Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Po prostu... cudo :aniol: Znakomicie podkreśla zjawiskowe oczy i usta Joanny. No i faktycznie pierwsze wrażenie - licealistka :lol2:
Tył rzeczywiście mocno wygolony, jak gdyby dla kontrastu z przodem.
Tak mi przyszło do głowy, aby na koniec tego roku kontynuować zeszłoroczny konkurs najlepszego ujęcia Joasi , ale tym razem skupić się na właśnie na fryzurach. A był w tym roku cały przekrój długości :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Wiecie co, tak sobie przeglądnąłem tą galerie i ..się przekonałem. Inna sprawa to taka, że nie wiem co by ze swoim fryzem musiała zrobić żeby mi się nie podobać :hmm: Zresztą to możliwe nie jest-ale wolałbym się nie przekonywać raczej :nie: Wystarczy zapomnieć o tym, że jest coś takiego jak kucyk i już wszystko pięknie. Ale teraz takie fryzurki są bardzo modne, szczególnie w tv. Teraz Joasia wydaje się taka eteryczna jakby miała zaraz unieść się w powietrze :lol2:
epsztajnek pisze:Tak mi przyszło do głowy, aby na koniec tego roku kontynuować zeszłoroczny konkurs najlepszego ujęcia Joasi , ale tym razem skupić się na właśnie na fryzurach. A był w tym roku cały przekrój długości :lol2:
Pomysł jak najbardziej ciekawy. Ale jak wybierzecie tą najkrótszą, to się może rozochocić w tych redukcyjnych fryzjerskich zapędach :cicho:
adam pisze:na jednym z capsów widać tył głowy i prawdziwy kolor włosów -chciałbym zobaczyć Joasię w tym kolorze :D
Ja też, ja też :jupi: Ale koncert życzen jest znacznie dłuższy: ciemniejszy blond, jasny brąz, cie...dobra spokój :cicho:
Jak kobiety rzucają mężczyznę albo lepiej uwalniają się od niego wtedy zwykle zmieniają wizerunek :shock: :shock:
Taki śliski to temat, że ja się boję cokolwiek pisać :cicho: Chociaż psychologiczne aspekty zachowań-to rzecz na pewno ciekawa :lol2:
chciałbym aby spróbowała jeszcze odrobinę skrócić
Ja Cię normalnie zabiję :plus: :>, no dobra nie zrobie tego.. :nie:..
do pewnej granicy
..narazie :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

A mi się bardzo podoba. :D Od początku. :D Tylko dziwię się, że dwie metamorfozy zaszły w jednym dniu. :shock: Jedna zaczesana na jeden, druga na drugi bok. :o
maxxx pisze:Chociaż psychologiczne aspekty zachowań-to rzecz na pewno ciekawa
Ciekawe komu i co chciała tym udowodnić. :cicho:
epsztajnek

Camilo pisze:A mi się bardzo podoba. :D Od początku. :lol2: Tylko dziwię się, że dwie metamorfozy zaszły w jednym dniu. :shock: Jedna zaczesana na jeden, druga na drugi bok. :o
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Kamilu, właśnie oglądałem odpowiedni wpis na forum "telewizja" i mam identyczne wrażenie - dwie byłe koleżanki umówiły się na dzień premiery swoich nowych fryzur ( może jedna poleciła drugiej tego samego fryzjera :rozglada: ). Nie mam "Polsat News" ( byłyby lepsze capsy ;) ) i patrząc tylko na wklejone przez ciebie capsy mam wrażenie, że o ile Joannę nowa fryzura wyraźnie odmłodziła , to Magdę niestety ... :xx: :xx: :xx: ... no jakoś tak ... bardziej poważnie wygląda ...
maxxx

Camilo pisze:Tylko dziwię się, że dwie metamorfozy zaszły w jednym dniu. :shock: Jedna zaczesana na jeden, druga na drugi bok. :o
To tylko dowód na to, że obydwie Panie zawsze owocnie współpracowały-choćby w DnŻ. ;)
Ciekawe komu i co chciała tym udowodnić. :cicho:
Joasia nie będzie się przed nikim tłumaczyć. :lol2:

