Pora na kilka słów prawdy:
Nika- bede się po poprzednikach powtarzał, ale to nie moja wina, że jesteś taka fajna.

Był taki moment w którym pomyślałem, że zostawiłaś na dobre to forum.Była by to naprawde fatalna sprawa. Ale na całe szczęście nastąpił nagły zwrot wydarzeń. Nie dość, że zostałaś to jeszcze zostałaś(każdy wie kim) :tanczy:Dostarczycielka unikatowych cudnych avatarków. :aniol: Ale ponad wszystko inne poprostu bratnia (siostrzana

) dusza w sieci. Sympatyczna, wesoła,pomysłowa,kreatywna, życzliwa..i pomyśleć, że na tym forum nie pisze tego o Joasi.
arczi- człowiek, którego podobno nie za żwawo powitałem na forum. A mówiąc szczerze prawie wcale.

O ironio !

Bo z czasem okazało się, że nadajemy na podobnej fali. A już na pewno w kwestii dziennikarek. Czasami wydaje się to nawet nienaturalne, ale zapewniam, że nic nie jest konsultowane(no, prawie

) i ustalane odgórnie. Nie wiem jak ze mną jeszcze wytrzymuje, bo czasami go niemiłosiernie zanudzam.

Ponadto moje okno na świat Polsatu News.

Pewnie nie wybaczyłby mi gdybym nie powiązał Jego osoby z panią Sakowską.(w kwestii podziwu i fanowania)
Camilo- skarbnica wiedzy o świecie mediów. Niestrudzony poszukiwacz newsa. Czasami ma się wrażenie, że jak nie zna jakiegoś dziennikarza,to taki osobnik poprostu nie istnieje.

Mimo pewnych różnic personalnopoglądowych, nasze drobne złośliwostki są znakiem rozpoznawczym. Wypowiada się odważnie, ale zachwoując poziom debaty. I teraz rządzi, dlatego już nic nie powiem.Kolejne okno na świat PN. :spiewa:
DJ Ice- porusza się po innych rewirach niż ja na forum. Wydaje się, że czyni to sprawnie i ciekawie o czym świadczy wianuszek pochwał od starej gwardii forumowej.

Powodzenia w pracach na chwałe redakcji.
epsztajnek- odnosząc się do jego opisu mej skromnej ( :spiewa: )osoby uspokoje:nigdzie się nie wybieram(/y).
Niezliczone zbiory medialnych skarbów posiada i dzieli się-
to pewne.

Jakoś tak zapadł mi w pamięć jego pierwszy post- wyraziste wejście. Brawa za trwanie przy Joasi; mimo jak mniemam wnioskując jego posty sporej konkurencji na tym polu.
Herman- zawsze pojawia się przy okazji konkursów. Mistrz frekwencji.

Czasami wkurzałem się na jego dociekliwość w pewnych kwestiach(kolor oczu DK) , ale w sumie to nic złego. Jak odkryje pewne prawdy to tymbardziej. Pozytywny user.
Don Matteo- ten to się rozkręcił. Imię Dagmary odmienił na forum już chyba na wszystkie możliwe przypadki. Aż się chce pisać posty w wiadomym wątku, mała szansa, że nie odpisze. Może kiedyś wspólnie przekonamy innych forumowiczów do Dagmary ?
TinkiWinki- już któraś charakterystyka z rzędu pomimo jego wielomiesięcznej nieobecności na forum świadczy , że o tym forumowiczu można powiedzieć wiele prócz tego, że jest nudny. Do dziś nie wiem skąd wytrzasnął chyba najpiękniejszą fotkę Joanny K.
Piotrek 888- czasami wydaje mi się, że jego niektóre komentarze pochodza z kosmosu. Ale czasami potrafi miło zaskoczyć.
Człowiek, który próbował zmasakrować bardzo sympatyczny konkurs.

Ale jakis pamiętliwy nie jestem, dlatego życze dalszej owocnej współpracy przy prowadzeniu wiadomej stronki.
TVN_FAN- gość od sportu. :tanczy: Mam nadzieje, że jeszcze nie jeden raz pogadamy.