[TVN] BrzydUla
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: BrzydUla
Nie sądzę aby tak się stało. Zresztą wierzyć im to ....
"BrzydUla" będzie mieć dwutygodniową przerwę, bowiem wróci 5 stycznia.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Od 6 grudnia BrzydUla będzie emitowana w soboty w paśmie 5 odcinkowym podobnie jak Na Wspólnej :?
No i super, bo te powtórki w godzinach rannych są okrutnie niewygodne do oglądania.Adrian ;P pisze:Od 6 grudnia BrzydUla będzie emitowana w soboty w paśmie 5 odcinkowym podobnie jak Na Wspólnej :?
onet.pl pisze:Minęły cztery miesiące od startu polskiej edycji "BrzydUli" w TVN. Przez ten czas serial umocnił pozycję w swoim paśmie, a jego widownia stale wzrasta. Średnie wyniki w styczniu były najwyższe w historii serialu – średnia widownia (rating) 7,3%, udział – 18,8% w całej populacji. W styczniu odcinki "BrzydUli" odnotowywały rekordową widownię – 7 stycznia serial obejrzało blisko trzy miliony widzów.
Ostatni tydzień stycznia był dla przygód sympatycznej Uli Cieplak najbardziej udanym tygodniem od momentu startu. Udziały w oglądalności w grupie docelowej od debiutu wzrosły o prawie 20%. (21,3% - start w październiku 2008 r. do 25,5% w ostatnim tygodniu stycznia 2009).
W styczniu, w paśmie emisji "BrzydUli", TVN był drugą (po TVP1) najchętniej oglądaną stacją. W porównaniu do analogicznego okresu sprzed roku, wyniki TVN w paśmie "BrzydUli" wzrosły o 10%, a w grupie docelowej - aż o niemal 60% (13,3% w styczniu 2008 r. do 21% - w styczniu 2009 r.)

Super wyniki, ale sam serial też jest całkiem, całkiem. Wskutek choroby oglądam sobie powtórki o 12 i nieźle się wkręciłem. Całkiem przyjemnie się ogląda. Tylko czekamy, aż wygryzie 'Jaka to melodia?' z liderowania

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kapitalny wynik. Osobiście jestem fanem tego serialu na 79 odcinków oglądałem 76 

Też lubię ten serial, ma dobrą obsadę i jest fajnie grany, ale nie ukrywam, że moim faworytem jest 39 i pół, czekam na 2 serię 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
-
- Fan Forum
- Kontakt:
"BrzydUla" pobiła kolejny rekord
U bohaterów "BrzydUli" dzieje się coraz więcej. Regularnie powiększa się również rzesza sympatyków serialu.
Intrygi i miłosne manewry zagęszczają się, Ula pięknieje, a Marek coraz chętniej na nią zerka... We wtorek "BrzydUla" pobiła kolejny rekord. Perypetie mieszkańców Rysiowa i pracowników Febo&Dobrzański zapewniły stacji TVN największy udział w rynku: w grupie docelowej (16-49, miasta powyżej 100 tys) – 37,6 %, a w całej populacji – 28,3 %, przy ratingu: 6,9 % w grupie docelowej i 7,2 % w całej populacji.
Przed telewizorami zasiadło we wtorek o 17.55 ponad 2 miliony 600 tysięcy widzów. Tym samym serial zapewnił stacji pozycję lidera w paśmie popołudniowym.
"BrzydUla" rośnie w siłę. Jeszcze przed przerwą wakacyjną i jej wrześniowym powrotem na antenę, pojawią się nowe, ekscytujące wątki. Z nimi pewnie i nowi widzowie. Dość dodać, że do Rysiowa zawita były chłopak Uli…
http://film.onet.pl/seriale/0,1953549,wiadomosc.html
To prawda, że Brzydulę b. dobrze się ogląda, świetna obsada, serial ani nie nudzi ani nie nuży, ładnie się to wszystko rozkręciło 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Zgadzam się z "osobą" 

Isadora pisze:To prawda, że Brzydulę b. dobrze się ogląda, świetna obsada, serial ani nie nudzi ani nie nuży, ładnie się to wszystko rozkręciło
Tak bardzo się rozkręciło aż nastąpił koniec ...... :brawa:
Osobiście uważam ten serial za jedną z najgorszych produkcji TVN.
TVN - MARKETINGOWO NAJLEPSZA
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Najgorszą? Chyba jedną z najlepszych produkcji.
-
- Czasem tu wpada
Kazdy ma swoje zdanie. :] No cóż...
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Wg mnie jest to jedna z lepszych produkcji TVN a świadczy o tym m.in. rosnąca z odcinka na odcinek oglądalność i ilość fanów BrzydUli! Serial ten wzbudza duże emocje, mówi się o nim bardzo dużo a powiedzenia serialowe bohaterów weszły w życie! M.in. "osoba" Pshemko, "dasz wiarę?" Violetty i "kurde blaszka" Uli.
Serial wiadomo, że się kiedyś skończy, bo nie jest to telenowela typu NA WSPÓLNEJ, ale prawdopodobnie zobaczymy wszystkie odcinki BRZYDULI, tak jak w kolumbijskiej wersji 
Informacja potwierdzona przez TVN: BrzydUla pojawi się w jesiennej ramówce. Więc nie ma mowy o zakończeni emisji serialu
źródło: http://www.tvn.pl/news/1223/view. Cytuję: "Jeszcze przed przerwą wakacyjną i jej wrześniowym powrotem na antenę, pojawią się nowe, ekscytujące wątki.". Zatem w połowie czerwca emisja zostanie przerwana ze względu na wakacje a powrót już we wrześniu. Prawdopodobne jest, że nowe odcinki zobaczymy od 31 sierpnia
. A tak jeszcze na marginesie, to mój wujek jest jedną z osób zapewniających katering na planie serialu i teraz kręcą coś koło 170 odcinka 

Informacja potwierdzona przez TVN: BrzydUla pojawi się w jesiennej ramówce. Więc nie ma mowy o zakończeni emisji serialu