epsztajnek pisze:i Kasia jeszcze piękniejsza w tej marynarce
W bieli wygląda rewelacyjnie :tanczy: Pamiętam,gdy jeszcze prowadziła serwisy poranne w TVP1, w jednym z wydań pojawiła się w podobnym stroju tylko pod marynarką miała biały golf.Zrobili jej wtedy ujęcie z profilu, dosyć nie typowo... Kasia wyglądała pięknie, wręcz anielsko
Kasia odmówiła dziś kategorycznie...zapisania się do Klubu Morsów Musiano by długo ją namawiac, prosic i błagac, ale i tak nie dałaby się namówic :rydzyk: Twierdzi jednak,że będzie kibicowała miłośnikom kąpieli w lodowatej wodzie...brr :brawa: Ciekawe czy dała się namówic na Taniec Z Gwiazdami...krążą plotki w tym temacie,że jest kuszona?:mhm:
Pani Kasia to przecudowna postać. Piękna kobieta o delikatnej, subtelne urodzie, zmysłowym głosie, czarującym spojrzeniu i ujmującym spokoju. Dowcipna, leciutko prowokująca, genialnie i z wdziękiem sprawdzająca się w porankowych gierkach słownych z Kuźniarem. Poranek to wymarzone miejsce dla Pani Katarzyny. Gdzie indziej nie miałaby szans pokazać, jak świetna z niej dziewczyna. Najlepszy nabytek TVN od bardzo dawna.
Aha... I jak ładnie jej w krótkiej fryzurce... Szkoda że nie nosi już tej zupełnie króciutkiej jaką miała ze 2 lata temu w Wiadomościach.
A dla mnie p.Kasia to małe odkrycie tvn. Wydaje mi się, że tutaj rozwinęła skrzydła. W TVP jakoś takie mam wrażenie była szarą myszką w Wiadomościach a tutaj w serwisach rozwija skrzydła Bardzo fajny transfer do TVN i dla mnie jedna z gwiazdek TVN
TVN_FAN pisze: Wydaje mi się, że tutaj rozwinęła skrzydła. W TVP jakoś takie mam wrażenie była szarą myszką w Wiadomościach a tutaj w serwisach rozwija skrzydła Bardzo fajny transfer do TVN...
Czasem warto zmienic otoczenie i to wychodzi na dobre...i forma serwisów tvn24 jest luźniejsza,przyjemniej się je ogląda.
W Poranku ma przynajmniej wesoło, gdy Jarek próbuje ją rozśmieszyc nawet podczas serwisu, machając dłonią przed obiektywem kamery :tanczy: ...i operator Seba pocieszy po przegranym meczu Lecha Chyba jej się tam podoba?
"Czy mówiłem ci już, że wyglądasz dziś bosko ?" - Kuźniar do Katarzyny
Faktycznie, w odmienionej fryzurze ( i chyba nowym kolorze ) wygląda wspaniale :brawa: