epsztajnek pisze:Chwila dla konesera. Warto czekać na tę chwilę

I to zejście na koniec :aniol:
No myślę, że był to ostatni raz :grozi:epsztajnek pisze: Chodzi , aby nie robili sobie więcej takich jaj.
Moderator: Łukasz
epsztajnek pisze:Chwila dla konesera. Warto czekać na tę chwilę
No myślę, że był to ostatni raz :grozi:epsztajnek pisze: Chodzi , aby nie robili sobie więcej takich jaj.
Dzięki :aniol: , rzeczywiście pod koniec było nerwowo :rozglada:epsztajnek pisze:Dyskusja z Izabelina
To było dobre: zapewnia nam przede wszystkim ko... znaczy panom, kobieta u bokumaxxx pisze:I ten zabawny moment, gdy Dagma cytując pewną gazetkę kolorową przez moment nieopatrznie zrobiła z siebie mena
No wiesz co, wyzywać Dagusię od skośnookich, czy innych Chińczyków :grozi:maxxx pisze:Skośnooka
Jak romantycznie :spiewa: :spiewa:maxxx pisze:Wisiorek w kształcie serca- no proszę
A na początku przeglądu jak miały być gazety to była Dagmara. Ta złośliwość rzeczy martwych..Don Matteo pisze:szkoda, że był podgląd tej gazety i nie można było zobaczyć miny Dagi, bo widocznie Ją to trochę rozbawiło.
To miał być komplementNo wiesz co, wyzywać Dagusię od skośnookich, czy innych Chińczyków :grozi:![]()
Kto by pomyślał :spiewa:Jak romantycznie :spiewa: :spiewa:
Teraz będę właściwie interpretował Twoje komplementymaxxx pisze:To miał być komplement
A w PiŚie nie było tego materiału :hmm:maxxx pisze:widziałem materiał Dagmy w Dniu po Dniu n.t zarzutów dla ojca K. Olewnika. Jak
Na początku myślałem, że to tło, to bazarepsztajnek pisze:Dagmara na tle ... sami zobaczcie ... na bardzo odpowiednim tle
Może znajdziesz jeszcze jakieś ciekawe materiały, z Dagmarą w roli głównej, na równie interesujących tłach :>epsztajnek pisze:A tak przy okazji to robiąc remanenty w swoich zbiorach znalazłem taką archiwalną perełkę
Na przykład, w samolocieMoże znajdziesz jeszcze jakieś ciekawe materiały, z Dagmarą w roli głównej, na równie interesujących tłach
Dzięki, ciekawe nagranieepsztajnek pisze:Na przykład, w samolocie
No nie wiem :rozglada: ŻartujeWyglada super :spiewa:
Szkoda, że dowiedziałem się o tym dopiero o 13.30Herman pisze:Dzis Dagmara w Dniu na zywo
Ja Ci dam nie wiem :rozglada: To jest oczywiste, że wygląda super :tanczy:maxxx pisze:No nie wiem Żartuje
Zgadza się, powiem szczerze, trochę mnie to dziwiło, że Daga nie pojawia się w tygodniu w DnŻecie,maxxx pisze:Powinna zdecydowanie częściej pojawiać się w tym paśmie !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości