bo Ona to w zakresie min, wyrazów twarzy-żeby dalej nie brnąć-jest wybitnie uzdolniona

Moderator: Łukasz
No właśnie - dziś monotematycznie , czyli praktycznie powtórka z wczoraj - nie wiem czy warto :>Wiem-trochę monotematycznie-ale jednak warto
A co ktoś Cię przegania z forum ?? :spiewa: :spiewa:maxxx pisze:Ja tylko na chwilkę :aniol:![]()
Ten wątek zwykle jest monotematycznymaxxx pisze:Wiem-trochę monotematycznie-ale jednak warto![]()
no to ja się zapisuję na ''pożarcie Joasi''epsztajnek pisze:Może by tak przykładem Nocy Reklamożerców zorganizować Noc Joasiożerców ? :mhm: :devil:
Niby nikt, ale wiesz..ekhm-nie chciałem być taki namolnyadam pisze:A co ktoś Cię przegania z forum ?? :spiewa: :spiewa:
I taki niechaj pozostanie, hej! :spiewa:Ten wątek zwykle jest monotematyczny![]()
Co Wy Jej chcecie zrobić :rozglada: :nie:no to ja się zapisuję na ''pożarcie Joasi''x:
Masz najwięcej postów w wątku Joasi :cicho: nikt by Ciebie o to nie posądził :spiewa: :spiewa: :spiewa:maxxx pisze:Niby nikt, ale wiesz..ekhm-nie chciałem być taki namolny![]()
Przyznam się ze zareagowałem jak owca w stadziemaxxx pisze:Co Wy Jej chcecie zrobić :rozglada: :nie:
to my jej nagrody przyznajemy bo najlepiej się na niej znamymaxxx pisze:A tak a propos: w serwisie pokazywali fragmenty z wręczania nagród studenckich w zakresie mediów. Tak to przynajmniej zrozumiałem. Nagrodę dostał Kontakt 24-jakiś pan odbierał :cicho: No tak, jak Joasia pełniła role twarzy kontaktu 24 to nikt nie nagradzał :nie: I nie pojawiała się na żadnych galachDobrze, że od Nas już kilka wyróżnień dostała :spiewa:
Joasia raczej z tego powodu zachwycona nie jest :cicho: :cicho:adam pisze:Masz najwięcej postów w wątku Joasi :cicho: nikt by Ciebie o to nie posądził :spiewa: :spiewa: :spiewa:
No wiesz :spiewa: Instynktownie to zrozumiałbym gdybyś za Nią w ogień wskoczyłPrzyznam się ze zareagowałem jak owca w stadzie![]()
No My to wogóle jesteśmy debeściakito my jej nagrody przyznajemy bo najlepiej się na niej znamyi jesteśmy pewniakami że zawsze w jakiejś kategorii wyróżnimy ją
A ty co masz na myśli ?maxxx pisze:Co Wy Jej chcecie zrobić
Dokładnie to samo-teraz się upewniłemepsztajnek pisze:A ty co masz na myśli ?:grozi:
Chodzi o maraton w oglądaniu Joasi non-stop.
homzik pisze:Joasia ma nową ładną fryzurkę:)
Jak dla mnie hit! :brawa: Wygląda o jakieś 5 lat młodziej.homzik pisze:Joasia ma nową ładną fryzurkę:)
Czyli co, zrzędzić mi nie wypada :rozglada: Ale co by nie mówić, to faktycznie wygląda jak nastolatkaNika pisze:Jak dla mnie hit! :brawa: Wygląda o jakieś 5 lat młodziej.
A może adam miał w tym wszystkim udział. :> Też oczekuje na Jego opinię-popatrzcie się nie było go tu czas dłuższy a dalej ma tu jakiś posłuch :spiewa: :spiewa:Czekam jeszcze na opinię naszego forumowego speca od fryzur, ale myslę, że adam podzieli moje zdanie.
Jeśli o mnie chodzi pojęcia nie mam.Ponoć gdy kobieta wprowadza radykalne cięcia, zmiany we fryzurze to oznacza jedno - dokonała się jakaś zmiana w jej życiu.
Ciekawe co lub kto stoi za tą odmianą?![]()
maxxx pisze:A może adam miał w tym wszystkim udział. :> Też oczekuje na Jego opinię-popatrzcie się nie było go tu czas dłuższy a dalej ma tu jakiś posłuch :spiewa: :spiewa:
O kurcze jakie zaufanieNika pisze:Czekam jeszcze na opinię naszego forumowego speca od fryzur, ale myslę, że adam podzieli moje zdanie.
Jak kobiety rzucają mężczyznę albo lepiej uwalniają się od niego wtedy zwykle zmieniają wizerunekNika pisze:Ciekawe co lub kto stoi za tą odmianą?
Użytkownicy przeglądający to forum: acosta i 21 gości