Dawno Kasi nie widziałem, ale dziś pojawiła sie w PZP. Coraz bliżej Warszawy się kręci, ale większość reporterów to czeka z czasem. Dziś zajęła się sprawa metra,a konkretnie zbyt słabym jego zabezpieczeniem dla niewidomych. Jak zwykle pokazała się z dobrej strony. Może wkrotce zawita na Wiejską ..bo na polityce chyba tez sie zna..
Musze przyznać, że Kasia jest jedną z moich ulubionych reporterek. W noc sylwestrową widziałem kilka Jej relacji; była w szampańskim nastroju pomimo pracy. Bardzo sympatyczne wrażenie sprawia a poza tym zawsze ma wiele ciekawego do powiedzenia. Takie drobne życzenie noworoczne- fajnie jakby zagościła w studio. Co prawda już bardzo wielu reporterów z różnym skutkiem dostąpiło w nieodległym czasie tego zaszczytu, ale dla łodzianki Katarzyny na pewno znalazł bym miejsce.
Niestety nie miałem okazji widzieć jej relacji w sylwestrową noc, ale absolutnie się zgadzam z Twoją maxxxie opinią
Oprócz tego, ze Katarzyna jest bardzo dobra reporterką, to jeszcze sprawia wrażenie niezwykle sympatycznej i towarzyskiej osoby. Taka spontaniczna dziewczna.
A jeśli chodzi zyczenie awansu za stół prezenterski, to ja jak najbardziej do życzeń się dołączam
arczi pisze:A jeśli chodzi zyczenie awansu za stół prezenterski, to ja jak najbardziej do życzeń się dołączam
Życzenia dziś nabierają szczególnej mocy, bo Kasia obchodzi urodziny. Już chyba kiedyś wspomniałem, a nawet jeśli nie, to jest chyba moją ulubioną reporterką. No i ma bynajmniej jakąś osobowość, czego nie można powiedzieć o wszystkich serwisantkach. :nie:
Marta Kuligowska zapowiedziała dziś niejaką Katarzynę Pasikonik.
Kasia zrobiła wielkie oczy a później trochę się zawstydziła. Marta przeprosiła ją za pomyłkę.
O ile się orientuje to Kasia ma taką ksywkę "Pasikonik" No, ale żeby tak na antenie, widać przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Czyli mniemam, że Kasia udzielała się reportersko w DNŻ. Bo była też w PZP. Tym razem miejscem, które odwiedziła była Częstochowa.