[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Na stronie TzG pojawiła się lista uczestników 9 edycji, tylko czy prawdziwa :?
1. Weronika Książkiewicz i Rafał Maserak
2. Dorota Deląg i Marcin Hakiel
3. Monika Richardson i Krzysztof Hulboj
4. Ewelina Flinta i Łukasz Czarnecki
5. Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
6. Otylia Jędrzejczak i Marcin Olszewski
7. Bartek Kasprzykowski i Dominika Kublik-Marzec
8. Marcin Chochlew i Agnieszka Pomorska
9. Piotr Kupicha i Magdalena Soszyńska-Michno
10. Marcin Wójcik i Blanka Winiarska
11. Pascal Brodnicki i Kamila Kajak
12. Maciej Rock i Katarzyna Krupa
1. Weronika Książkiewicz i Rafał Maserak
2. Dorota Deląg i Marcin Hakiel
3. Monika Richardson i Krzysztof Hulboj
4. Ewelina Flinta i Łukasz Czarnecki
5. Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
6. Otylia Jędrzejczak i Marcin Olszewski
7. Bartek Kasprzykowski i Dominika Kublik-Marzec
8. Marcin Chochlew i Agnieszka Pomorska
9. Piotr Kupicha i Magdalena Soszyńska-Michno
10. Marcin Wójcik i Blanka Winiarska
11. Pascal Brodnicki i Kamila Kajak
12. Maciej Rock i Katarzyna Krupa
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
-
- Czasem tu wpada
Pamiętam umowę pomiędzy Niną Terentiew i Edwardem Miszczakiem, ale udział Maćka Rocka w TzG jest chyba najbardziej wątpliwy.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Wiem, pamiętam.. ale nadal ta lista wydaje mi się jakaś taka wirtualna..
Nie wydaje mi się by Rock, Kupicha czy Flinta zdecydowali się na udział, mimo wszystko..
Jeśli jednak nie daj boże.. oznaczać to będzie chyba najmocniejszy skład w historii "Tańca z gwiazdami"
Nie wydaje mi się by Rock, Kupicha czy Flinta zdecydowali się na udział, mimo wszystko..
Jeśli jednak nie daj boże.. oznaczać to będzie chyba najmocniejszy skład w historii "Tańca z gwiazdami"
Oczywiście to nie jest oficjalna lista, ktoś ją wrzucił na forum, gdzie spekulacje toczą się od jakiegoś czasu, część nazwisk pewnie się sprawdzi, ale nie sądzę, żeby wszystkie, mówiło się jeszcze, że może pojawić się Szwed albo Shazza, wszelkie wątpliwości rozwieje dopiero jak zwykle konferencja prasowa tanczy:
Plejada.pl potwierdziła nazwiska kolejnych uczestników - Pawła Nastuli oraz Doroty Deląg.
Liczą się tylko Fakty.
Ja nadal czekam na jakąś wielką niespodziankę w postaci dużej gwiazdy, ale nie wiem czy się doczekam :?
A wszystkie pary poznamy pewnie jeszcze w tym tygodniu. Przed 8 edycją Plejada ujawniła wszystkie nazwiska jeszcze przed konferencją, więc i teraz pewnie tak będzie :]
A wszystkie pary poznamy pewnie jeszcze w tym tygodniu. Przed 8 edycją Plejada ujawniła wszystkie nazwiska jeszcze przed konferencją, więc i teraz pewnie tak będzie :]
Duże gwiazdy nie będą ryzykować, nie tylko wyeliminowania przez jakiegoś nikomu nieznanego "Steva", ale również publicznej krytyki, wyobrażasz sobie Żebrowskiego, któremu Galiński mówi, że jest "burakiem", albo Kożuchowską, na której nie zostawia suchej nitki Pavlović :o , trzeba mięc duży dystans do siebie i poczucie humoru, żeby w takich przypadkach zachować zimną krew, albo, co lepsze, okazać się mistrzem ciętej riposty
, a z tym wiele gwiazd występujących w TzG miało problem :ech:

Błagam tylko nie Ola Szwed jest ładna i sympatyczna tylko czy ona musi sie wszędzie pchać???
Książkiewicz i Szwed mówie nie!
Już wole mało znane niż przereklamowane gwiazdecki.
to dokładnie tak jak japeterq90 pisze:Błagam tylko nie Ola Szwed jest ładna i sympatyczna tylko czy ona musi sie wszędzie pchać???

W końcu doszło do tego, że w Tańcu z gwiazdami będą te gwiazdy z innych programów... Kiedyś starali się żeby tak nie było. W 8 edycji przełamali to i zaprosili Popek, a teraz Książkiewicz. Co do Oli Szwed... Na razie jakoś nie chcę mi się w to wierzyć, że ona będzie w Tańcu z gwiazdami. Na koncie ma chyba tylko tą jedną rolę w Rodzinie Zastępczej. Gdyby jeszcze miała tą jedną rolę w jakimś tvnowskim serialu to bym uwierzył w jej udział, ale tak wydaje mi się to jakieś wątpliwe. Zobaczymy co poda dalej plejada..
Adrian ;P pisze:Co do Oli Szwed... Na razie jakoś nie chcę mi się w to wierzyć, że ona będzie w Tańcu z gwiazdami. Na koncie ma chyba tylko tą jedną rolę w Rodzinie Zastępczej. Gdyby jeszcze miała tą jedną rolę w jakimś tvnowskim serialu to bym uwierzył w jej udział, ale tak wydaje mi się to jakieś wątpliwe.
Była raz w niani jako gość.
Czy on była w TVP2 na lodzie ?
TVP - totalna video porażka