Kamil Durczok
Moderator: Łukasz
Re: Kamil Durczok
Jest odpowiedź Kamila Durczoka - http://www.tvnfakty.pl/?p=128
-
- Początkujący
Pamiętam jak wykształciuchy ze szkła kontaktowego oburzali się językiem Oleksego kiedy taśmy Gudzowatego wyszły na jaw. Jak to były premier, poseł używa takiego języka? Oni nawet gdy są zdenerwowani tak nie mówią. Jasne, dziennikarze TVN i inni to ludzie bez skazy, prawie świeci, maja misje zbawienia świata. Ciekawe jak Durczok się z tego wytłumaczy?
Można przypuszczać że ma wiele życzliwych sobie osób w TVN-ie skoro takie nagranie wypłynęło 

Za idiotę robię tutaj JA! ... 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Fajnie, czekamy na więcej takiej kuchniTo były krótkie żołnierskie słowa, za to mi płacą
-
- Początkujący
- Kontakt:
ile to nagranie utrzymało się w internecie?
http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kilka godzi ze stron se.pl też zostało usunięte ale już wyciekło więc na serwerach jest i na pewno co jakiś czas będzie się w internecie ukazywać. Nic w przyrodzie ( czyt. internecie) nie ginie 

-
- Początkujący
- Kontakt:
zgadza się, nic nie ginie, ze strony se została cała wiadomość wykasowana
http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dziwi mnie tylko jedno dlaczego te video jest tak ukrywane i usuwane przez TVN, dlaczego nie pokażą właśnie takiej kuchni programów informacyjnych :stop:
Swoją drogą ciekawe czy tam na tym stole był faktycznie jakiś mega syf.
Ale skoro 4 miliony oglada, to bezwzględnie powinno byc chirurgicznie czysto. :spiewa:

Bo w tvnie się nie przekilna. :grozi:Dziwi mnie tylko jedno dlaczego te video jest tak ukrywane i usuwane przez TVN, dlaczego nie pokażą właśnie takiej kuchni programów informacyjnych

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Czasem tu wpada
Ten mega syf można tam często uświadczyć.

Ale to całkiem normalna rzecz przy tworzeniu programów - czy to informacyjnych czy też zupełnie innych. Taką kuchnię miałem okazję oglądać dość długo i wiem jak to wygląda. W zasadzieto to jeszcze nic.

Wizerunek kolego, wizerunek.Dziwi mnie tylko jedno dlaczego te video jest tak ukrywane i usuwane przez TVN, dlaczego nie pokażą właśnie takiej kuchni programów informacyjnych

Ale to całkiem normalna rzecz przy tworzeniu programów - czy to informacyjnych czy też zupełnie innych. Taką kuchnię miałem okazję oglądać dość długo i wiem jak to wygląda. W zasadzieto to jeszcze nic.

Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Jeśli tak, to Rurku z Wolanem naprawde nie maja na co czekać. Trzeba zachowac minimum przyzwoitości. :spiewa:Ten mega syf można tam często uświadczyć.
Polska to jest taki dziwny kraj, że jest święte oburzenie na takie sprawy oficjalnie. A w duchu wielu sobie myśli: równy gość.Wizerunek kolego, wizerunek.

Czyli, że oprócz kilku krótkich żołnierskich słów bywają też krótkie żołnierskie czyny ?Ale to całkiem normalna rzecz przy tworzeniu programów - czy to informacyjnych czy też zupełnie innych. Taką kuchnię miałem okazję oglądać dość długo i wiem jak to wygląda. W zasadzieto to jeszcze nic.

Kamil Durczok się z tego wyliże raz dwa, ale gdyby to nie daj Bóg była jakaś kobieta, to by ją chyba wdeptali w ziemie.

Normalnie nie-Durczok.
Nie wierzę, że to ten sympatyczny pan z ekranu, który raczej waży słowa. :rozglada:

Polska jest krajem paradoksów. Wszyscy w koło klną i nikomu to nie przeszkadza. A teraz nagle - o ironio! - wszyscy czują się urażeni i nazywają Durczoka prostakiem i chamem.maxxx pisze:Polska to jest taki dziwny kraj, że jest święte oburzenie na takie sprawy oficjalnie.

Tak szybko nie, bo będzie to co chwilę przypominane. :cicho:maxxx pisze:Kamil Durczok się z tego wyliże raz dwa
Co najwyżej kilka godzin. Ale co chwilę pojawia się nowe. Więc jak ktoś chce obejrzeć, to się to uda. Ekipa z TVN-u się trochę napracuje, by co chwilę zgłaszać nadużycia.LukiLuk pisze:ile to nagranie utrzymało się w internecie?
-
- Początkujący
Durczok był dwa razy nominowany do Mistrza Mowy Polskiej. Uważam że zasłużenie 

Z naciskiem na polskiej.Durczok był dwa razy nominowany do Mistrza Mowy Polskiej. Uważam że zasłużenie![]()

-
- Fanatyk :)
Oczywiście , że zasłużenie. W końcu Ojciec Literatury Polskiej Jan Kochanowski też używał czasami podobnych słów w swoich strofach :devil:TinkiWinki pisze:Durczok był dwa razy nominowany do Mistrza Mowy Polskiej. Uważam że zasłużenie
-
- Początkujący
XIII księgę też podobno wieszcz napisał a wyrecytował sam Olbrychski
K...wa, powiedzmy sobie to otwarcie, piękny mamy język. Nie wstydźmy się go używać