A dziś spodziewacie się jakiegoś nowego wstrząsu ? :lol2:
maxxx

:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

W nowej fryzurze Joasiowe dyndadełka mają większą swobodę dyndania :D
ObrazekObrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Muszę przyznac, że nowa fryzura jest dosyc ciekawa. Na pewno znacznie lepsza od poprzedniej wersji.
Natomiast szczerze mowiąc fryz z początku roku podobał mi się znacznie bardziej. Ale to jest coś zupełnie nowego na głowie pani Joy i to coś bardzo jej pasuje :D

Jeśli chodzi o plebiscyt na najlepszą fryzurę roku 2008- jestem jak najbardziej za. Trzeba kontynuowac tradycję takowych podsumowań roku.
maxxx

arczi pisze:Muszę przyznac, że nowa fryzura jest dosyc ciekawa. Na pewno znacznie lepsza od poprzedniej wersji.
Natomiast szczerze mowiąc fryz z początku roku podobał mi się znacznie bardziej. Ale to jest coś zupełnie nowego na głowie pani Joy i to coś bardzo jej pasuje :D
No to już każdy zainteresowany się wypowiedział. Niniejszym ogłosić mogę: loża mędrców z forum zaakceptowała zmianę :jupi: :D :D :D
Wiadomo-każdy ma tam jakieś gusta, guściki, pomysły-ale rzecz fundamentalna jest niezmienna: zawsze i wszędzie wygląda bosko :aniol:
arczi pisze:Jeśli chodzi o plebiscyt na najlepszą fryzurę roku 2008- jestem jak najbardziej za. Trzeba kontynuowac tradycję takowych podsumowań roku.
No to jak trzeba, to trzeba-wyjścia nie ma-tradycja to tradycja :D Grudzień się rozkręca, więc można pomału jakieś propozycję składać. Ważne żeby numerować i nie powielac już nominowanych, tak by nie zrobił się misz masz :lol2:
Oj w tej kwestii całkiem sporo działo się w tym roku; zaczęło się z wysokiego 'C'-kucyk na Nowy Rok(o czym wspomniał arczi), teraz też rok kończy się z przytupem-a to może nie być jeszcze taki koniec :cicho:
W kazdym razie zapowiada się bardzo ciekawie ten nasz plebiscyt, o co cały rok starała się Nasza znamienita bohaterka. :racja:
maxxx

Ja już się przyzwyczaiłem do nowej Joasi :lol2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

Ledwo zdążyliśmy zaakceptować nową fryzurę, a Joanna wróciła do poprzedniej :D , tylko te włoski pozostały podcięte :devil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:Ledwo zdążyliśmy zaakceptować nową fryzurę, a Joanna wróciła do poprzedniej :D
Połapanie się w tym wszystkim to zadanie tylko dla koneserów stylów uczesań Joasi :lol2:

Ech, nie widziałem Jej dziś, ani wczoraj ;(
epsztajnek

Dziś było po staremu , to znaczy po nowemu :lol2:
Zauważyłem, że nowy fryz Joanki ma niesymetryczne cięcie po bokach :hyh:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Puściłem sobie teraz tivien24 a tu.. baaardzo miła niespodzianka :tanczy: Nie wiem dlaczego, ale była dziś Joasia- pomimo niedzieli- być może to powtórka z wczoraj. :arrow: :arrow:

Obrazek

I przyłapana w reklamówce Kontaktu :lol2: , w stroju Lary Croft :tanczy: Ale co tam Lara przy Joannie ;)

Obrazek
epsztajnek

Nie wiem dlaczego, ale była dziś Joasia-
Być może dlatego, że wczoraj ( tzn. w sobotę ) o 17:10 była transmisja z Gdańska .
ODPOWIEDZ