości jak Joasia ma program :ech: Pocieszające jest to że chyba nie mają już kogo'' wykopywać z grobu'' .maxxx pisze:Joy nie będzie, bo transmitują uroczystości z Katedry na Wawelu..
Ciekawe jak Joasia pomieści materiały dla PZP z dwóch dni w jednym programie :mhm:
-
- Fanatyk :)
adam pisze:Zawsze planują uroczystości jak Joasia ma program :ech: Pocieszające jest to że chyba nie mają już kogo'' wykopywać z grobu'' .
Ciekawe jak Joasia pomieści materiały dla PZP z dwóch dni w jednym programie :mhm:
Wybacz , Adamie, ale ta sprawa była zupełnie innej wagi, niż konferencje prasowe polityków i warto było poświęcić PzP.

A z upchnięciem materiałów z kilku dni Joa nie raz dawała sobie radę :brawa:
Znając tendencję szefów tvn24 do ''lania wody'' jak coś się stanie to dziś pewnie też nie będzie PZP,no i Joasia znów może być bezrobotna
x:

Mogło tak być, że już rano wiedziała, że z pracy dziś nici-odwołała więc co trzeba :uhh: A to tylko Nam we wtorek powiedziała "do zobaczenia jutro o 17:10"adam pisze:Ciekawe jak Joasia pomieści materiały dla PZP z dwóch dni w jednym programie :mhm:

Nie kracz! :grozi:Znając tendencję szefów tvn24 do ''lania wody'' jak coś się stanie to dziś pewnie też nie będzie PZP,no i Joasia znów może być bezrobotnax:
A jednak jest
x: -niepotrzebnie krakałem :nie:
.

Aj kracz kracz w takim razie jak najczęściejadam pisze:niepotrzebnie krakałem :nie:.

Taka dzisaj pani poważna z tej Joasi :aniol:

Jutro by mogła pełnić serwisancką funkcję :rydzyk: