[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!
A czy ktoś zna tytuł piosenki, do której "tańczyła" ta 26-latka (niestety, nie pamiętam imienia), i której Piróg powiedział, że to, co zrobiła było obleśne?
Z góry dzięki.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Mogli ten konkurs, zrobić rok temupiotrek888 pisze:http://www.tvn.pl/2008,09,1506800,nagoraco.html

Oglądalność 3 edycji się podniosła:
3 września - 2 362 818
10 września - 2 464 142
17 września - 3 144 471
3 września - 2 362 818
10 września - 2 464 142
17 września - 3 144 471

Dla zainteresowanych: Piosenka, do której tańczył Kuba ( ten od łeż Piróga
) na castingu YCD: http://pl.youtube.com/watch?v=2Ct4-9bhBHI

Bilety na "You can dance - po prostu tańcz" kosztują 50 zł. 

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Wirtualnemedia:
''Podczas pierwszego programu live uczestnicy wystąpią w czteroosobowych grupach, zaprezentują także swoje solówki. Na scenie pojawią się także najlepsi b-boye, którzy zgłosili się na castingi do programu, ale nie awansowali do finałów programu.''
Zajęcia z uczestnikami będą prowadzili między innymi Piotr Jagielski, Rafał Kamiński, Marysia Fortyś oraz Natalia Madejczyk. Nie zabraknie także ekspertów zagranicznych.
Fajnie, że wzięli osoby z 1 edycji
''Podczas pierwszego programu live uczestnicy wystąpią w czteroosobowych grupach, zaprezentują także swoje solówki. Na scenie pojawią się także najlepsi b-boye, którzy zgłosili się na castingi do programu, ale nie awansowali do finałów programu.''
Zajęcia z uczestnikami będą prowadzili między innymi Piotr Jagielski, Rafał Kamiński, Marysia Fortyś oraz Natalia Madejczyk. Nie zabraknie także ekspertów zagranicznych.
Fajnie, że wzięli osoby z 1 edycji

I się zaczęło.
Było ciekawie. Dobrze, że nie osiadaja na laurach tylko uatrakcyjniaja program.
Jury takie jakby ugrzecznione, jeszcze nie zatańczył nikt a juz dostali pochwały, ze są najlepsi
Juz tam powoli jakis faworyt w mojej głowie się wykluwa, albo faworytka
Noi Kinga nie zawodzi; znow beda Jej stroje szeroko komentowane. 

Jury takie jakby ugrzecznione, jeszcze nie zatańczył nikt a juz dostali pochwały, ze są najlepsi

Juz tam powoli jakis faworyt w mojej głowie się wykluwa, albo faworytka

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Na początku miałam wątpliwości czy te grupowe tańce zrobią takie samo wrażenie jak zazwyczaj to bywało w duecie. Ale i tu się miło rozczarowałam, potańcuchy w czwórkach były świetnym pomysłem. Co do werdyktu szacownego jury się zgadzam, mroczna choreografia niejakiego Francuza zrobiła na mnie też największe wrażenie. W solówkach to zarówno Kuba jak i Marcin byli genialni i sama bym nie wiedziała na kogo eske wysłać, więc standardowo - nie wysłałam na nikogo. :devil:
Za to nielada ciekawostka: dzięki Kubie Mędrzyckiemu (to ten od ryku Piróga) piosenka pewnego mało znanego artysty z USA stała się hitem w Polsce i zaczyna robic furorę na myspace, młody śpiewak nawet umieścił video z castingu na swojej stronce i dziesiatki Polaków codziennie posyłają mu tam komentarze. On z kolei był tak zachwycony ta przypadkową reklamą, że postanowił odszukac Kubę i mu podziękować i rozważa ewentualny przyjazd do Polski by dać koncert. Ludzie z Polski tam nawet petycję już zamieścili.
tu czytajcie więcej ten temat w Plejadzie,
a tu wspomniana strona Josefa Hedinger'a i na dzieńdobry słychać piosenkę About Being Alone - do której tańczył Kuba. :spiewa:
Za to nielada ciekawostka: dzięki Kubie Mędrzyckiemu (to ten od ryku Piróga) piosenka pewnego mało znanego artysty z USA stała się hitem w Polsce i zaczyna robic furorę na myspace, młody śpiewak nawet umieścił video z castingu na swojej stronce i dziesiatki Polaków codziennie posyłają mu tam komentarze. On z kolei był tak zachwycony ta przypadkową reklamą, że postanowił odszukac Kubę i mu podziękować i rozważa ewentualny przyjazd do Polski by dać koncert. Ludzie z Polski tam nawet petycję już zamieścili.
tu czytajcie więcej ten temat w Plejadzie,
a tu wspomniana strona Josefa Hedinger'a i na dzieńdobry słychać piosenkę About Being Alone - do której tańczył Kuba. :spiewa:
Wiele osób po każdym odcinku zastanawia się do jakiego utworu tańczyła dana osoba :mhm: Teraz na stronie głównej wreszcie postanowili to zmienić. Pewnie to żadna nowość dla Was, ale może ktoś nie wiedział :aniol:
http://youcandance.plejada.pl/odcinki.html
P.S Faktycznie poziom tancerzy jest bardzo dobry jak na początek. Dalej powinno być jeszcze lepiej. I zobaczymy, co to za niespodzianka w następnym odcinku o której mówiła pani Kinga.

http://youcandance.plejada.pl/odcinki.html
P.S Faktycznie poziom tancerzy jest bardzo dobry jak na początek. Dalej powinno być jeszcze lepiej. I zobaczymy, co to za niespodzianka w następnym odcinku o której mówiła pani Kinga.

Już wiadomo co to za niespodzianki

"You Can Dance" w deszczu i choreograf Justina Timberlake'a
Kultowy musical "Deszczowa piosenka" miał swoją premierę ponad pół wieku temu! A teraz pora na "Deszczowy taniec", który także ma szansę przejść do historii!
Tego jeszcze nie było! W najbliższym odcinku tanecznego show w studiu spadnie prawdziwa ulewa. Jedna z par zatańczy na scenie w strugach deszczu! Choreografię do tego wodnego spektaklu przygotuje kilerka z warsztatów w Barcelonie i mistrzyni jazzu – Katarzyna Kizior.
To jednak nie koniec atrakcji. Pojawi się jeden z najlepszych międzynarodowych choreografów. Fani programu poznali go w pierwszej edycji programu. Anthony Kaye, współpracujący z największymi gwiazdami na świecie, takimi jak Rihanna, Justin Timberlake, czy Alicia Keys, weźmie w obroty uczestników "You Can Dance". Szykuje się przedstawienie na światowym poziomie.
Skoro o międzynarodowej lidze mowa, to warto wymienić kolejnego mistrza - Mariusza Olszewskiego. Jest on jedynym polskim tancerzem współczesnym, który występował na niemalże wszystkich znaczących i prestiżowych scenach Ameryki. Pora by zajął się czołówką polskich tancerzy, którzy pokonali tysiące kandydatów na castingach.
Do tej wybuchowej mieszanki trzeba dołożyć jeszcze odrobinę egzotyki. A zapewni ją finalistka I edycji YCD - Maria Foryś, która specjalizuje się w Afro Dance. Tym razem zobaczymy ją w roli choreografa. Czy doświadczenia, które wyniosła z tego programu, sprawią, że uczestnicy III edycji będą mogli liczyć u niej na taryfę ulgową? A może da im ostro w kość, żeby przygotowany przez nią układ taneczny dopracowali do perfekcji?
Kto odpadnie w tym odcinku? Czy poleją się łzy rozpaczy w przypadku przegranych? A może łzy szczęścia tych, których ocalą widzowie? Burza emocji z piorunami gwarantowana!
http://film.onet.pl/0,0,1847808,wiadomosci.html
-
- Fan Forum
- Kontakt:
12 stycznia pierwszy casting do IV edycji we Wrocławiu
Zleciało. Ledwie zaczęła się III edycja- a tu już finał
Za bardzo wydziwiają- ale pewnie wszyscy chcą by wygrała dziewczyna wreszcie.

Dziwne to równouprawnienie. Podobno chodzi tu o taniec a nie o płeć. A przeciez program zaczynał się w konfiguracji 8k/8m :rozglada:interia.pl pisze:"W pierwszej części programu zostanie wyeliminowana jedna z dwóch osób tej samej płci, które znalazły się w finałowej trójce. Zależy nam na równouprawnieniu. Dlatego też ścisły finał rozegra się pomiędzy chłopakiem a dziewczyną" - mówi Ewa Leja, producent programu z ramienia TVN.
Za bardzo wydziwiają- ale pewnie wszyscy chcą by wygrała dziewczyna wreszcie.
Z tego co wiem od początku w finale miały być dwie osoby... W 1 edycji zostało to zmienione na 3 osoby i tak już zostało...