Moim zdaniem chÂłodny i bez wyrazu.
Gdy ogl¹dam serwisy sportowe prowadzone przez niego, to mam ochotê zasn¹Ì

Moderator: Łukasz
Rozumiem Twoją determinację, ale zrozum Ty też, że skoro w internecie nie ma żadnych rewelacji na temat życia prywatnego Wojciecha Zawioły, ani tym bardziej on sam nie udostępnia na profilu n-k żadnych zdjęć (poza tym skąd pewność, że to jego konto?! Na n-k bez problemu można fikcyjne konta zakładać) to znaczy, że nie chce tego typu informacji udostępniać opinii publicznej.Armine93 pisze:W iternecie mało jest o nim jakiś wiadomości, na stronie nasza-klasa też nie ma nic (mimo tego że jest zarejestrowany), ma jakąś rodzinę, rodzeństwo? Macie może jakieś zdjęcia(moglibyście dać, ja mam tylko5).
Od dawna nie widziałam go na antenie tvn w sportowych faktach. Co się z nim dzieje?
Idąc tvnowym tokiem układania adresów mailowych to prawdopodobnie: [email protected]Armine93 pisze:Nika a czy wiesz jaki adres mejlowy Wojtek Zawioła??
Wszyscy tu zaglądają, poza panią, która szuka męża, bo coś ostatnio milczy.czytelnik pisze:Czy ktoś tutaj czasem zagląda?
Poza panią która szuka męża
Nie sądziłam że ludzie mogą być czasami tacy... (brak mi słów)czytelnik pisze:Czy ktoś tutaj czasem zagląda?
Poza panią która szuka męża
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości