Całkiem niezły pomysł, zważywszy na to, że PHPBB3 chyba daje możliwość włączenia tej funkcji a jeśli już to zainstalowania za pomocą odpowiedniego modu.Camilo napisał: A może jest jednak możliwość przywrócenia Shoutboxa, hę?! :>
Druga sprawa jest taka - z tego co słyszałem - przy niektórych skryptach włączenie shoutboxa jest nieco chybione - czasami obciąża serwer na którym znajduje się Forum czy po prostu często board się wiesza - dla tego nie wiem jak jest w PHPBB3, a tym bardziej czy jest to prawdą. :aniol: Sam pomysł jest dobry, ale myślę, że powinien wejść - na początek - w okres testowy.
Camilo, chyba już po raz enty prosisz o tą modyfikację - pierwszy raz chyba jak chciałeś ratować wątek Anity W. :] Jak powiedziałem - pomysł dobry i jestem za - choć tak mam tu mało do gadania.

Co do tematu "Mam Talent" - cóż napisałem tam off-topicowego posta, ale nie uważam, aby był chamski, wulgarny czy coś w tym stylu. Zamieściłbym tam swoje zdanie o finale ''MT'', ale niestety, gdy skończyłem pisać dość wyczerpującego posta w Wordzie, okres edycji minął.