Takiego jeszcze nie mamy, wobec czego warto dodać słów kilka o tej pani. Ukończyła Nauki Polityczne/Studia Europejskie, w TVN24 pracuje od października 2004 na stanowisku producent TV, a teraz jak widac również jako reporterka.
źródło: http://profeo.pl/malgorzata-koziel-1
Odwrotny przypadek niż reguła - najpierw adept dziennikarski wyrusza w teren szukając dziur w moście, a później , ewentualnie , zajmuje wyższe stanowiska wewnątrzstudyjne. :mhm:
Pojawia się ciekawość , czy to własna inicjatywa spróbowania czegoś nowego, czy też propozycja nie do odrzucenia :devil: w ramach łatania zasobów reporterskich
P.S. Buzia jak najbardziej telewizyjna :plus:
Odwrotny przypadek niż reguła - najpierw adept dziennikarski wyrusza w teren szukając dziur w moście, a później , ewentualnie , zajmuje wyższe stanowiska wewnątrzstudyjne.
Też to mnie zastanowiło.
Jeszcze istnieje możliwość, że zbieżnośc nazwisk jest przypadkowa, i w TVN24 pracują dwie panie o tym samym nazwisku. Ale jakoś nie sądzę.
Oglądałem ostatnio jej relację i mam jedną, cenną radę: niech się skupi na tym produkowaniu, może w tym jest lepsza, bo reporterowanie cienko jej idzie. Ostatnie dni pokazują, że wzięła to sobie do serca.
No niestety Pani Małgorzata rzadko się pokazuje na wizji. Albo ja nie mam w ogole szczęscia.
Ale pare razy miałem przyjemnośc widziec i jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony co do jej osoby
Wcześniejsze doswiadczenie w produkcji to tylko na korzysc.
Obecnie moja ulubiona reporterka, szkoda tylko, ze taka poważna cały czas :hmm:
Ostatnio jest już w porządku. Mój ostatni post powstawał jeszcze przy niezbyt interesujących okolicznościach przyrody, kiedy to jej relacje były sponsorowane przez literkę Y i co chwilę poprawiała samą siebie.
Camilo pisze:Ostatnio jest już w porządku. Mój ostatni post powstawał jeszcze przy niezbyt interesujących okolicznościach przyrody, kiedy to jej relacje były sponsorowane przez literkę Y i co chwilę poprawiała samą siebie.
Ja na szczęście nie widziałem tego i tamto mnie nie prześladuje-przyjemnie się ją ogląda
Małgosia zajmuje się dziś tematem zbliżającego się 17stego finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Rozmawiała z Jurkiem Owsiakiem. A na koniec przy małym udziale rozmówcy pokazała Nam jak powstaje milutki uśmiech.
arczi pisze:Obecnie moja ulubiona reporterka, szkoda tylko, ze taka poważna cały czas :hmm:
No proszę, jak to wspaniałomyślnie maxie, żeś tu nawiedził wątek Małgorzaty i zesłałes capsy przy okazji, mam nadzieję, że będzie więcej okazji ku temu
Ostatni raz widziałem panią redaktor około tygodnia temu jak w serwisie o 23:30 zdawała relację z warunków panujących na drogach, biedna tam marzła, ale i wtedy już usmiech dopisywał, a dziś to już widzę zaciesz na jej twarzy. Cóż ją tam rozbawiło?
I przy okazji- czy miała dziś więcej roboty, była jeszcze po poludniu?
Tak dokładnie to ciężko stwierdzić, wydaje mi się, że Jurek Owsiak ustawiający się dziwacznie do zdjęcia. Ale mogło też tak być, że np kamerzysta robił głupie miny.
I przy okazji- czy miała dziś więcej roboty, była jeszcze po poludniu?
Owszem. Temat nadal ten sam, ale tym razem dyskutowała z reprezentantka sztabu WOŚPu.