Chodzi mi tutaj o samą formułę, gdzie materiały są sprowadzane z zagranicy (w przypadku 'Galileo' bodajże z Niemiec). Sam program jest dość fajny, nic nie mam do niego :]DJ Ice pisze: No to najpierw włącz a potem pisz. :] ''Galileo'' jest programem popularno-naukowym.Jeden z najlepszych programów Czwórki.
Whatever. Dla mnie 'Strzał w 10' da się oglądać.Sensowny?Teleturniej, który zszedł po roku z ramówki za granicą jest sensownym programem?
Teleturniej, którego nikt nie chce oglądać jest sensowny?
Ten program nudził się już po pierwszym odcinku; brak tam jakichkolwiek emocji czy nawet śmiechu. Dlatego wprowadzenie już znanych produkcji do ramówki Polsatu może być sporym osiągnięciem. ''Gra Wstępna'' właśnie pasuje na takie popołudniowe godziny. No, ale zobaczymy.
Sorry, ale nie pamiętasz chyba co działo się dwa sezony temu.''Strzał w 10'' emitowany był w czasie ''Milionerów'' i poniósł spektakularną klęskę.
No bo ja wiem czy spektakularną? W grupie 16-49 zapewniał 15,6% udziału w rynku, a na przykład 'Ranking gwiazd', który będzie kontynuowany o 0,2% mniej, 'Agentki' gromadziły 16,2% i też będą kontynuowane. 'Milionerzy' rzeczywiście byli dla niego zbyt silni, ale w innym paśmie sprawdziłby się lepiej.