Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
O boziu... biedny;/ Większość będzie się bawić a on biedny będzie prowadził program sylwestrowy dla emerytów i ludzi w 'depresji'. Nie zazdroszczę, bo wolałabym żeby fajnie się wybawił
-
- Czasem tu wpada
Pfff.... A współczucia dla części ekipy, która z nim będzie realizowała to pasmo?Większość będzie się bawić a on biedny będzie prowadził program sylwestrowy dla emerytów i ludzi w 'depresji'. Nie zazdroszczę, bo wolałabym żeby fajnie się wybawił

Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Daję głowę, że oni tam w studio z Kuźniarem sie wszyscy lepiej wybawią niżeli na jakis nadętych imprezkach, gdzie połowa ludzi leży przed północą pod stołem, orkiestra gra mdławe kawałki (lub Dj puszcza tylko techno), a jedzenie jest nie takie jakie byśmy się spodziewali. A tam na Wiertniczej to jeszcze im za te wygłupy przed tv odpowiednio zapłacą. I kto tu jest biedny?! 

heh racja..
ja spędzam w tym roku sylwestra w domowym gronie i wcale nie uważam się za emerytkę ani nie mam deprechy.. :spiewa: a chętnie spojrzę na sylwestrowo-noworoczną formułę programu, myślę, że Jarek świetnie się sprawdzi w tej roli
ja spędzam w tym roku sylwestra w domowym gronie i wcale nie uważam się za emerytkę ani nie mam deprechy.. :spiewa: a chętnie spojrzę na sylwestrowo-noworoczną formułę programu, myślę, że Jarek świetnie się sprawdzi w tej roli
dziś rano w tle obrazków pogodowych toczyła się rozmowa pomiędzy Jarkiem i Krzyśkiem na temat tego gdzie spędzają sylwestra.. na słowa Jarka, że spędza ten wieczór w studio Krzyś zareagował "aa racja Ty będziesz atrakcją wieczoru.." na co usłyszał odpowiedź "ja? chyba antyreklamą.."
nie ma jak samokrytyka, albo Jarek nas tu kokietuje troszkę

nie ma jak samokrytyka, albo Jarek nas tu kokietuje troszkę

Kokietuje nas ten Pan Jarek bardzo
, a odnośnie newsów to z tego co mi wiadomo i z tego co wie mój telewizor to Pan Jarek będzie dzisiaj gościem w Mieście Kobiet na tvn style. A druga sprawa Pan Jarek znowu ma szanse na nagrodę tym razem na "Telekamerę" w kategorii informacja...to tyle jakże istotnych wiadomości ode mnie
Pozdrawiam ciepło 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ludzie zlitujcie się, co za obciach, najgorszy program TVN24 jaki do tej pory widziałam
Oglądając program można dostać szału. Jednym słowem MAAAASAKRAAAAAAAAAAAA!!!
To nie ten sam Pan Jarek, którego znamy na co dzień.

Oglądając program można dostać szału. Jednym słowem MAAAASAKRAAAAAAAAAAAA!!!
To nie ten sam Pan Jarek, którego znamy na co dzień.
Ja mam za to całkiem inne odczycia. Program był super. Jarek świetnie się nadaje na sylwestrową noc. Zaproszenie Welman i Piotrowską było trafieniem w dzisiątkę. Brawo dla TVN 24. TVP INFO może sieschować ze swoim wieczorem sylwestrowym :hmm:
-
- Początkujący
- Kontakt:
To był super sylwester, najlepsze jak pan Jarek rozmawiał z widzami. Po prostu świetnie spędziłem czas do 2 w nocy z TVN24 i oczywiście Panem Jarosławem :brawa: :brawa: :brawa: :tanczy: A tak jeszcze pytam, ma ktoś filmik lub zdjęcia z tego sylwestra?
http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
-
- Początkujący
- Kontakt:
czy ma ktoś capsy z weekendowych poranków z Jarosławem Kuźniarem?
http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)