arczi pisze:Muszę przyznac, że nowa fryzura jest dosyc ciekawa. Na pewno znacznie lepsza od poprzedniej wersji.
Natomiast szczerze mowiąc fryz z początku roku podobał mi się znacznie bardziej. Ale to jest coś zupełnie nowego na głowie pani Joy i to coś bardzo jej pasuje
No to już każdy zainteresowany się wypowiedział. Niniejszym ogłosić mogę: loża mędrców z forum zaakceptowała zmianę :jupi:
Wiadomo-każdy ma tam jakieś gusta, guściki, pomysły-ale rzecz fundamentalna jest niezmienna: zawsze i wszędzie wygląda bosko :aniol:
arczi pisze:Jeśli chodzi o plebiscyt na najlepszą fryzurę roku 2008- jestem jak najbardziej za. Trzeba kontynuowac tradycję takowych podsumowań roku.
No to jak trzeba, to trzeba-wyjścia nie ma-tradycja to tradycja

Grudzień się rozkręca, więc można pomału jakieś propozycję składać. Ważne żeby
numerować i nie powielac już nominowanych, tak by nie zrobił się misz masz
Oj w tej kwestii całkiem sporo działo się w tym roku; zaczęło się z wysokiego 'C'-kucyk na Nowy Rok(o czym wspomniał
arczi), teraz też rok kończy się z przytupem-a to może nie być jeszcze taki koniec :cicho:
W kazdym razie zapowiada się bardzo ciekawie ten nasz plebiscyt, o co cały rok starała się Nasza znamienita bohaterka. :racja: