Ciekawe, czy Herman zmieni zdanie ?Herman pisze:... ale jechac z Dagmara..... o nieeeee
![]()

Kubica w spódnicy - nawet się rymuje :hahaha:

Ładną apaszkę miała w PzP
No i chyba - porównując z wczorajszym dniem - świeża farba

Moderator: Łukasz
epsztajnek pisze:Ciekawe, czy Herman zmieni zdanie ?Herman pisze:... ale jechac z Dagmara..... o nieeeee
![]()
![]()
Kubica w spódnicy - nawet się rymuje :hahaha:
Ładną apaszkę miała w PzP
No i chyba - porównując z wczorajszym dniem - świeża farba
I wszystko jasne: już wiemy dlaczego Dagmara tak chętnie podejmuje motoryzacyjne tematymaxxx pisze:"Kubica w spódnicy"-
Wcześniej w Piaskiem po Oczach Ludwik Dorn mówił o swojej Sabie, to może Calvados po tym całym zamieszaniu wyrośnie na drugiego psa w państwie :devil:maxxx pisze:No żeby tak Calvadosa szykanowac publicznie
Czy spoważniała... hmm, może jest to spowodowane po prostu tematyką poruszaną w materiałach i tym, że objęła funkcję prezenterską :mhm: Ale czy zaraz spoważniała, żeby każdy był taki poważny...Herman pisze:Co do capsow na stronie 39.... Dagmara spowazniala... chociaz to tylko rok
O, to dobrze, nic straconego :hyh:Fan! pisze:Wczoraj był Marcin Żebrowski.
Muszę przyznać, że do weekendowego DnŻetu (powtórkowego pasma :rozglada: ) oprócz obecności Dagmary nic mnie nie "ciągnie", stąd ta niewiedzaFan! pisze:To już rytuał że prowadzący piątkowe wydania ''Polski i Świata'' zamiennie pojawiają się w weekendowym ''Dniu na żywo''.
Ach, szkoda, że nie wytrwałem do końca :ech: wyłączyłem TV po 16 myśląc, że nic ciekawego już nie będzie :?epsztajnek pisze:A na sam koniec dyżuru rozmowa przed ekranem
Pół sobotniej nocy trenowałem na "Polsat News" i Madzi SakowskiejCIekawe jak epsztajnek poradzi sobie z nowym formatem 16:9
epsztajnek pisze:Pół sobotniej nocy trenowałem na "Polsat News" i Madzi SakowskiejCIekawe jak epsztajnek poradzi sobie z nowym formatem 16:9, ale , jak widzicie, wciąż widoczne jest "ziarno" , więc będę musiał jeszcze poćwiczyć.
Ale najgorsze jest to , że pozycja JK jako najpiękniejszych oczu TVN24 , została po dzisiejszym PiŚ mocno zachwiana :hmm:
Dla kogo najgorsze, dla tego najgorsze, ja nie mam nic przeciwko zmianie na pozycji lideraepsztajnek pisze:Ale najgorsze jest to , że pozycja JK jako najpiękniejszych oczu TVN24 , została po dzisiejszym PiŚ mocno zachwiana
Nie podejmuję się już tego tematuHerman pisze: i na dodatek wystepuja w roznych kolorach
To "coś ukośne" to raczej wynika po prostu z sygnału nadawcy TV, bo widywałemHerman pisze:A co do "ziarna" to przede wszystkim widze takie "cos" ukosne
Panowie o jakiej zmianie wy mówicie ? !epsztajnek pisze:Ale najgorsze jest to , że pozycja JK jako najpiękniejszych oczu TVN24 , została po dzisiejszym PiŚ mocno zachwiana :hmm:Don Matteo pisze:Dla kogo najgorsze, dla tego najgorsze, ja nie mam nic przeciwko zmianie na pozycji lidera![]()
Bosz, dłuższa chwile myślałem o jakim mowicie "ziarnie", potem "coś ukośne" nie dawało mi spokoju. Nawet pojawiła się myśl, że z Dagmara coś nie tak :cicho: Ale za chwile przyszła na szczęście refleksja "..ale jestem głupi.."To "coś ukośne" to raczej wynika po prostu z sygnału nadawcy TV, bo widywałem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], marcin3usb i 19 gości