[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!
Może mi ktoś powiedzieć jak nazywał się pierwszy utwór do którego tańczyli w otwarciu wszyscy tancerze?
"Feat Bear" czy coś takiego...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Trzecią edycję "You Can Dance - Po prostu tańcz" zwyciężyła Wiola! :brawa:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Uczestnicy IV edycji na warsztaty pojadą najprawdopodobniej na Dominikanę. To jeszcze poufna informacja :cicho:
No, teraz to już faktycznie poufna...piotrek888 pisze:Uczestnicy IV edycji na warsztaty pojadą najprawdopodobniej na Dominikanę. To jeszcze poufna informacja :cicho:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Może źle się wyraziłem, że poufna może bardziej w 99 % 

A jednak pojadą do Lizbony.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

http://media2.pl/internet/46186-casting ... da.pl.htmlmedia2.pl pisze:Zarówno wtorkowa, jak i czwartkowa transmisja dostępna na stronie youcandance.tvn.pl, rozpocznie się o godzinie 15:00 i zgodnie z planem potrwa do 16:30. W tym czasie, dwie niezależne ekipy reporterskie będą prezentowały wszystko to, co dzieje się wśród tancerzy przygotowujących się do występów.
Bardzo ciekawy pomysł, chociaż np. kulisy YCD w internecie mi się nie podobały, w TVN Siedem były znacznie lepsze. Ale wiadomo , że coś takiego można pokazać tylko w sieci.
Archiwalne zapy z TVN24 http://iminiplus.osa.pl
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Ciekawe, jaki poziom zaprezentują uczestnicy tej edycji YCD? Po pierwszym odcinku, mogę zaryzykować, i napisać, że rywalizacja będzie zacięta :jupi:
I bardzo dobrze.
Swoją drogą ładną glebe zaliczyła ta panna :ech: Mam nadzieje,że już się czuje dobrze i w Lizbonie da czadu
P.s. Pozdrawiam chłopca z Piotkowa Tryb. Szacun za odwage, i nie zapominaj o samokrytyce :grozi:
I bardzo dobrze.
Swoją drogą ładną glebe zaliczyła ta panna :ech: Mam nadzieje,że już się czuje dobrze i w Lizbonie da czadu

P.s. Pozdrawiam chłopca z Piotkowa Tryb. Szacun za odwage, i nie zapominaj o samokrytyce :grozi:
Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie.
No to była wręcz masakra teksańską piłą mechaniczną.Izabela pisze:.
Swoją drogą ładną glebe zaliczyła ta panna :ech::

Na początku zbyt dobrze nie widziałam jak to się stało i odruchowo wybuchnęłam śmiechem, ale po chwili jak na zwolnieniu pokazali, że ona wpadła centralnie do jakiejś głębszej dziury i się obiła o żebra, to już mi tak do śmiechu nie było. W ogóle, że też nikt nie pomyślał, żeby tę dziurę zakryć czymś. Niech się cieszą, że to się skończyło tylko obiciem, bo mogło się skończyć o wiele gorzej.
-
- Nowicjusz
Nie wiem dlaczego, ale wszyscy się z tego śmiali :ech: ja się przeraziłam...
Powinni pomyśleć o położeniu jakiegegos materaca...albo kartke z informacja gdzieś przykleić :mhm:
Powinni pomyśleć o położeniu jakiegegos materaca...albo kartke z informacja gdzieś przykleić :mhm:
Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie.
Ostatnio na MTV widziałem program ''Najlepsi tancerze Ameryki''. Coś w po dobie do You Can Dance, tylko, że tańczą grupy a choreografie mają z teledysków gwiazd. Myślę, że Polska wersja tego programu była by dobrym zastępcą You Can Dance.
-
- Czasem tu wpada
Hmmmm.... Ale po co?Myślę, że Polska wersja tego programu była by dobrym zastępcą You Can Dance
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Po to, że siedem czy osiem edycji YCD to po prostu przesada. Choćby dla samej odmiany. A program (Best Dancecrew) jest naprawdę niesamowity!