Kamil Durczok

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nawet obecna psychologia i nauka potwierdzają, że przeklinanie w pracy pomaga nie tylko w wyrażaniu negatywnych emocji, ale również integruje zespół.
JacanTVN24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Kamil Durczok

Post autor: JacanTVN24 »

Ja na szczęście w samą porę ściągnąłem filmik z "dialogiem" Kamila zapisałem na dysk i tak oto mam pamiątkę :D ... nie muszę się martwić ze ślady po Kamilu będą tuszowane przez jego stację :twisted: :P
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: DJ Ice »

To nie jest jego stacja. :shock: :lol:
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Fan!
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Fan! »

Camilo
Guru
Guru

Widzę, że w końcu filmik na Dailymotion wrzucili. Jest szansa, że przetrwa nieco dłużej. :D YouTube też pęka w szwach - kilka filmów się jeszcze uchowało.

Nie rozumiem tytułu: ''Zabieg celowy?''. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, by wszyscy czytelnicy pisali, że równy gostek i spoko kolo. :neutral:
a-j-p
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: a-j-p »

No i co z tego ,ze tak sie odzywa? 98% naszego narodu uzywa takiego jezyka i co w tym zlego? Jak dla mnie to on tym zachowaniem udowodnil ,ze dba - tak DBA - o to aby widzowie ogladali profesjonalny program.

FAKTY zawsze najlepsze
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Wczoraj ktoś w tej sprawie zadzwonił do "Szkła kontaktowego"
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

piotrek888 pisze:Wczoraj ktoś w tej sprawie zadzwonił do "Szkła kontaktowego"
A coś więcej? Co mówił ten ktoś i jaka była reakcja prowadzących, czy może udawali, że nie ma tematu?

Dopiero teraz widziałam ten filmik, i myśl nasunęła mi się jedna - czekamy na wydanie książki przez tę panią co go malowała pędzlem, proponuję tytuł "Wspomnienia makijażystki z Wiertniczej". Świadkiem takich wiązanek to pewnie nie raz była i to nie tylko w obecności Durczoka, można to chociażby stwierdzić po jej braku reakcji. To, że Polacy klną jak szewcy to nie wytłumaczenie, żeby być skutecznym nie rzuca się wiązanki, bo potem są właśnie takie efekty jak wrzuta filmiku do netu z zemsty, tylko bierze się samemu ścierę do ręki i wyciera, a ci co byli za to odpowiedzialni robią się wówczas czerwoni ze wstydu, że szefuncio sam musi sprzątać. Ale najłatwiej rzucać wyzwiskami i to w towarzystwie tej przemiłej damy, która go charakteryzuje.
Fan!
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Fan! »

piotrek888 pisze:Wczoraj ktoś w tej sprawie zadzwonił do "Szkła kontaktowego"
I co z tego? Nie masz o czy pisać. Bardzo mi przykro. Taka sama sytuacja była w wypowiedzi o weekendowych porankach. Następnym razem zastanów się dwa razy czy takie głupoty kogoś interesują a potem dopiero pisz. Zgadzam się z Niką i również proponuje abyś napisał coś więcej o tym wydarzeniu. Być może wtedy nas zainteresujesz.
Camilo
Guru
Guru

Wspomniany telefon do ''Szkła kontaktowego''. W sumie to żadna mi z tego sensacja. Nie wierzę, że Panowie nie znali tej sprawy. :> Zimińskiego ewidentnie wgniotło w fotel, nie wiedział co odpowiedzieć. A z całą pewnością temat odbił się szerokim echem po tvn-owskich korytarzach.
JacanTVN24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: JacanTVN24 »

DJ Ice pisze:To nie jest jego stacja. :shock: :lol:
A w jakiej Kamil pracuje? Moim zdaniem w Tvn-ie :D
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Przeklinać można, wszak w słowniku niektóre słowa są po tom aby je używać. Z tym, że trzeba to robić umiejętnie i nigdy w towarzystwie dam.
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

To się z tego pana Durczoka zrobił enfant terrible polskiego dziennikarstwa. Pewnie zaczyna teraz wierzyć w przesąd piątku trzynastego. :lol2: Tak sobie to jeszcze raz spokojnie oglądnąłem i wnioski mam całkiem zbieżne z większoscia tutaj komentarzy. Nikt nie robiłby afery z jakiś dwóch trzech mocniejszych słówek dla dobra sprawy. Ale po tym, co można było usłyszeć graniczacy z pewnoscia jest fakt, że dzieje się to nagminnie. Właśnie tak jak Nika pisała, reakcja tej pani- a właściwie jej brak o czymś świadczy. Oczywiście na ludzi czasem trzeba krzyknac, gdyż w naturze ludzkiej leży skłonność do lenistwa. Ale po czasie takie wrzaski i wiązanki zapewne na nikim nie robią już wrażenia.
sybic pisze:Z tym, że trzeba to robić umiejętnie i nigdy w towarzystwie dam.
Ano właśnie. Nawet mu ten puder nic już nie pomoże. :nie:

Reasumując, daleki jestem od świętego oburzenia. Ale obracanie tego wyłącznie w żart, też nie jest dobre. Bo czego później wymagać od relacji szef-podwładny w jakiś podrzędnych firemkach bądź instytucjach. :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Nie wiem, czy ta Pani jest przyzwyczajona do takich zachowań. Nawet jeśli są one normą w tej pracy, to nie każdy ma sposobność, by się do tego ot tak przyzwyczaić i to zaakceptować. A już zwłaszcza kobiety. Oczywiście o żadnej reakcji z jej strony nie może być mowy, bo grupa osób, które mogą zwrócić uwagę lub tylko podsunąć jakąś drobną sugestię Durczokowi, jest bardzo wąska. A próbując zrobić cokolwiek, jest na straconej pozycji.
Resztę uzupełnia Pudelek:
Klnie przy malującej go kobiecie, jakby była nikim, powietrzem. Nie mógł chyba wyraźniej zademonstrować braku szacunku do niej.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Wkońcu się przełamałem i napisze coś w dziale "załoga" :lol2:

To, że Durczok użył takiego słownictwa jakoś strasznie mną nie wstrząsnęło. Zdecydowanie gorsze jest to, że przeklinał w obecności malującej go kobiety. Na pewno nie można tego nazwać dobrymi manierami. No chyba, że ta dama używa gorszych słow :D .
Jedno jest pewne - Kamil Durczok już nie będzie nominowany do programu "Mistrz mowy polskiej".
ODPOWIEDZ