Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Dagmara Kaczmarek

Post autor: Don Matteo »

maxxx pisze:Popatrz się; musieli się tłuc o stołki na Woronicza akurat teraz Tak to by Dagmara miała już chociaz choinkę ubraną.
Nie ma problemu, ja bardzo chętnie pomogę Dagusi w pracach przedświątecznych :lol2: :spiewa:
maxxx pisze:Tyle już Ją żałujemy- a zdaje się już skończyła swój dużur.
No nie wiem :nie: znając pomysły decydentów z TVN24, to albo będzie miała wejście w PiŚie, albo wcześniej zrobiła im materiał, bo nie wierzę, że ściągneli Dage tylko na pare minut :hmm:
maxxx pisze:Ale już tacy jesteśmy
Nic i nikt nas nie zmieni :spiewa:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Jednak nie dali Dagmarze wolnego :roll:
Dzisiejszy DnŻ :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Don Matteo pisze:Nie ma problemu, ja bardzo chętnie pomogę Dagusi w pracach przedświątecznych :lol2: :spiewa:
Obawiam się, że musiałbyś wyręczyć Dagusie w pracach przedświątecznych. :szalony:
Jednak nie dali Dagmarze wolnego :roll:
Przecież nie ma jeszcze Świąt- normalny dzień pracujący. :D

Dagmara wyraźnie się rozkręciła w rozmowach z goścmi. Nie ogranicza się jedynie do krótkich naprowadzających pytań, ale wplata trochę swoich przemyśleń. Przez co jest ciekawiej- szczególnie, że całkiem mądre rzeczy opowiada. 8) A gościła ks. K.Sowe z religia.tv i pana prof. (?) Wielickiego z którym dyskutowała o trzyletnich rządach prezydenta. :rozglada:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Obawiam się, że musiałbyś wyręczyć Dagusie w pracach przedświątecznych.
Zabrzmiało to jak groźba, a dla mnie byłaby to przyjemność :D
maxxx pisze:Przecież nie ma jeszcze Świąt- normalny dzień pracujący.
No tak, ale tyle się ostatnio napracowała, że mogłaby już sobie spokojnie siedzieć w domu :spiewa:.
Z dwojga złego, to lepiej, że za stołem prezenterskim, niż w terenie, jak to miało miejsce wczoraj :cicho:
maxxx pisze:Przez co jest ciekawiej- szczególnie, że całkiem mądre rzeczy opowiada.
Te rozmowy są rozbudowane, płynne i miło się ich słucha :spiewa:, pytania mają tu kluczowy wpływ na kształt tych dialogów, a jeżeli chodzi o wtręcenia, to rzeczywiście mądrze opowiada :lol2:
maxxx pisze: pana prof. (?) Wielickiego
Pana prof. Krzysztofa Wielickiego :aniol:
maxxx

Don Matteo pisze:Zabrzmiało to jak groźba, a dla mnie byłaby to przyjemność :D
Nie żeby coś tego, ale czy to dotyczy tylko Dagmy ? :> :lol2:
No tak, ale tyle się ostatnio napracowała, że mogłaby już sobie spokojnie siedzieć w domu :spiewa: .
My, fani dziennikarek tv ( :spiewa: )musimy trzymać się zasady dom=wróg!-studio=przyjaciel! :lol2:
Tak pouczam, że niby takim bezwzględny- ale też w tym świątecznym nastroju bede człowiekiem. Tak powinna odpocząć. :aniol:
Z dwojga złego, to lepiej, że za stołem prezenterskim, niż w terenie, jak to miało miejsce wczoraj :cicho:
Jedno i drugie-mam wrażenie naturalne środowisko życia Dagmary. :lol2: Zło- jw - tylko w Święta.
Te rozmowy są rozbudowane, płynne i miło się ich słucha :spiewa: , pytania mają tu kluczowy wpływ na kształt tych dialogów, a jeżeli chodzi o wtręcenia, to rzeczywiście mądrze opowiada :lol2:
Czy My zmierzamy do jakiejś tezy ? :mhm: DWS ma się rozumieć. :lol2:

Ale mała szpileczka- trochę za bardzo maglowała J.Pachlowskiego w sprawie tej pękniętej rury w USA. :cicho: Perfekcjonistka. :D Ale cały dyżur znów na duuuży plus. :brawa:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Nie żeby coś tego, ale czy to dotyczy tylko Dagmy ?
Propozycja pomocy, czy fakt, że nie ma czasu na przygotowania ? :]
maxxx pisze:My, fani dziennikarek tv ( )musimy trzymać się zasady dom=wróg!-studio=przyjaciel!
Tak pouczam, że niby takim bezwzględny- ale też w tym świątecznym nastroju bede człowiekiem. Tak powinna odpocząć.
Trzymam się tej zasady, czasami aż za bardzo :spiewa:, ale jak napisałeś, trzeba być człowiekiem (w Święta) :lol2:
maxxx pisze:naturalne środowisko życia Dagmary
Jak ryba w wodzie :tanczy:
maxxx pisze:Ale mała szpileczka- trochę za bardzo maglowała J.Pachlowskiego w sprawie tej pękniętej rury w USA.
No wiesz, awaria rury w USA to poważna sprawa :spiewa: , potem jeszcze gościła Macieja Wierzyńskiego, właśnie w tej sprawie.

A teraz aktualności:
Włączyłem dziś TV o 11 na DnŻ... i kto mnie przywitał ? No pewnie... Dagmara :lol2:
Fajnie "podkręcone" włosy :D
Już w pierwszym serwisie: rozmowa z Tomaszem Terlikowskim, oczywiście opinie i wtrącenia były :lol2:
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx

Don Matteo pisze:Propozycja pomocy, czy fakt, że nie ma czasu na przygotowania ? :]
To pierwsze, ale po Twojej emotce to ja wole nie ciągnąć tematu. :spiewa:
Trzymam się tej zasady, czasami aż za bardzo :spiewa: , ale jak napisałeś, trzeba być człowiekiem (w Święta) :lol2:
My jesteśmy człowiekami przez duże "C". :hmm: A Dagmara dalej swoje :rozglada: - pracuje..w Święta.. :rozglada:
Ale po Jej pożegnaniu i świątecznych życzeniach zdaje się, że udaje się poświętować. Znając Ją pewno strasznie długo Jej to zajmie..całe 2 dni. :lol2:
No wiesz, awaria rury w USA to poważna sprawa :spiewa: , potem jeszcze gościła Macieja Wierzyńskiego, właśnie w tej sprawie.
Może jestem trochę przewrażliwiony. :lol2:
A teraz aktualności:
Włączyłem dziś TV o 11 na DnŻ... i kto mnie przywitał ? No pewnie... Dagmara :lol2:
Jeszcze w nowym kadrowaniu była. Przyznam, że dziś (wczoraj już :rozglada: ) to tak doglądałem DNŻ symbolicznie. Natrafiłem na sympatyczną rozmowe z pewnym Japończykiem. :lol2: Korzystne jest to, że przez ostatnie dni się mogła wykazać. Bo weekendami- nie oszukujmy się- w DNŻ za wiele to się nie dzieje. A tak to gości Ci "u nas" dostatek było. :)
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:To pierwsze, ale po Twojej emotce to ja wole nie ciągnąć tematu.
Właściwie, to w momencie pisania tego posta, moja oferta powoli staje się nieaktualna, więc kończymy ten temat :stop:
maxxx pisze:Znając Ją pewno strasznie długo Jej to zajmie..całe 2 dni.
Taka już jest i za to Ją lubimy :spiewa: :tanczy:
maxxx pisze:Korzystne jest to, że przez ostatnie dni się mogła wykazać. Bo weekendami- nie oszukujmy się- w DNŻ za wiele to się nie dzieje. A tak to gości Ci "u nas" dostatek było.
W weekend to cały serwis polega na odczytaniu newsów z promptera i ewentualnie krótkiej wymiany zdań z reporterem, natomiast w tygodniu, to jest co robić :lol2: Oczywiście Daga pokazała, że sprawdza się w tej roli doskonale :brawa:
Nie mogła narzekać wczoraj na brak rozmów :nie:
Po udanych próbach w DnŻ w tygodniu, myślę, że Daga będzie gościć w tym paśmie częściej (z wyjątkiem czasu świątecznego :spiewa: ).
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

myślę, że Daga będzie gościć w tym paśmie częściej (z wyjątkiem czasu świątecznego
Cóż, Dagmarze nie podarowano do końca świątecznego czasu
Wygląda bardzo elegancko i odświętnie, nawet manikiur sobie zrobiła :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:Cóż, Dagmarze nie podarowano do końca świątecznego czasu
I z maxxxem się przeliczyliśmy :rozglada: Daga miała mieć całe 2 dni wolnego, a nie 1 :lol2:
epsztajnek pisze:Wygląda bardzo elegancko i odświętnie
Francja elegancja - pierwsza klasa :spiewa:
epsztajnek pisze:nawet manikiur sobie zrobiła
Kolor w sam raz :tanczy:

Załapałem się na rozmowę z Michałem Ogórkiem, przeprowadzona w luźnej atmosferze, Daga podkreślała, że Oni w Tvn24 zawsze pracują, choć w okresie świątecznym nie ma pogoni za informacjami - ale trzymają rekę na pulsie :aniol:
epsztajnek

Dagmara w baaaardzo długich kolczykach :D
Obrazek
epsztajnek

Podobnie jak rok temu - dyżur noworoczny. Tym razem w "DnŻ"
Obrazek Obrazek
Ten uśmiech nie dla nas :nie: a dla niejakiego Marca Tomasza :>
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:Ten uśmiech nie dla nas a dla niejakiego Marca Tomasza
Coś sugerujesz :> :lol2:
A swoją drogą, to sympatyczny uśmiech ma Daga :tanczy:

Świetny naszyjnik i kolczyki :spiewa: :spiewa:, jak na Noworoczne serwisy przystało :D
Dzisiejszy tekst DWS :aniol: szczególnie ze względu na wygląd, ale od strony merytorycznej też wszystko super :brawa:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dzisiejsza Dagmara :arrow:

Obrazek
maxxx

Wygląda na to, ze to był taki suplement do wystąpienia w 'Prosto z Polski'. Hala przy placu Defilad- walki kupców, handlowców z władzami- czyli nasze polskie piekiełko. Dagma jak zwykle pełna kontrola nad wszystkim. ;) Na nudy narzekać ostatnimi czasy chyba nie ma prawa. :tanczy:
ODPOWIEDZ