Brygida Grysiak

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Brydzia ma dziś u mnie wielki minus. :ban: Wykorzystuje Nasze/moje alternatywne pomysły na Joannę. :lol2:
Obrazek Obrazek

Ponadto jest roześmiana od ucha do ucha. Oby podobnie było po meczu. :plus:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Brygida Grysiak

Post autor: epsztajnek »

Brydzia w kucyku :)
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Wczoraj Brydzia wypracowała niemalże podwójną dniówkę. Na początku była w ''Dniu na żywo''. Zobaczyliśmy ją w serwisie o 18.00, więc myślałem, że Cholewiński nie dojechał. Później pokazała się jeszcze w ''Raporcie wieczornym'' o 20.30 i ''Podsumowaniu dnia'' o 23.00. W swoim imieniu zaprosiła także na dzisiaj, choć dziś pewnie takiego maratonu nie będzie - prawdopodobnie zobaczymy Agatę.
maxxx

Post autor: maxxx »

Dziś tuż po dokumencie o Agacie Mróz Brydzia prowadziła rozmowe w studio. Gościła męża Agaty ; panią , która oddała szpik a także osobę , która przeszła przeszczep . Musze Ją pochwalić za sposób prowadzenia rozmowy - niby jest to znak rozpoznawczy Brygidy ale zawsze warto to podkreślić .Bardzo ładnie potrafi zadać trudne pytanie , w sposób taki powiedziałbym wyważony . Do tego świetnie moderuje rozmowę , trzyma temat :brawa:

Jak dla mnie na dłuższą mete w serwisach jest odrobine męcząca ( poprostu wole trochę żywszy przekaz ) , ale szanuje Ją jako dziennikarza i cieszę się , że w Tvn24 jest taki ktoś jak Brydzia :aniol:
Szczególnie przydaje się w wypadkach nagłych , a może właśnie troche przez ten pryzmat mi się kojarzy :hmm:
Poza tym widać , że jest życzliwie nastawiona do ludzi -cała Brygida Grysiak :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Ech, ta nieprzewidywalność TVN24 :twisted:
Nie oglądałem . :< Spodziewałem się ujrzeć "charyzmatyczną" :> buźkę Żebrowskiego i profilaktycznie wyłączyłem telewizor.
maxxx

Post autor: maxxx »

Brygida ostatnio zarobiona :spiewa: Ledwo co odetchnęła po weekendowym dyżurze a tu znów młyn - a konkretnie wylot z dygnitarzami do Tbilisi 8) Same szychy , Bry też do nich należy :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Odważna dziewczyna, nie ma co :D Swoją drogą słuchając jej relacji odnosiło się wrażenie, że na niej to wrażenia nie robi. Poza tym tak jak maxx pisze - same szychy w samolocie - Brygida musiała się dumnie czuć :lol2:
ZIMA
epsztajnek

Brygida musiała się dumnie czuć
Biorąc pod uwagę, że jednej z tych szych ( wiadomo , której :devil: ) Brygida nigdy nie darzyła sympatią ( choć , jako dziennikarka, powinna to ukrywać ) , to... :hmm:
Ale jednak liczy się waga samej sytuacji :cicho:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Profesor Grysiak

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

Dziś w Sejmie raj dla Brydziofanów ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Grysiaczek-misiaczek w Poranku :shock: Jak sięgam pamięcią, chyba pierwszy raz :rozglada:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Oj nie, nie pierwszy. Już nie raz była w "Poranku".
epsztajnek

Brygida dziś publicznie przyznała się, że bywa egzaltowana :aniol: Ale taką ją polubiliśmy :plus: Jeszcze za czasów krakowskich
Poza tym dobrze jej w Rzymie i nie tęskni za Wiejską :devil:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
epsztajnek

Cały dzień polityka na żywo :)
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
epsztajnek

Brygida prowadzi dziś "DnŻ" cały czas na stojąco :shock: Nowy trend ? Bardzo sympatyczny :plus: A może stół prezenterski jest u[..................]y :devil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