Moderator: Łukasz
A niech mamaxxx pisze:O proszę, okazuje się, że nawet Dagmara miewa free Week
![]()
A konkretniej to ja jestem taki troskliwymaxxx pisze:bo tak się o nią martwiliście
Dobrze słyszałeś :cicho:Camilo pisze:Doszły mnie słuchy, że Pani Redaktor świętowała wczoraj okrągłe urodziny.
Przyłączam się do życzeń :spiewa:Camilo pisze:Dalszych sukcesów w pracy i powodzenia w życiu prywatnym, życzę.
W sumie wieku Dam się nie zdradza, ale można powiedzieć, że to nie były "aż" takie okrągłe urodziny, jak mogło by się zdawaćepsztajnek pisze:Okrągłe ?
W związku z tym wygląda na tyle, ile ma, już nawet nie napiszę, co sobie pomyślałem, jak przeczytałem Twojego posta i jaki wiek miałeś na myśli :spiewa:epsztajnek pisze:Wygląda na młodszą Brawo
Ale potrafi zapanować nad rozszalałym tłumem, mikrofonu nie odda :tanczy:Solenizantka relacjonowała dziś w PzP spór między władzami podwarszawskiego Izabelina a jego mieszkańcami. Atmosfera sporu udzieliła się jej![]()
Więc przyjmując Twoją definicję, to nie były okrągłe urodziny :stop:epsztajnek pisze:Dla mnie okrągła to okrągła - jak zero na końcu
maxxx pisze: O wiem- więcej wcieleń zawodowych takich, które najbardziej lubi
Może tak bym tego nie ujął, ale powiem tak, że Dagma naprawde nie potrzebuje w ten ... sposób podkreślać swoich oczu i ogólnie urody :nie: Chyba ktoś Jej nie lubi :stop: I co, dobry ze mnie dyplomataCharakteryzatorzy w TVN24 dali nie raz dowód swojej majestrii, a Dagmarę "zrobili" dzisiaj nax: .... nie dokończę ....
![]()
![]()
... po prostu wulgarnie i bez gustu :>
Co to ma byćepsztajnek pisze:Dagmarę "zrobili" dzisiaj na .... nie dokończę .... ... po prostu wulgarnie i bez gustu
Przecież Dagusia nie musi podkreślać tak oczu, bo i bez takiego makijażu (jeżeli w ogóle można to tak nazwać) ma je wspaniałe :spiewa:maxxx pisze:Dagma naprawde nie potrzebuje w ten ... sposób podkreślać swoich oczu i ogólnie urody
Hmm, to się okaże, jak napiszesz petycję do TVN24, z prośbą o zmianę charakteryzatorów :devil:maxxx pisze:I co, dobry ze mnie dyplomata
No dobrze, tylko szkoda mi tych cudownych oczu :rozglada:maxxx pisze:Ale i tak bardzo fajnie, że się pojawiła
bóstwo ?epsztajnek pisze:Dagmarę "zrobili" dzisiaj na
Coś taki zawiedziony przecież nie wygląda źleCo to ma być Nie po to czekam cały tydzień, aż nadejdzie weekend z Dagmarą, żeby oglądać coś takiego
Makijaż to sztuka, a sztuka jest pojęciem pojemnymmakijażu (jeżeli w ogóle można to tak nazwać)
Każdemu zdarza się niedyspozycja :spiewa:Hmm, to się okaże, jak napiszesz petycję do TVN24, z prośbą o zmianę charakteryzatorów
Jeszcze nie raz będziesz mial okazję żeby się w nich utopić- metaforycznieNo dobrze, tylko szkoda mi tych cudownych oczu
Żeby nie było nieporozumienia, nie jestem obrażony na Dagmarę, tylko na tych, którzy Ją tak "urządzili" :cicho:maxxx pisze:To co, obrażeni wszyscy - czy Dagmara może liczyć na łaskawość ?
No dobra, przekonałeś mniemaxxx pisze:Jeszcze nie raz będziesz mial okazję żeby się w nich utopić- metaforycznie
Też już nie jeden raz byłem na nich wkurzony. Niech sobie testy robią na innych prezenterach :stop:Don Matteo pisze:Żeby nie było nieporozumienia, nie jestem obrażony na Dagmarę, tylko na tych, którzy Ją tak "urządzili" :cicho:
Ktoś musi przygładzać zapalne tematyNo dobra, przekonałeś mnie... nie było tematu :spiewa:
Oo, tak byłem pochłonięty pisaniem posta, że zagapiłem się, że to już 20 i serwis "na stojąco" :tanczy:
Nie trzeba zmieniać. Jak wspomniałem nie raz spod ich palców wychodziły boskie Joanny , Agaty czy Anie. Chodzi , aby nie robili sobie więcej takich jaj.Hmm, to się okaże, jak napiszesz petycję do TVN24, z prośbą o zmianę charakteryzatorów
Zobacżę, może jeszcze nie skasowałem. Zbliżenia Dagmary były rzadkie, dlatego porobiłem capsy i myślałem o skasowaniu materiału.Aha, jeszcze jedno, epsztajnek, masz nagranie z tego ostatniego PzP
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości