Kamil Durczok
Moderator: Łukasz
Re: Kamil Durczok
A dzisiaj w bardzo ciekawy sposób na pudlu zacytowali moją rozmowę z Kamilem Durczokiem, usuwając najważniejsze pytanie z niej. 

Przypomniało mi się teraz, jak z miesiąc temu zaprosił Durczok Palikota do "Faktów po Faktach", by tam na niego naskoczyć za to, że o Gęsickiej powiedział, że uprawia polityczną prostytucję. Nawet nie próbował dowiedzieć się dlaczego Palikot użył tej metafory, tylko jechał po nim przekrzykując gościa, że jak można o kobietach, przy kobietach tak się wypowiadać. Niezła hipokryzja co? :spiewa:
Oglądajcie póki jest ---------> wypowiedż widza o aferze stołowej w SK
Pierwsza reakcja prowadzącego: "A co to ma wszystko wspólnego z Walentynkami" :szalony:
A ten koles co zadzwonił to dobrze gadał, a odwracanie kota ogonem w studiu coś im nie wyszło, i tłumaczenia, że o aferze nie słyszeli.
Oglądajcie póki jest ---------> wypowiedż widza o aferze stołowej w SK
Pierwsza reakcja prowadzącego: "A co to ma wszystko wspólnego z Walentynkami" :szalony:
A ten koles co zadzwonił to dobrze gadał, a odwracanie kota ogonem w studiu coś im nie wyszło, i tłumaczenia, że o aferze nie słyszeli.
Wojna TVN vs. Internauci trwa.
Wczoraj na YT nie było ani jednego filmu z Durczokiem - teraz jest 32 filmy.
To się nazywa popularność :tanczy:.

To się nazywa popularność :tanczy:.
-
- Początkujący
Jutro okaże się że to był dżołk, specjalnie to nagrali i wpuścili do sieci. Kamil nigdy w życiu tak sam z siebie nie użył by wulgaryzmów. Kiedyś na ulicy słyszał słowa na Ka i Gie ale zatykał uszy
A może TVN wzorem PO wypuszcza specjalnie taka bombę by przykryć coś gorszego? Zawsze jak coś się szykuje niewygodnego dla PO, puszczają Palikota coby się ponawydurniał, głównie w TVN24
Później lud i media interesują się tylko chamem, prostytutką czy świńskim ryjem.
Poznańska ciekawostka
Teraz kolej na TV Trwam 
Kim jest Rurek? Ktuś wie?

Poznańska ciekawostka

Kim jest Rurek? Ktuś wie?
Za idiotę robię tutaj JA! ... 

A dla mnie to sztucznie rozdmuchana sprawa. Szukanie kolejnej głupiej sensacji. Czy Om kogoś obraził ? NIE
Czy te słowa były skierowane do kogoś indywidualnie
Wg mnie NIE. No więc w czym problem....Dla mnie to sztuczna sprawa...

ZIMA
Może ten, kto upublicznił to nagranie?TinkiWinki pisze:Kim jest Rurek? Ktuś wie?

http://www.wirtualnemedia.pl/article/26 ... _wideo.htm
-
- Fan Forum
- Kontakt:
"Kierowcy denerwują się i klną" i ten złowieszczy jego uśmiech po tej wypowiedzi 

"Jutro spotykamy się, przy czyściutenkim stole..."
Powiedział Kamil kończąc "Fakty"
Powiedział Kamil kończąc "Fakty"
Wielkie brawa dla Pana Kamila za zachowanie po "Faktach" Nie silił się na szczęście na żadne głupie przeprosiny a wprost zaznaczył, że wie o wszystkim i nie wypiera się tego co powiedział. A widocznie miał prawo takich słów użyć skoro tak powiedział :brawa: :brawa:
ZIMA
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Zrobił chyba to na co wszyscy czekaliśmy. Powiedział to. A formę zostawiam już komu innemu do oceny.
Przed Faktami sam szybko przeczyścił kawałek stołu chusteczką
.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Rurek to realizatorTinkiWinki pisze:Kim jest Rurek? Ktuś wie?
Jak Durczok zapowiadał na końcu FpF już widziałem w jego oczach że będzie chciał się odnieść do tego nagrania.
Przez chwilę pomyślałem, że może przeprosi, a jednak nie. No i dobrze. Bo nie ma za co przepraszać.
Co innego jakby mu się przydarzyło coś takiego http://www.maxior.pl/film/122000/Prezen ... na_antenie

Co innego jakby mu się przydarzyło coś takiego http://www.maxior.pl/film/122000/Prezen ... na_antenie

No, trochę się faktycznie odkuł dziesiejszym zachowaniem na koniec "Faktów". Trochę pod włos tvnowskiej polityce walki z wiatrakami (internetowymi). Swoją drogą ciekawe czy bedzie miał nauczke. Bo po tej sytuacji takie zachowanie względem reszty ekipy wzbudzi raczej śmiech niż strach i popłoch.
Jedno jest pewne; na całej sytuacji zyskał Rurek- a już na pewno popularność. Ponoć "Dostaje brawa, gdy tylko pojawi się na horyzoncie"

Jedno jest pewne; na całej sytuacji zyskał Rurek- a już na pewno popularność. Ponoć "Dostaje brawa, gdy tylko pojawi się na horyzoncie"

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Wulgaryzmy to cleb powszedni w pracy...też nie widzę problemu...ale p. Kamil mógł się powstrzymac przy tej pani, która pudrowała mu twarzTVN_FAN pisze:A dla mnie to sztucznie rozdmuchana sprawa. Szukanie kolejnej głupiej sensacji. Czy Om kogoś obraził ? NIECzy te słowa były skierowane do kogoś indywidualnie
Wg mnie NIE. No więc w czym problem....Dla mnie to sztuczna sprawa...