Anita potrafi poprowadzić wszystko. Łącznie z pierwszym serwisem informacyjnym w stacji.
Tam przy okazji zapytam: ma ktoś to zarejstrowane?
Moderator: Łukasz
Format 4:3 , ale to tutaj nieważneprzy okazji zapytam: ma ktoś to zarejstrowane?
Prowadziła wczoraj Magazyn 24 Godziny i Skaner polityczny.Nika pisze:Anita Werner za dużo pracuje? :uhh: Z tego co wiem, to prowadziła M24, FpF - to nie wiem, bo przegapiłam. Ale nawet gdyby, to nadal mieści się w 8 ustawowych godzinach, więc o jakim przepracowaniu my tu mówimy?!
Camilo pisze:Tak czy siak, Anita radzi sobie o wiele lepiej niż Rymanowski, Jędrzejowska i Tadla razem wzięci.
Hahahaha dobry żart hahahaNika pisze: Gdybym miała kogoś odsunąć od prowadzenia M24 i wstawić w to miejsce Anitę, to bez dwóch zdań byłaby to Jędrzejowska.
Niestety Jędrzejowska (którą lubię) nie dorasta do pięt Anicie - najlepszej dziennikarce w telewizji.Koneser_Piekna pisze:Camilo pisze:Tak czy siak, Anita radzi sobie o wiele lepiej niż Rymanowski, Jędrzejowska i Tadla razem wzięci.Hahahaha dobry żart hahahaNika pisze: Gdybym miała kogoś odsunąć od prowadzenia M24 i wstawić w to miejsce Anitę, to bez dwóch zdań byłaby to Jędrzejowska.![]()
![]()
, bo chyba nikt nie bierze tych słów na poważnie.
Pani Werner, wraz z kolegą "tabloidem" Rymanowskim, to co najwyżej mogłaby poprosić Panią Jędrzejowską aby ta zechciała udzielić im korepetycji. Kropka
skorupa2006 pisze:Niestety Jędrzejowska (którą lubię) nie dorasta do pięt Anicie - najlepszej dziennikarce w telewizji.Koneser_Piekna pisze:Camilo pisze:Tak czy siak, Anita radzi sobie o wiele lepiej niż Rymanowski, Jędrzejowska i Tadla razem wzięci.Hahahaha dobry żart hahahaNika pisze: Gdybym miała kogoś odsunąć od prowadzenia M24 i wstawić w to miejsce Anitę, to bez dwóch zdań byłaby to Jędrzejowska.![]()
![]()
, bo chyba nikt nie bierze tych słów na poważnie.
Pani Werner, wraz z kolegą "tabloidem" Rymanowskim, to co najwyżej mogłaby poprosić Panią Jędrzejowską aby ta zechciała udzielić im korepetycji. Kropka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości